Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
timar88 #55098 üzenetére
Szerinted miért írtam, hogy elküldöm az alap vár modelljét/instrukciokat?
A többit gondolom már te is össze tudod rakni fejben.Ami miatt szó érheti a ház elejét hogy nem írtam le konkrétan, hogy miről van szó. Bár gyanítom az ingyen szóból rá lehetett jönni, nem a készletről.
-
válasz
Mauzes #55096 üzenetére
Nálunk a ház az megvan, csak hozzá bónuszként még 3 gyerek is, így legoszoba off..
Amúgy totál megértelek, batwinget raktam ki utoljára és realizáltam, hogy a hasonló méretű szettek, kb szekrény tetején férnek el max. /emiatt akarok majd polcot beszerezni, hogy legalább egy része ki tudjon kerülni és ne dobozban porosodjon../
-
törölt tag
válasz
Tyler Durden #55083 üzenetére
ha nem szeretnel annyira sokat költeni ra, de szep varat akarsz, akkor javaslom a löwenstein kastelyt es a hozza tartozo kiegeszitot.
utobbit rebrickablen lehet "megvenni", mig az alap var elvileg fent van bricklinken. ha nincs akkor irj, azt szivesen elkuldom, mivel az ingyenesen elerheto volt korabban a keszito altal.
itt kep:
itt pedig egy komplett leiras a kiegrol: [link] -
Mauzes
addikt
válasz
Tyler Durden #55095 üzenetére
Én konkrétan ezért nem tudom (akarom) összerakni a legnagyobb készleteimet, amik baromi sok helyet foglalnak, pl. Ninjago városok, Roller Coaster, Hogwarts Castle, stb. Hanem inkább tárolom őket és reménykedem benne, hogy költözés után több helyem lesz (háznézőben vagyunk, bár a jelenlegi piaci környezteben megint nem annyira sietnénk a csúcson ingatlant vásárolni).
-
válasz
Mauzes #55094 üzenetére
Én most kezdem ezt megtapasztalni, gyakorlatilag az összes komolyabb szett baromi helyigényes. Külön legoszobám sajna nincs /majd ha kirepülnek a gyerekek
/, illetve maximum polcozás merül fel, mint lehetőség, mert komplett szekrényeket sem tudok lerakni. Jelenleg -mivel még nem vettem polcot- a 2 fiam szobájában osztogatom el a legot, más játékok elrámolásával. Ráadásul nálam egyelőre az eladás sem szempont, az építés mellett szeretem őket kirakva nézegetni is.. /idővel viszont elkerülhetetlen lesz néhány eladás, ezt már most látom/
-
Throme
veterán
válasz
nexus6 #55089 üzenetére
Miért kell felszámolni régi készleteket (ha csak nem kenyérre kell)? Ugyanúgy jól mutatnak mint akkor, ugyanúgy lehet vele jászani. enni nem kér (max helyet foglal
)
Én annak örülnék, hogy kicsit visszajönnének a noname készletek (pl Technic vonalon), hogy legalább a licensz költséggel ne kelljen számolni.... habár ott pl a Creatoros pick-up (most nem tudom a számát), ami noname, mégis 50k körül volt hivatalos shop-ban.
Ugye egy fiktív sportkocsi is tud jól kinézni, mint egy Porsche/Ferrári...stb. -
LÁZ
Topikgazda
részben az évforduló miatt, meg részben sztem azért, mert mindegyik jelmezes figura, azok meg a régebbi sorozatoknál is drágábban mennek utána.
@Mozaart: írok egy mail a lego house-nak, kiváncsi vagyok mit mondanak rá, szerintük mennyi lehet még kint
@nexus6: az mindig vicces szokott lenni, ha pl marketes hirdetésnél a bricklinkes árra hivatkoznak...akkor miért nem adod el ott
-
nexus6
aktív tag
szomorúan olvastam a kocka.hu drágulást (mi is meggondoljuk 2x a vásárlásokat már), én mondjuk azt veszem észre hogy a kisebb készletek ára is állandóan emelkedik. a most kiadott minecraft-os szettek (kisfiamnak mennek ezek) ára is durva. ezért szoktam venni inkább bontott készleteket is, meg inkább régieket. más típusoknál is. a ninjago készleteket most akarjuk felszámolni mi is, pedig anno nagyon jó darabszámos és sok kis masszív jármű és figura volt hozzájuk. ott is a régiek szerintem sok eseten jobbak voltak (persze volt a legacy vonalon is egy-két kivétel). amit észreveszek hogy a moc építéseimnél és az esetleges hiányos készletek pótlásánál is egyre magasabb alkatrész árakkal találkozok. azon is ki szoktam akadni amikor a face csoportokban egy beárazásnál leugatják az embert a BL árak miatt, mert ez magyarország, itt csak olcsóbban megy. de egyes készleteknél meg alkatrészeknél meg figuráknál látok 2-3x árakat a kintiekhez képest... sorry a hosszú postért
-
Mozaart
aktív tag
Na! WayBack Machine szerint, Mr. Gold térképe utoljára online -amiről készült screenshot- 2014.október 29. A map egyébként scrollozható még, menő.
Found: 2154 ( Hungary: 10 )
Remaining: 2846
.
Első screenshot 2013. május 2.
.
Aztán az oldal 2014 december 17-től megszűnt. Legalábbis WayBack Machine szerint. -
Mozaart
aktív tag
Én egy 2013-as cikket találtam, akkor 434 / 5000 találtak csak meg. A világtérképes oldal 2015 júliusig biztos ment. Van egy cikk, ahol a szerző már nem tudott regisztrálni, illetve próbált egy saját térképet csinálni. [link]
A Figura 2013-ban indult útjára..
Már 2 év után down volt a site? Fura..
Forrás: [link]
A cikk alatti kommentből egy hozzászoló 2015 április 22-én: "Curiously, did you know that you can’t even access the map that shows you where Mr Gold has been found? You can’t even register the code any more!"
Hirtelen ennyire tudtam most keresgélni, de ha hazaértem kutatok tovább számokban. -
ripla
addikt
Ha valaki ömlesztett Legóra vágyik, innen szerezhet. Használtak, természetesen.
[link] -
Mozaart
aktív tag
PH! LEGO klub: cserebereadokveszek
Kedves Ismeretlen, ha itt vagy és olvasol, csupán a táblához hozzáférés kérése nem fog sikerülni. Csatlakozáshoz hozzáférés igénylés szükséges --> LÁZ -
Dilikutya
félisten
Marketplace, 23-as sorozatból a lovag leányzó 2800 Ft.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Throme #55077 üzenetére
Kisebbnek nem mondanám a régi várakat. Alapterület simán volt ekkora, magasság is, tornyok, legalább egy épület is volt. Inkább az a meglepő, hogy a maiakkal összevetve, méretükhöz képest kevés elemből álltak. Persze, falat, tornyot lehet nagyobb elemekből is rakni, én jobban szeretem a rendes építést mindenesetre.
-
válasz
jackal79 #55061 üzenetére
Én egyáltalán nem vagyok ninjago rajongó, de pár hete körbenéztem, hogy ott mégis mi lehet ami érdekel. Amit találtam /pedig nagy épületrajongónak se mondanám magamat/ az a 71741-es Ninjago City Gardens készlet. Ár/teljesítményben nem rossz, a design pedig nekem nagyon bejön, rakat minifigura és impozáns kinézet.
-
zsuha
aktív tag
Valaki homályosítson már fel, ez a 23-as minifig sorozat mitől lett sokkal kapósabb, mint a régebbiek?
Vagy a régebbieket is vitték?
Nekem eddig nem volt a listán minifig sorozat, de valóban jól néz ki majdnem mind, a régebbiekből is. -
Throme
veterán
Ez azért érdekes, mert utóbbi években nem kevés olyan szett jött ki, ahol a dizájner videóban még ki is emelték, hogy hány új alkatrészt hoztak ki. Jellemzően nem színben új, hanem teljesen új szerszámmal készültek.
Szerintem az eredetileg fa anyagból készült dolgoknak jó lett volna a barna szín.
Szép a hajó nem mondom, hogy nem.
#55074Dilikutya
Nekem egymás mellett van egy régi, kisebb vár és a 31120 Creator vár. Utóbbi nagyobb, díszesebb, színesebb, ennek ellenére, mégse mondanám a régire, hogy rosszabb. Valóban nagy elemekkel oldották meg a falakat, így spórolva x száz alkatrészt.
Itt látszik, hogy nem a darabszám a lényeg.
Az is észrevehető, hogy egyes mostani szettekben ha valamit meg lehetne oldani mondjuk egy 1x4-es kockával, az valamiért 2db 1x2-ből épül.
Mintha a darabszám növelés lenne a cél.
Alapanyagra majdnem ugyanannyi, csak így többet lehet kérni egy szettért.A31109 kalózhajóval kapcsolatban nekem nincs gondom a stabilitással.
A 31120 vár esetében viszont módosítanom kellett, mert - szerintem - feleslegesen belevittek egy moduláris jelleget is, hogy a részelemek levehetők. Így már eléggé instabillá vált az építmény, mikor egyik helyről a másikra kellett átpakolni.
Most már fixáltam ezt a modularitást, a kihajthatóság megtartása mellett és sokkal jobb, stabilabb lett. -
Mozaart
aktív tag
Nagyon sok féle témában van magazin mellé gift. Én sw vonalat gyűjtöm. Star Wars-ban sokkal több jobb figura jelenik meg pl. Németországban. Itthon időről időre megjelenik SW vonal 2-3 havonta.
Megjelenésükről nincs hivatalos forrás, fb csoportot tudok javasolni. A kövi szám mindig az adott téma újság utolsó oldalán van. Amit én számon tartok és ide is kiszoktam nektek írni:
[ Star Wars ] magazin:
- 08.12. : [link]
- 10.07. : [link]Elérhetőségük, újságos standnál:
- Tesco, Inmedio, Spar, Prima, CoopHa sw vonalat gyűjtöd, és mint látod most is csak hajót kapunk, kaphatunk hozzá minifiget is, az elmúlt években kapható figekból válogatva. Csak figyelni kell elkapkodják pár nap alatt a legtöbbet.
Témák még, teljesség igénye nélkül:
- ninjago
- city (pár napja jött ki újabb)
- jurrasic world
- DC: batman
- MARVEL: avengers
- MARVEL: spider-manKorrában írt hsz-em:
"A jövőre, ha van facebookod: [link] Lego Magazin Infocsoport
Sok a külföldi magyar által posztolt magazin, amit nem értek minek kell ide kitenni... De amúgy hasznos."
Nem tudom mindenre választ adtam-e. -
Dilikutya
félisten
válasz
proci985 #55073 üzenetére
A hajó nem egyszerűbb, mint a mostani Creator. Legalábbis nem mindenben. A régi hajónak ugyanúgy össze kellett rakni a felépítményét, az a nagy különbség a Creatorral, hogy utóbbinál a hajótest is összeépítős. Ettől mondjuk egy hangyányit kevésbé stabil. Az Ideas Barracuda-nál is egybe elemekből van a törzs alja, a többi mondjuk elég részletes, igaz az nem is állítható párhuzamba talán a régi Barracuda-val ilyen szempontból.
A Creator vár is nem csak a sok pici elem miatt bonyolultabb a régi váraknál, ebben nem nagyon van nagyobb falelem, míg a 80-as, 90-es években sok ilyen nagyobb falelem volt. Azokon nagyon látszik az egyszerűség, bár szemre nagyon impozánsak azok is, de 400-500 elem. Alig több, mint egy 8 széles Speed Champions autó.
-
Llew
senior tag
válasz
Nekem nagyon tetszenek a nagyobb, jobban kidolgozott ázsiai épületeik, meg a fő karaktereknek nagyon szép figuráik vannak. A nagy sárkányok között is vannak jók.
#55064 Throme Régen minden, ami fa, az fekete volt. Lásd várak felvonó hídjai, rácsai, kocsik, stb. A barna/sötétbarna elemek a 90'-es évek közepén jöttek elő nagyobb számban. Talán a Fort Legorado az első olyan készlet amiben barna a fa elem.
MÁS
Többször volt szó az utóbbi időben a különféle újságok mellé pakolt készletekről. Ezek promóciósak? Illetve a brickset elég sokat (évi 30-80) listáz, némelyikben elég jó figurákkal. Ezekből a többség gondolom nem kapható itthon.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Én amikor kezdtem visszatérni a lego világába, pechemre pont akkor 50%-ozta a regio játék a nagy Ninjago kédzleteket (morro sárkány, stix városa, sors adománya) Mindet megvettem, összeraktam, eladtam. Pedig mai fejjel azon az áron vagy tizet vettem volna (9995 ft, illetve 19995-19995ft)
-
lazioforever
tag
válasz
Én nagyon szeretem ezeket a szetteket, színesek, változatosak, vannak köztük, amik kifejezetten jól mutatnak a polcon is. Nekem jelenleg a Zane Mech (71738) és a Destinys Bounty (71705) van kirakva, és dobozban áll Wu harci sárkánya (71718).
Ez a téma értelemszerűen a gyerekeknek készült (bár a város részletek a 4-5 ezres db számmal szerintem nem), de a közepes, és nagyobb darabszámú szettek a felnőtteknek sem szégyen, ha ott virítanak a polcon. Ami nagy pozítívuma, hogy kimondottan jó ár/érték arányú szetteket lehet kifogni benne, értem ez alatt a ft/db arányt.
Én aránylag későn tértem vissza a Lego világába ahhoz, hogy a korábbi szettek közül több legyen a jelenlegi háromnál, de a mostani felhozatalból is van pár, ami érdekel, szóval nálam kifejezetten tervben van, hogy bővüljön a Ninjago-s részleg a polcon.Persze az látszik, hogy egy Star Wars, Technic, vagy akár Harry Potter témakörrel itt a fórumon nem veheti fel a versenyt népszerűségben, de ezzel szerintem semmi gond.
-
jackal79
aktív tag
Úgy látom, hogy a Ninjago szettek nagyon háttérbe vannak szorulva, ennek mi az oka?
Nekem pl a Nindzsa dódzsó templom (71767) nagyon bejön, attól függetlenül, hogy már rég voltam gyerek
Kiállítva ezek nem mutatnak jól? -
Throme
veterán
Megépült az erdei búvóhely (40567).
Nem igazán értem, hogy miért fekete, barna helyett, de így se rossz.
Kis készlet, 2 figurával.
A kék ferde tető nem segíti a környezetbe való beolvadást
Tetszik, még nem volt sosem Forest minifigjeim.
Azért itt se bírták kihagyni a női karaktert, de itt legalább jobban hihető, mint egy női lovag... -
Abból ami nekem tetszik /sárkány, lovagcsaj, titanic kapitány, diótörő/ lövök 1-1-t tuttira, nagyüzemi kufárkodást nem tervezek (:
Llew: hja nem, ennyire engem sem érdekel, nem befektetésként tekintek a legora, hogy ilyen szinten kereskedjek a figurákkal
joe-ker: akkor méginkább bukta, szerintem ennek fényében beszerzem azt ami tetszik, kockaparkban vannak bontott figurák 1500-2500 között
-
jackal79
aktív tag
Meddig lesznek elérhetőek ezek a minifigurák?
-
Throme
veterán
Hát válság van, vagy uborka szezon, vagy túl nagy hőmérséklet ingadozás....
