Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
válasz
RapaNui1 #52012 üzenetére
Nyilván ez mindenkinek egyedi, én eddig konkrétan utazáson kívül semmilyen hobbira nem költöttem folyamatosan. Anno vettem egy bringát, pár airsoft fegyvert és felszerelést, de ennyi. Az utazás sokat elvitt, de sosem bántam. Mióta nem tudunk utazgatni és be voltunk zárva, kezdtem el ismét Legozni... De hasonlóan hozzád, ennél jobban semmi nem kapcsol ki. Pedig pici gyerek mellett nehéz... Ellentétben veled viszont próbálok csak olyan készleteket megvenni, amiket meg szeretnék tartani... És ezért is bitang nehéz. Többet megvennék, mint amennyit el tudok helyezni, így szigorúan szűrni kell... Ami legalább jót tesz a bankszámlámnak is... Csak hát mindig bekattan valami...
Most épp a Sesame str + Muppet figurák kombóról próbálom lebeszélni magam. De még a Delorean-t sem sikerült teljesen elengedni, illetve most ezek a téli szettek nagyon elkaptak hangulatban (így nyár közepén
), de azt tárolni... Plusz sok kifutott.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gran Turismo
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest