- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz nexus6 #84336 üzenetére
Az Aréna nem hivatalos Store, de valóban van figura. Ha az kel majd akkor elnézünk oda is. A Müllert nagy ritkán megnézem, de mivel mindig lefosztják kevésbé szoktam vele foglalkozni.
Igazából eddig figekre annyira nem mozdultam rá, minden szériából pár db volt érdekes. Egyedül a kecskés miatt néztem többet anno, de az is hamar érdektelenségbe fulladt. Esélytelennek látszott 3-4 bolt után is és ennyire nem fogok utána rohangálni (az a 3-4 alkalom is akkor volt mikor épp más miatt boltban voltam, azért se rohangáltam). Most ez az első, hogy kéne kb. a sor, vagy amennyi lesz.
Megnézzük, de ha úgy van én is sort rendelek majd - ez most inkább a móka része, hogy megnézzük közösen mi a helyzet. -
balint82
senior tag
válasz nexus6 #66975 üzenetére
Mai példa : ajánlva (!) nekem küldött levelet (természetesen Lego volt benne ) a szomszédhoz dobták be - a vezetéknevünk első (!) betűje megegyezik. Egész nap itthon voltam, nem csöngetett be, csak simán bedobtam a szomszédhoz.
No komment, hogy létezhet ez a cég még egyáltalán?[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
ripla
addikt
-
mancer7151
tag
válasz nexus6 #66975 üzenetére
Nem volt személyes azt ugye tudod. De azért válaszolok és megint nem célzottan.
Volt hogy eltűnt egy levelem, bő 2 hónapra lett meg. Sose tudtam meg miért. Tavaly összetörtek egy csomagom tartalmát pedig rá is volt írva hogy törékeny. Idén év elején apám számlái nem értek be, idős, fel se tűnt neki aztán jön a figyelmeztetés. Szolgáltatós telefonálgatás, meghatalmazást íratni magamnak hogy el tudjak járni, azt levélben küldés, az beér ... 2 hetes cirkusz volt belőle késedelmi kamattal. Kiderült hogy csomó levelet eldobálva találtak meg, volt balhé itt belőle.
A nővéremhez jön minden nem elektronikus levelem és csomagom - én pedig mindenért megyek odavissza 40km-t. Ez van. -
apholyon
aktív tag
válasz nexus6 #66904 üzenetére
Tényleg nagyon jól néz ki, de mi a p*csa kerül ezen is majd' 30k-ba!? Értem én, hogy 18+, meg SW licensz, de akkor is... ráadásul 1 boltban látom csak, ugyanannyiért... 46 Ft / db. és figura sincs benne...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
sb
veterán
válasz nexus6 #66487 üzenetére
Egyszer én is belefutottam boltba ahol konkrétan nem árult olyan elemeket amivel min lot határ fölé lehetett volna menni. Pár tétel volt csak nála, gondolom csak elszúrt valamit.
Ha már BL furcsaságok, ez tök más, de okulásképp beírom: Van még egy extra bizonyos boltokban, amikor csak nagy mennyiséget vehetsz és/vagy kedvezményes a cucc nagyobb tételben.
Ezt a BL tervező nem kezeli. Nemrég betoltam egy wanted list-et mire gyanúsan sokat dobott ki, egyenként átnézve kiderült, hogy berakott a listába 2-3db wanted kutyacsontra egy 100-as pakkban vásárolható tételt. Ráadásul az adott eladónál volt darabra vehető item is, kicsit drágábban, mégis 100db-ot rakott a kosárba. -
Throme
veterán
válasz nexus6 #55089 üzenetére
Miért kell felszámolni régi készleteket (ha csak nem kenyérre kell)? Ugyanúgy jól mutatnak mint akkor, ugyanúgy lehet vele jászani. enni nem kér (max helyet foglal )
Én annak örülnék, hogy kicsit visszajönnének a noname készletek (pl Technic vonalon), hogy legalább a licensz költséggel ne kelljen számolni.... habár ott pl a Creatoros pick-up (most nem tudom a számát), ami noname, mégis 50k körül volt hivatalos shop-ban.
Ugye egy fiktív sportkocsi is tud jól kinézni, mint egy Porsche/Ferrári...stb. -
timar88
tag
válasz nexus6 #48359 üzenetére
Az ilyen kisebb szettek nem szoktak lenni sok helyen szerintem. Kis vespa-t a lego storeban láttam legutóbb.
Nekem az új jurassic parkos dioráma tetszik, de valahogy a t-rex nem az igazi benne. Ha azt megveszem, én ahhoz tervezek venni egy másik dinót.
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
timar88
tag
válasz nexus6 #45991 üzenetére
Ezen az iskolás verzión nagyon gondolkodtam még mielőtt bejött a járvány.. De gondolkodtam egy fix hely létrehozásában is. Mindkettőnél gond, hogy a gyerekek lassabban teszik ki a készleteket, egy közepes, 1500 elemszámú készlet, pl a mustang egy felnőttnek is meg van 4 óra. Ennyit pedig nem sokan fognak egy helybeülni, túl hosszú program lenne sajnos.
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
tzs01
csendes tag
válasz nexus6 #44230 üzenetére
Köszi a tippet, elszáguldottam és megkaparintottam az utolsó előttit Körül se néztem, csak robogtam a zsákmánnyal a pénztárhoz (kicsit aggódtam, hogy levonja-e itt s a 20%-ot, merthogy egy cetli sem volt erről kitéve, szemben pl. a Váci útival, ahol sárgállott az egész játék-részleg).
-
skyie
csendes tag
válasz nexus6 #44059 üzenetére
Ha valahonnan beszerzett 12 lépegetőt, megkapta hozzá az ajándékokat, és azokat árulja, akkor tényleg rendben van. Nekem úgy tűnt, hogy a felhördülés inkább annak szólt, hogy sokaknak erős a gyanúja, hogy valahogy szürkén jutott ezekhez a - magukban ugye hivatalosan nem forgalmazott - készletekhez.
-
-