Balázs elkezdett BrickHeadz-ekben utazni... itt van vége a világnak.... habár ebben a szettben van azért kerék...
-
Mozaart
aktív tag
-
Throme
veterán
válasz
Tyler Durden #55037 üzenetére
"Szerintem nem rossz deal, főleg, hogy az idő múlásával csak többet fog érni"
Te már vettél kifutott figurát, emelt áron?
-
joe-ker
senior tag
válasz
Tyler Durden #55033 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Freddy76 #55018 üzenetére
Há’ már azért, de a védőknek ott egy kani nagy vár. Hogy akarja egy kb ugyanakkora létszámú sereg bevenni a várat? Remelem ezzel is kalkulál a gyerkőc és nem fog békén hagyni, hogy mégis kell még pár falcon.
#55041 Llev: a pajzsan kívül a páncélján és bizony a torzón is van logó. Ez az egyik legrégebbi frakció. Hogy sokat fog e érni (a többiekhez képest) az nem kérdés, de hogy mennyire lesz kapós? Ha valami drága akkor abból nem hiszem, hogy később tonnaszám fognak venni. Plusz itt egy figurabol kijön ugye két katona is.
-
Llew
senior tag
válasz
Ahhoz hogy legyen értelme foglalkozni velük sokat kéne elrakni, abból ami biztos felfut. Női lovagból sereget építeni nem tudom mennyire fognak majd. Bár a pajzsa önmagában értékes.
Régi szériásból nekem is vannak plusz darabok, amik sok ezresért mennek, de igazából nem ér annyit, hogy neki álljak felpakolgatni postazgatni őket 10-20ezerért.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
kb mindegyik kapós lesz, mert tegnap a store-ban rákérdezek a csaje, és azt mondták, hogy dobozszámra vitték onnan, nem is nagyon volt kirakva, és nincs is nekik már teljes doboz.
ez is évfordulós ugye, meg mindegyik 'beöltözős'
ps. mindenki: azt tudjuk, hogy mennyi mr gold lett megtalálva vajon?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
zskovacs72 #55038 üzenetére
csőrikém van, tapihapsi jöhet
-
zskovacs72
csendes tag
Sziasztok!
Remélem maradhat.
Loony Tunes sorozatból van felesleges Sylvester-em, Prérifarkasom és Tapsi Hapsim.
Keresném cserébe Cucu malacot, Gyalogkakukkot és Csőrikét.
Válaszokat privátban legyetek kedvesek.
Köszönöm! -
-
Llew
senior tag
Ez a széria lesz az utolsó zacsis? Nemreg volt róla hír hogy elfogadták a doboz tervet rájuk.
-
-
-
balint82
senior tag
válasz
PowerBuldog #55028 üzenetére
Oh tényleg, a Siant & Chiront
-
tocsek18
senior tag
-
balint82
senior tag
válasz
PowerBuldog #55024 üzenetére
Ez így még az eredeti árát nézve is megérte volna, nem hogy a mostani árakhoz képest (pl tumbler 103e).
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
Nem így volt .Most én is csodálkozva láttam hogy változtattak rajta. Valami 4-5 ezer forint felett volt ingyenes a posta és simán küldték tn nélkül, és nem járt ajándék.
Úgy kb. a 2010-es évek elejéig járt ajándék, aztán azt megszüntették.
Most megint jár, ami pozitívum, viszont 17 ezerre emelkedett az ingyen posta. 4147 Ft alatt van szolgáltatási díj, illetve két helyről küldik az alkatrészeket Dániából és Lengyelországból bestseller logo alatt. -
apholyon
aktív tag
Állítólag akciósak a Lego-k a hétvégén a játékszigeten. Sajnos most nincs időm ránézni, de hátha valaki talál valamit.
-
Freddy76
addikt
Érdekes kérdés ez Balck Falcon Knight - Lion Knight erőviszony. A várhoz van ugyebár 10 oroszlános lovag (beleszámítva a főnökséget is, de legyünk jóhiszeműek, hogy Szent László királyunkhoz hasonlóan ők is részt vesznek a csetepatéban, nem csak hátulról okoskodnak), és három fekete lovag. Lányom rögtön felvetette, hogy ezzel elég nehéz lesz csatajelenetet rendezni, így az első ötlete az volt, hogy a fekete lovagokhoz csatlakozik késői leszármazottjuk Darth Vader. Erről letett, miután mondtam neki, hogy a Star Wars nem a jövőben, hanem réges-régen és baromi messze játszódik, emellett Darth Vader valószínűleg percek alatt kaszabolná le az összes oroszlános lovagot, és döntené össze a várat. Utána az lett az elgondolás, hogy a fekete lovagoknak segítsenek ninják a Temple of Airjitzu vagy a Destiny's Bounty készletekből. Végül az a döntés született, hogy építsük össze a kovácsműhelyt is, ahhoz is van kettő fekete lovag, és játsszuk azt, hogy az erdei emberek is a fekete lovagokkal vannak. Belőlük van három a várhoz, három a Forest Hideout-hoz, máris egyenlőbbek az erőviszonyok, nekem pedig nem kell további fekete lovagokat vásárolnom.
Problem solved.
-
-
czanga
őstag
válasz
balint82 #55011 üzenetére
Láttam, csak pislogtam.
Pont eszembe jutott, hogy Tyler Durden keresett, viszont magam miatt meg örültem, hogy elvitték mire láttam a posztot, mert itt őrlődtem volna, hogy életemben először vegyek e second hand LEGO-t valakitől. Főleg úgy, hogy van egy bontatlan.. jött volna a:
"Kell ez nekem?
Kell!
Nemm!
De IGEN!
NEM!
Mondom igen!
Azt mondtam nem!" -
balint82
senior tag
Tegye fel a kezét, aki látta a figurák nélküli fullos ucs Falcont 100e áron az egyik Lego csoportban.
Bezzeg ilyenkor nem szólnak a nagyokosok, hogy kb féláron tette fel.
Úgy elvitték, mintha nem lenne holnap.
-
apholyon
aktív tag
-
Mandi99
csendes tag
válasz
xcvbxcvb #55000 üzenetére
Nálunk Auchanba kifogyott. Nekem Waldorf hiányzott, azt megrendeltem Kockavilágtól, többi tapizással lett meg.
Régebben Lego storeban vettem meg, hiányzókat kitapizták helyetem.Van aki megvette Muppetshez LEGO® Friends - Andrea színiiskolája (41714) készletet?
Nagyon szemezzek vele. -
válasz
magickonfig #55002 üzenetére
Ahh sorry.
Figyelgettem a fejeket egy ideje, szeretném begyűjteni egy részüket, ezek kivételesen jó áron voltak..
-
Tony21
tag
válasz
HUN_Sector #54955 üzenetére
Na erről lecsúsztam ... kölyöknek jó lett volna pár plusz katona a creator várhoz, ne a rendőröknek kelljen ottlakni :)
Na majd legközelebb ... -
Throme
veterán
válasz
Tyler Durden #55001 üzenetére
Így van, a kalózhajóhoz is kellett kalózokat verbuválni, mert eléggé káárcsú a hivatalos felhozatal.
Most a 31120 várra gyúrok rá. -
magickonfig
tag
válasz
Tyler Durden #54988 üzenetére
Akkor tőlem csaptad le a Gazdagrét környiék sráctól.
Nembaj legalább nem nepperhez került -
válasz
Throme #54998 üzenetére
Amúgy ez szerintem általánosságban nagy hiba, hogy sok esetben spórolnak a figura mennyiséggel. Ahogy írod is a 3 in 1 kastély tartalmaz 3 figuràt, hát az elég sovány../csontváz számomra nem teljes értékű/, a kalózhajó is elbírt volna még kalózokat, ill a viking hajó is vikingeket.
RapaNui1: köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest