Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz maross #57498 üzenetére
luke skywalker's lightsaber is van, igaz ezt kizarolag a nagy AT-AThoz jar.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
akitvalodtak az ajik legoeknal, 17k-s ingyen szallitasnal egy
marek szanalomvagany lego, 65k felett polar takaro jar. vip shopban szuper sal nemszuper aron (3150pont), huskys jeges vip polybag 1000 pont, tobb darab veheto, de ugye csak akkor tudod kihuzni, ha rendelsz is valamit..[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
LÁZ
Topikgazda
Ezeket a fizetéses sztorikat engedjük el
Bittedankeinsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Mauzes
addikt
Elég off, de ha valaki esetleg kételkedne abban, hogy nyugaton annyival többet keresnek, akkor nézze meg ezt: [kép] Medián bérek összehasonlítása, az abszolút legjobb mutató arról, hogy az átlag polgár mennyit is keres.
Persze fontos, hogy ez nem a vásárlóerő különbséget mutatja, mivel nyilván drágább a kinti megélhetés, de azért a 4x akkora németországi bérek mellé nagyon nem társulnak 4x akkora megélhetési költségek. -
törölt tag
válasz Throme #57493 üzenetére
Ezt remelem nem szeretnéd folytatni. Mármint fiatalok ekezeset.
Talán annyit hogy az unokádnak egyszer elmondhatod hogy vélekedtél azokról a fiatalokról, akik egy fontos ügyre próbáltak felhívni a figyelmet. Biztos örülni fog neki, hogy milyen előrelátó és megértő volt a nagypapa.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Dilikutya #57479 üzenetére
Agresszív on
Simán elnyomnék az elkövető arcán 2-3 csikket (nem cigizek, de ezért simán rágyújtanék), csak a mai világban ilyet nem lehet, pedig a papírmunkát is megspórolnánk....
A szervezőknek jobban kéne vigyázni sajnos, mert a végén felfedezik maguknak az aktivisták és valami xarral leöntik, meg odaragasztják magukat (ott is vágnám le tőből a karját, postáznám anyjának, hogy faxért erre tanítja, de azt se lehet sajnos).
off#57483Dareiosss
Ezért írtam, hogy benszülött fizuk, nem pedig a bevándorlós 1500€. Itthon se nagyon legóznak a minimálbéresek sajnos. Oké nem élek kint, lehet a németnek sincs 3k € fizuja... -
goran78
tag
-
RapaNui1
aktív tag
A matricákat még nem ragasztottam fel de felfogom, ez a készlet megéri a fáradtságot.
-
RapaNui1
aktív tag
Had írjak pár mondatot a Sesame Street készletről.
Eredetileg nem tetszett nem is akartam megvenni, aztán mivel meglett a Muppets sorozat mégis úgy döntöttem hogy beszerzem.
Mivel ekkor már másod kézből drágábban árulták mint a lego storeban, az utolsók között meg is vásároltam egy példányt.
Most hogy elkezdtem összerakni és az utolsó 6. csomag előtt állok azt kell mondanom, hogy nem bántam meg, sőt.
Még mindig az old fishing store viszi a pálmát, de ez kullog mögötte.
Miért?
Nagyon szépen megtervezett és összerakott készlet, rengeteg színes elemmel, süt róla a játék és a vidámság, amikor építed, és amikor elkészül valami akkor is öröm ránézni.
Rengeteg aprólékosan megépített berendezési tárgy, csupa színes elem, ötletes megoldások, szuper minifigurák, szóval minden egyben amit számomra a Lego maga a játék képvisel.
Felnőtt és gyerek szerintem egyaránt örömét leli benne függetlenül attól, hogy ismeri-e, vagy kedveli-e magát a Sesame Streetet.
A mérete is megfelelő, se nem túl nagy se nem túl kicsi, a darabszám is elviselhető és ahogy korábban írtam még soha egyik készletben sem találkoztam az építő elemek e szerte ágazó színskálájával, ami egyben mégis nagyon jól mutat.
Egyetlen hátrányát tudnám megemlíteni az pedig az építési útmutató fekete háttere, de az ne a készlet hibája, az szerintem hibátlan.
Azt mondom, aki eddig nem építette meg, vagy még dobozba tarja ne halogassa, főleg ha kisebb gyermeke van, építsétek meg játszatok vele, hisz erre való a Lego nem befektetésnek, nem fogjátok megbánni.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RapaNui1 #57458 üzenetére
idot se felejtsd el, valamikor ossze is kene oket rakni
azt szamoltam kb 8000 elemnyi Lego var osszeepitesre itthon. es tovabbi kb 4000 elem majd tavasszal jon a designer programbol.
---
ja, egyebkent ugy szamoltam, hogy amit itthon van kb 2-3 evig kitart a szokasos tempoban
lenne ami tetszik, de most erre meg venni 15000 elemnyi cuccot azert, hogy a dobozban alljon utana evekig a polcon? ah. aztan meg ha meg is vennem, akkor egy ponton el kene kezdeni agyalni, hogy hova fer el.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dareiosss #57483 üzenetére
itt nem csak a fizetes kerdese a dolog. hanem szimplan az, hogy menjen a busba egy ceg, ha ennyi penzt elker par muanyag kockaert. akkor inkabb nem veszek toluk tenyleg csak par dolgot. nagy ritkan.
ezt kellene mar megerteni a sok ar miatt sipakolonak is. amig minden szart megvesznek, mert par forinttal eppen olcsobb, addig a lego se fog valtoztatni a politikajan. mert minek.
[ Szerkesztve ]
-
Dareiosss
senior tag
válasz Throme #57468 üzenetére
2200 netto fölött azért kevesen keresnek kint is. Annyi hogy pl Ausztriában van 13.,14. havi fizu. 2500-3000 csak max akkor, ha igen jó helyen vagy, vagy pozícióban, vagy egy jó helyen 3 műszakban. Különben nem jellemző.
Nyilván Svájc más tészta ott 3500 frank lazán megvan. -
Dilikutya
félisten
Auchan:
30590 polybag 1490ft. (Szolnokon nem a legós résznél volt, hanem a pénztáraknál). Nem világbajnok ár, de webshopokban 3000ft, és még nem láttam sehol korábban. Halloweenre kiegészítőnek még jó.
Speed Champions Toyota Supra és Koenigsegg 6590ft/db.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
sb
veterán
A boszinál biztosan.
A manós is tuti fogyni fog mert ott több lesz az extra, dupla VIP, talán vmi BF akció is. Bár az így csak pár napig tart majd, addig talán nem fogy el.(Rákérdeztem az ügyfélszolgálatnál a Spooky VIP után, hogy nem terveznek-e változtatni itt a régiónkban azon, hogy keresettebb gwp (Forest Hideout) elfogy 4-5 nap alatt, az 1 hónapra hirdetett polybagek meg kb. 8-10 nap alatt. Promobricks meg 1-2 oldalon folyamatosan látom az ajánlásokat amikor itt már 1-2 hete elfelejtettük... Érdemi válasz nyilván nincs rá.)
A 2500-3000 az átlagbér, itt 800. És minden nem 2-3x drágább arrafelé sem. A megtakarítás meg egészen más/jobb aránnyal fut ehhez képest is... De ezt már múltkor is tárgyaltuk, nem érdemes belemenni a számokba, sem abba, hogy nem a minimálbéres rétegeket nézzük. Ott is van szegény, itt sem azok Legóznak akiknek hó közepén elfogy kajára is. (mi is Legózunk, innen messzinek tűnik de az ország brutálisan nagy része ilyen szinten létezik) Elég arányokban, nagy számokban gondolkodni. Vagy ránézni honnan hova költöznek 0.5-1M-an, a hanyatlásból ide vagy inkább fordítva. A magyar EU bajnok inflációba meg még inkább ne menjünk bele... nekünk általában a legek jutnak, ennyivel rövidre lehet zárni sajnos.
A gwp-kre meglátjuk mi lesz még... Az a baj, hogy mindig van vmi amire rá tudom fogni, hogy extrákkal együtt már megéri. Nemrég kifogytam az ötletekből, a kisebb Creator/City cuccokkal is már eléggé kimaxoltam ami tényleg érdekes lehet... de mindig jönnek új ötletek. Lásd Lámpások városa, kifutásra a Creator óriáskerék is megtetszett , nagyon jó akcióra a City vonat se lenne rossz választás nálunk (és még ott motoszkál a fejemben a HP vonat is, mint neked). :legyint:
[ Szerkesztve ]
-
Szada85
aktív tag
Azért nem minden ny-európai keres 2,5-3k-t nettóban, nagyon halkan teszem hozzá.
Jelentös réteg az, aki 1500-2000€-t visz haza, és abból albi/hitel, rezsi, havi kiadások lejönnek (amiknél azért ott is beütött az infla, hasonlóan a magyarhoz, értem, hogy a "hivatalos" pl. a németeknél is "csak" ~10% körül van, a boltokban ott is ennél markánsabb a differencia), akkor máris meggondolja majd Ö is, hogy repkedjenek-e a 170-200-400€-s LEGOk szerintem, föleg amilyen tempóban jönnek ki ezek a nagyobb, drágább szettek.Hétvégi usánka LEGO Store látogatás alatt is volt 1-2 család, aki vette amit ért (Wakanda, világítótorony egyszerre) 650$-t fizettek elöttem, mégsem ez volt a jellemzö, a többség 1-1 dobozt vett le a polcról, azt is hosszas nézelödés után...
Láttam élöben a WW szettet is, még motorizált villamossal sem fogott el a "kell" érzés, egyszerüen túl csumpi..
-
törölt tag
válasz HUN_Sector #57474 üzenetére
Igen.
bar itt lehet spórolni egy havi összeget. Félve kérdezem, sok vagy kevés? Kiindulva a Lego itteni árazásából sejtem a választ mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
japunk
aktív tag
Kisebb gondolkodás után rájöttem, hogy helyet kell csinálnom így megválok a 10273-as Haunted Castle-től. Ide teszem fel először a közösbe mielőtt máshol is meghirdetném, hátha valamelyikőtöket érdekli.
Ezek a GWP-k nálam kimaradnak szerencsére, bár mostanában nem igazán jön olyan készlet amit meg akarnék venni, szóval nyugi van jelenleg. Engem ez a karácsonyos téma sosem mozgatott meg hála az égnek.
[ Szerkesztve ]
The owls are not what they seem.
-
törölt tag
válasz Tyler Durden #57470 üzenetére
teljesen mas egy keszlet, mint egy random modon felbukkano valami a pab-on. nezd meg az sw battle pakkokat. nyilvan mivel mindenkinek minden kell, ezert eleinte tuti lerabolnak, aztan idovel meg ugy dobjak majd az ember utan.
-
addikt
válasz Throme #57454 üzenetére
Én is hiányolom az ilyesmi féle kis készleteket, de ugyanaz lenne pepitában, mint a mostani figura összerakósnál. Nagyrészben le lenne rabolva, majd kitéve másodpiacra kis haszonnal. Pedig van benne fantázia, pl ezek a lótakarós megoldások is nagyon tetszenek, de nekem egy darabom sincs belőle, az áruk pedig ha fel is rak valaki igen húzós..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Throme
veterán
Jah hogy így számolják... az azért jó ill jobb, mint a valós árfolyam
Hát nem tudom, azért a ny-eu benszülött fizuk vannak olyan 2500-3000€, szóval ebből most 120€ vagy 150€, de legyen 250€ áron legó szettet megvenni nem olyan nagy kaland szvsz. Biztos nem örülnek az áremeléseknek, de azért na....
Emlékszem, mikor itthon is 30k huf alatt voltak pár éve a Creator Expert verdák, aztán szépen kúsztak fel 35k körüli összegre. De most meg 65k huf egy nyomorult camaro (webshopban se megy 60k alá), 50k egy mustang és egy porsche (kb 45k webshopban). Oké háború meg infláció, de akkor is mi ez már?
Nem lenne olyan nagy gond, ha a fizum is 50%ot emelkedne...
Feltételezem a nyíregyházi gyárban a fizuk nem követik a szett árak %-os emelkedését (mustang 45k - > camaro 65k). Tudom amíg veszik a cuccot, addig emelni is fog a gyártó a saját hasznán, ez a kapitalizmus.A mikulás qwp-nél észnél kell lenni, mert jobban megmozgat mindenkit, mint most pl a boszi!.
-
sb
veterán
válasz Throme #57464 üzenetére
Az októberiek kb. 325 körül voltak átszámolva.
A mostani 100 EUR 33k alatt van a S@H-on, a 120 volt 39k. A Store/kocka.hu mindig drágább kicsivel, 37 és 45k volt.Fura, de igazából érhető. Nem tudom kit mozgatna meg az olcsóbb 120 EUR gwp 50k körül, 170-es 70k felett.
Nemrég újra téma volt az ár és amúgy valid, hogy nyugatabbra is fanyalognak az új árakat látva hiszen mindenki a saját bázis áraiból indul ki amikor az áremelkedéseket látja. De azért még mindig érdemes ilyenkor kicsit eljátszani a gondolattal, hogy mondjuk 2-vel osztva (minimum vásárlóerő-különbségből számolva) az árakat mi szaladnánk a relatíve 70k-s várakért, 30k-s Creator autókért és modularokért.
A listára visszatérve, a téli polybaget nem láttam benne, kíváncsi leszek az így lesz-e.
A manós dupla VIP-el jön de az nem annyira mozgat. A mikulásos meg ha önmagában akkor azt se biztos, hogy érdemes kipréselni ha nincs amúgy is kinézett szett. Nálam talán benne lesz még ahogy írtam. Még ott a villamos, egy jobb ajánlatnál pedig a Lámpások városa is visszatérhet a képbe.Ami még érdekes lehet, hogy lesz-e BF-en mondjuk újabb árcsökkentett készletezés (és mondjuk a polybag). A mostani, egész jó akciók mellé ilyesmit, egy kicsit több összevont akciót tudtam volna elképzelni a slide-on lévőknél.
-
czanga
őstag
Szerencsésnek érzem magam, hogy ezekből semmi nem mozgat meg.
-
-
Crus
őstag
válasz tocsek18 #57462 üzenetére
Winter GWP akkor elvileg 49k-tól fog járni? Annak nem annyira örülök, mert 39k körül terveztem :-/
Viszont a kis kalózhajós figura (nov. közepe) a gyengém, de ahogy olvasom csak VIP pontokért lehet majd csak. Ha valamelyikőtök el akarja adni, kérem keressen.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
tocsek18
senior tag
-
törölt tag
válasz RapaNui1 #57455 üzenetére
minden rosszindulat nelkul, de nagyon szepen prezentaltad, amikor valakire azt mondjak a "kapitalizmus aldozata".
igazabol ha nem veszed ra fogsz jonni, hogy nem is kell. majd szepen kitisztul, hogy pontosan melyik temak erdekelnek. en magamon azt vettem eszre, hogy az az 1-2 vonal maradt, ami akkor volt, amikor elkezdtem. ez pedig a Modular, a sima cmf es ugye az uj var. minden mas ertelmetlen penz kidobas (bar amugy ez is). ja meg kivancsi leszek arra a gyoztes viking falura.
szerencsere Lego se tesz ki magaert, mert ezek a megaloman, "minel nagyobb" keszletek mint pl az uj hulkbuster szerintem ritka szar irany.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
válasz gaga33 #57457 üzenetére
Nekem a Creator expert, azon belül is a moduláris és egyéb épületek és építmények, az autók, winter village téma a gyengéim, illetve az ideas készletek nagy része, Icons szettek és ezzel ki is lőttem a legtöbb és legdrágább szetteket a Lego kínálatából. Aztán pár Marvel, DC és Technic készlet, egy-két Monkie Kid, pár Harry Potter, na meg Star Wars. Bakker mennyinél is tartok?
-
gaga33
tag
válasz RapaNui1 #57455 üzenetére
Már-már lehetetlen abbahagyni. Függőség, még ezt, még ezt, meg ezt is azért...... El kellene egy dolog, téma felé köteleződni de nem könnyű. Na meg a hely hiány, + anyagi forrás..... El kell adni pár szettet Körhinta az egész. Kezdem érteni aki minifgurákat gyűjt bár az sem olcsó mulatság de teret tud spórolni, + sok készlet eladható figek nélkül. Könnyebb lenne pusztán üzleti szempontból kezelni, de készletek az emberhez nőlnek és nehéz megválni tőlük. Nem egy olcsó hobbi.... Jelenleg legalább hat kategóriából vannak készletek, le kellene csökkenteni max 2-re.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Ahhoz képest, hogy azt mondtam korábban, hogy idén már nem veszek semmit, azt már régen megszegtem, szóval erre a youtube videóra már nem mondok semmit. Ajándék és GWP hegyek, dupla VIP pontok winteres és Icon készletek, sajnos ezek mind a gyengéim, pedig már reménykedtem abban, hogy anyagilag nyugodtabb év vége lesz, de lehet hogy mégis borul minden. Sajnos ezt vagy csinálod, vagy erőt veszel magadon és abbahagyod, mert bárhogy is lesz egy-egy évben lesz legalább minimum 1-2 készlet amit nem tudsz kihagyni, és ha beszippant magával mint engem ez az egész akkor nehéz a körhintából kiszállni.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz HUN_Sector #57438 üzenetére
előre félek az értékhatártól....
pedig jó lenne mind a kettő...#57437Tyler Durden
Manapság is lehetne ilyen szett, ahol + katonákat, lovagokat lehet beszerezni.
PaB-n kb 1500 egy katona, vagy 2k egy lovagnak való figura, 1k a nyereg és 2k a ló....
Nem olcsó, pláne ha több kell.... -
sb
veterán
válasz apholyon #57446 üzenetére
Igen, az illene a klubház mellé, bár lehetne nagyobb. De nyilván gwp-nek ennyi fér bele.
Két készletből egész jó kis házikó kijönne.Ettől függetlenül nekem ez is határeset, pedig a téli/karácsonyi témára eléggé rá vagyok mozdulva. Még vmit biztos kitalálok idénre, a villamosos készlet is motoszkál még a fejemben, hiába nem az igazi, és lesz még egy harmadik kör PaB is nálam, így biztos belefér majd... de ha ez nem lenne akkor csak ezért nem törném magam valószínűleg.
A másikat meg nem is igazán tudom hova tenni, szerintem önmagában sem túl acélos. Ha pedig hendikeppel indul az embernél akkor főleg: a téli korcsolyapályában hasonló forgó jégpálya van, korissal, ugyanilyen (kicsit nagyobb) fákkal. Igaz, hogy manó csak a klubházból lenne hozzá és piros pulcsis nincs, de pl. mókussal tudom kompenzálni 4-5db-al is.
-
Crus
őstag
Na ez GWP... főleg az első nagyon cuki. Viking hajó + kis valami mellé remélem adni is fogják
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
gaga33
tag
Pár percet érdemes rászánni szerintem. [link] Talán picit segít eligazodni ezen a Novemberen. 50-170-200 dollár feletti ajándékok.
[ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
A Santa's Ws elférne a Manó Klubház mellett... A másik eléggé semmilyen, de a mókus aranyos.
Erről jut eszembe, ma rákerestem megint a 40410-re, ezt értelmes áron (6-8k) már nem lehet elcsípni?
[ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
törölt tag
karácsonyra jön a var. most mar tuti.
-
HUN_Sector
őstag
Csak a képeket láttam én is. Remélem nem 50k lesz
-
zbundy
aktív tag
Értékhatárról tudunk már valamit? Mennyibe fog fájni, hogy megkapjuk a vásárlás mellé?
-
RapaNui1
aktív tag
Közben pihenésképp elkezdtem összerakni a Sesame Streetet. Eddig az a tapasztalat, hogy ennyire sokszínű, csilli-villi készlettel még nem találkoztam, még a Micimackó esetében sem. Kék, lila rózsaszín, szürke, zöld, fehér, bordó, narancs és még sorolhatnám a színeket építő elemek kavalkádja, szinte repült az idő az első csomag összerakása során.
Ezt a Micimackóval fogom összehasonlítani kiváncsi leszek melyik lesz a jobb.
Tyler, mivel meg nincs kész a piros hullámvasút a kérdésed még nem tudom megválaszolni, de amint kész válaszolok.
-
addikt
Sánta workshopját adom, de nem tudom fogok e értékhatárban rendelni bármit is még idén..
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
LÁZ
Topikgazda
Egybe is elfért volna
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
xcvbxcvb
aktív tag
Kapcs ford
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
HUN_Sector
őstag
idei gwp
-
addikt
Kicsit megnövekedett a ráérő időm a covidnak “hála”, így legoépítés plusz alkatrészkeresés volt a program. Építésről majd írok egy másik posztban, most a keresgélés részről pár szót. Hónapokkal ezelőtt megtaláltam 5-6 gyerekkori készletemet a szüleimnél, ezeket álltam neki rendberakni. A legtöbb készletből nem hiányzott sokminden, kivétel egy lovagosból /6021/. 2 ló és a rajtuk lévő nyereg volt meg és semmi több. Erőt vettem magamon és átnéztem az itthoni ömlesztett legokat, még a padlásra felvittet is lehoztam és átbogarásztam. Időben nem volt kevés, de jelentem megérte, a komplett készletet sikerült összeszednem, ráadásul patika állapotban. /doboz kivétel, gyerekként én se bontottam vmi precízen /
Az meglepett, hogy még a tollforgók sincsenek mind kipattintva, a figurák meg kb gyűjtői állapotúak, de beszéljenek a képek:
RapaNui1: jól néz ki nagyon a szett, összességében melyiket volt nagyobb feeling építeni, ezt vagy az újat?
hami85: pofás darab ez is, én azt néztem, hogy még valami stand kéne neki. Azon kicsit mutatósabb, mintha csak a földre van lerakva.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz zpkasa #57433 üzenetére
Ebay, bricklink, amazon. Vagy aliexpress olcsóbban ha jó az utángyártott is.
Milyenre gondoltál egyébként?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
zpkasa
csendes tag
Sziasztok,
lego gyerek karórát lehet még valahol vásárolni? Tudtok segíteni?
Köszi -
Melezor
csendes tag
Voltam ma a vecsési tescoban, állatfarm nem volt sajnos, és minden elég magas áron volt még a mostani 20% os akció ellenére is (vagy épp azért). Ami meglepő volt, hogy látványosan bővült a választék leginkább drágább készletekkel, amik eddig nem voltak jellemzőek (Mclaren, Viking hajó, Ferrari 488, Vespa stb). Én a két kis eternal készletet vettem meg (76154,76145) 50% osban voltak és volt egy 2500 as kuponom is , lejött még a 20% így 2008,- ft volt a két készlet annyit megért.
-
-
RapaNui1
aktív tag
válasz zbundy #57423 üzenetére
Én meg hirtelen azt hittem, hogy ez a 90. évfordulós galaxy explorer, de ez is nagyon szép. Valaki esetleg már összerakta azt kiváncsi lennék, milyen összerakva, illetve hogy mutatna ez mellett.
Egyébként ezek az idegenek melyik sorozatból vannak, vagy több sorozat terméke? -
zbundy
aktív tag
Két kisebb készletet építettem össze a napokban. Ezeknél csak nagyobbakat raktam össze eddig és eszembe jut milyen monoton tud lenni (leginkább azért mert általàban egy nekifutás alatt rakok össze mindent). Felüdülés volt ez a két szett. Ahsoka brickhead az egyik legjobban sikerült ilyen figura szerintem. Buzz hajója meg fun. Scifi téma így mennek mellé a gyűjthető minifig sorozatokból az idegenek, amiknek ezidáig nem nagyon volt otthonuk
-
gaga33
tag
válasz HUN_Sector #57419 üzenetére
Kifutott termék. Rekordmennyiségű Star Wars fut ki idén.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Throme #57418 üzenetére
Nem bántásból, de vettem én már Üröm területén legot, illetve az ország más részein is azért vannak itt akkora házak, kastélyok stb, ahol nem nehéz egy ilyen készletnek, sőt hasonló készletek tömegének sem helyet találni. Úgy gondolom ha nálam majd elfér a Titanic és találok neki valahol helyet, akkor ha másnak meg éppen ez jön be találni fog neki megfelelő helyet még akkor is ha egy kis garzonban, vagy panelban lakik. Mivel nálunk a gyerekek már nagyok az összes lego kiállítási darabként funkcionál és ha máshol nem a szekrény tetején elfér ez is, de mivel már megvan rá a vevő gondoiom hogy talál majd neki megfelelő helyet.
-
HUN_Sector
őstag
Shop: Star Wars Bad Batch 75314 - elfogyott (tehát nem ideiglenesen nincs készleten státuszú)
Létezik hogy élt kb 1 évet (plusz 3-4 hónap)?[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz RapaNui1 #57414 üzenetére
.. an akkor egy szobával máris kevesebb
Jó "kis" csővázas szerkezet. Nekem az a bajom ezzel - az árán felül - hogy megépítve - ami élmény persze - kb 10x végigpörgetem a kocsit a pályán, aztán mehetne kiállítási darabnak, na de hova?!
Nem tagadom a legó verdákkal is kb 5-10 percre ismét átmegyek gyerekbe (brümmögést leszámítva), de aztán fel tudom tenni a polcra, vagy gyerkőcnek odaadni játszani. -
RapaNui1
aktív tag
A méretei hatalmasak, mind magasságra, mind szélességre meglepett, hogy valójában mekkora, ráadásul eléggé masszív építmény is. Kicsit még sivárnak tűnik az alja, de az útmutató képei alapján ez változni fog, már csak az a kérdés számomra hogy ez tetszik majd jobban, vagy az új verzió, majd a végén kiderül. Egyébként így félkeszen is kiállítási darabnak szerintem ez néz ki jobban.
-
RapaNui1
aktív tag
Aztán a 3. zacskót követően megváltozott minden. Kezdett a pályatest alakot ölteni és az 5. zacskó felrakta az i-re a pontot. Az indító szerkezet megépítése feladta a leckét, bevallom egyszer vissza is kellett bontani nem figyeltem eléggé, elbíztam magam, valamint a Coaster felirat megépítése is nagy élmény volt. Most már élvezettel építettem és raktam össze, teljesen megváltozott az építési élmény is, most már alig várom hogy folytathassam az építést.
-
RapaNui1
aktív tag
Végre sikerült elkészülnöm a piros hullámvasút első 5 zacskójával, vagyis az első könyvvel, a vasút szerkezet első felével. Azért nem írtam eddig mert nem volt miről. Az első 3 zacskó után kezdett a lelkesedésem alább hagyni. Az új hullámvasút után már-már azt hittem hogy ez nem tud már mit mutatni, kicsit unalmas volt az építése, sok volt az ismerős építési technika, de csak talán az volt a gond hogy túl hamar vágtam bele az újat követően és még frissek voltak az élmények. Nemhiába várt a Lego ennyit a két készlet megjelenése között.
-
gaga33
tag
A hópelyhek a karácsonyfára diszként, a valódira Bontottban igen, de összesen talán 15-nél Szerintem jó befektetés lesz, jól tetted hogy beruháztál rá. Amióta megjelent szinte soha nem volt készleten, valami azt súgja nekem hamar el fog tűnni. Sok MOC építhető belőlük. Cserélgetni szoktam készleteket, arra tökéletesnek tűnik, de ha nem megnarad
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kbalage2 #57402 üzenetére
31313 Mindstorms EV3 nekem az elso felnottkent vett legom volt.
az appja katasztrofa volt amikor legutobb neztem, szo szerint masodperces kesessel. ami miatt viszont erdemes volt megvenni, mert gyakorlatilag egy embedded javat futtatni kepes, real-time szenzorokat tamogato kis robot volt. egyszeruen lehetett vele indulni. plusz ahogy neztem szabvany APIn keresztul gyakorlatilag be lehetett tunnelezni egy halozaton futo masik eszkozbe.
51515 majdnem minden szempontbol visszalepes volt.
-
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #57396 üzenetére
Közben beugrottam anyámnál vidéken a helyi tescoban, ami jó áron volt a 20% kedvezménnyel az a lego star wars adventi kalendárium, az alapára 14k, kedvezménnyel kicsivel árukereső legolcsóbb ár alá jött ki.
Még ez is jó áron volt: LEGO® Batman™ - Batman vs Joker Batmobile™ hajsza (76180) - alapára 11k, kedvezménnyel ak ár alatt van. Vettem még pár 4+-os készletet a gyereknek, azok kicsivel ak legolcsóbb ár felett jöttek ki, de így legalább egyben meglettek, és nem kell rendelni. -
kbalage2
aktív tag
Mindstorms csapatra 2 lehetőség van, vagy átirányítják őket a Powered Up-ra és azt gatyába rázzák végre (kevéssé valószínű), vagy nekiállnak még időben fejleszteni a következő generációt amit ezúttal remélhetőleg jobban átgondolnak (muhaha).
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Throme
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest