Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozaart
aktív tag
válasz
RapaNui1 #52491 üzenetére
Nem tudom. Amig van aki megveszi gondolkodas nelkul az egyre dragabb keszleteket addig eppen a jobban kereso retegek polcoljak fel csak az arakat.
A kevesebbet kereso pedig egyre kevesebb muanyag kockahoz jut.
Pont ma lattam egy hiradast hogy Szegeden vagy hol arat kell emelniuk egy pizza futar helyi cegnek. A pali teljes termeszetesseggel nyilatkozott ugy hogy majd a vasarlok ezt is kifogjak fizetni.
Kivancsian varom mi lesz a futarokkal is. Az eltuno kata miatt arat emelni kenytelen szallitasi ar miatt.Nem panaszkodom mert en magamat még jol szitualtnak merem mondani. Bar az inflacio mar reg elvitte a berem egy reszet.
De mi van a nalunk sokkal rosszabbul elokkel.. borzaszto ami most folyik.. tudom ez egy vidam legos oldal. Csak amikor ezer forintokrol megy itt a nagy vita szettek arat illetoen.. :D mas meg orul ha holnap is tud valamit az asztalra tenni.
-
RapaNui1
aktív tag
Az emagon most 131.900 Ferrari Daytona ha valakit érdekel
-
manokaj
tag
válasz
RapaNui1 #52496 üzenetére
Hát nagyjából én is vagyok ezzel. Most a várat is elengedtem, persze lehet később meglesz. De egyszerűen helyhiány miatt szelektálni kell, és most sokat segítenek az árak. De a kocsis témát nem tudom elengedni, pont megvan a helye a vitrinben a camarronak. De csak sírok hogy drága, ugyis meglesz ahogy ismerem magam.Es akkor winter is coming
, a másik gyengém a Winter village.Mondjuk a tél így is úgy is húzós lesz
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
manokaj #52494 üzenetére
Az a baj hogy nagyon sajnálom már rá a pénzt, de ha meg nem veszem meg és nem rakhatom ki és utána meg elszáll az ára, akkor meg azt sajnálom. Egyébként nagyon kevés az a készlet ami a szívemhez nő és huzamosabb ideig megmarad, inkább maga az építés öröme, a megoldások motíválnak, aztán ha elkészült utána már nem nagyon mozgat meg hogy ott áll a vitrinben, de azért van egy két készlet, ami a szívemhez nő és nem szeretném eladni, de ez csak tőredéke a meglévő készleteknek. Próbálom elérni azt, hogy annyi készletem legyen, hogy fenntartsa önnmagát a rendszer, de annyira drágít a Lego és annyira gyengén pörög a piac, hogy ezt el kell hogy engedjen
-
manokaj
tag
Amúgy nem is értem, hogy ez a faszom camarro, hogy kerül ennyibe. Értek én mindent is, de azért csak duplája mint a mustang - porsche kezdő ár.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
apholyon #52478 üzenetére
Én is köszi. Megrendeltem bolti átvétellel, de jelenleg még nincs raktáron, kiváncsi leszek rá, hogy átvehető lesz-e egyáltalán. Jön még mellé a speed champions Aston Martin és a Dodge R/T.
A Technic helikoptert inkább ajándékkal éri meg megvenni jelenleg a Lego oldaláról, de úgy döntöttem azt ráérek megvenni később is, ahogy a Camarrot is, az űrhajó pedig nem is tetszik annyira, azt inkább csak befektetésként venném meg a vár mellé mégiscsak 90. évfordulós készletről van szó és árban is még elérhető kategória.
A hullámvasútat megrendeltem, alig várom, hogy összerakjam majd.
Jelenleg a Creator Ford Mustangot rakom, ami régóta a bakancslistámon van, de nekem sem tetszenek a printelt elemek pontatlanságai, így lehet ha elkészül megy a levesbe, meglátom mit mutat az összkép. -
RapaNui1
aktív tag
Csodálkozom rajt hogy még mindegyik készletből van raktáron. Ne értsetek félre ez nembaj, de most vagy a Lego kezd felébredni és megfelelő mennyiséget gyártani, vagy tényleg jön a válság és az emberek kétszer is meggondolják melyek azok a készletek amelyeket megveszik ezáltal kisebb a kereslet, vagy mindkettő érvényesül együtt.
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector #52487 üzenetére
Vagy te vagy tul sármos, mert az utanam levo ket kommentotol se viszik
-
tocsek18
senior tag
-
maross
nagyúr
válasz
apholyon #52482 üzenetére
Ertem, de nem is gondoltam, hogy masert irnad
. Jo ar, orulok hogy vegre nem max aron nyitott egy uj keszlet, es remelhetoleg igy is marad, nem csak ez az x db megy el 70-ert, aztan vissza alapárra a fennmarado 2 evre. Abbol ami max aron nyitott mostanaban, talan csak az optimus prime kezdett el par ezerrel joarasodni, holott regebb(mindenjobbvot) par honap utan mar rajta volt mindenen a 20-30% kedvezmeny sah-hoz kepest.
-
apholyon
aktív tag
Mert így is van... vagyonokért adnak el fröccsöntött műanyag darabokat... az emberek meg jó, hogy össze nem verekednek értük...
De hát nem azért értekezünk most itt erről, mert mi nem vesszük meg...
#52480 maross Engem nem érdekel ez a készlet, tárolni / hirdetgetni pedig nem szokásom... Csupán azért linkeltem, mert bárhol máshol 80k fölött van és hátha valaki épp erre vágyik... Ha csak 1 embernek segítettem, már megérte... De biztos megint felvásárolják majd a "viszonteladók".
-
apholyon
aktív tag
LEGO Super Heroes 76218 Sanctum Sanctorum 70.900 Ft kockavilag-on - aki ezt keresi, szerintem jó vétel, elnézve az árakat...
-
joe-ker
senior tag
válasz
HUN_Sector #52473 üzenetére
Nálam 15-ért gondolkoznak.
-
apholyon
aktív tag
válasz
maross #52474 üzenetére
Nálam sem érdeklődnek túl sokan, igaz, én főként cserélném... Volt egy nagyon jó ajánlat (24k-s bontatlan készletre 1:1 csere), de pont olyanra, ami engem nem érdekel (meg szerintem nem is nagyon mainstream)... Beszámíttatni 13-14k-ért tudnám csak... Egyébként látok 15-16k körül többet is eladót, senki nem fogja 18-ért megvenni, aki nem hülye... Lehet nekem is hagyni kellett volna a csereberét, aztán eladni az elején 18-19 körül.
Mindazonáltal eléggé vicces, hogy 1-2 ezer forintokról beszélünk, ami legtöbbünknek az órabére alatt van...
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector #52473 üzenetére
Aruld mar el kerlek hol viszik ennyiert mint a cukrot, nalam 17900-ert is csak marginalis volt az erdeklodes, es vegig fent volt a hirdetes jofogason/marketplacen. Most levittem 16500-ra, hatha.
-
Llew
senior tag
A váron még én is gondolkodom szerdáig, de a drágulásokkal, árfolyam változásokkal olcsóbb biztos nem lesz. Nagy akció ekkora készletre nem igazán esélyes. Ha mégsem állok neki összerakni akkor nyerek rajta kicsit.
-
balint82
senior tag
válasz
HUN_Sector #52462 üzenetére
12-14re húznám inkább azt a sávot, főleg, hogy most megint kiszabadul pár darab a piacra...
-
maross
nagyúr
emag nehezen tanul...kar erte
#dobozfetisesek #tuzremindet
-
czanga
őstag
válasz
HUN_Sector #52462 üzenetére
Most, hogy modod volt is róla szó. Köszi a kiigazítást.
Nem tudom még, ha kocka.hu-n megjelenne a dolog akkor gondolkodás nélkül rendelnék, így még nem biztos a dolog. -
czanga
őstag
Vártam én is a LÁZ álltal beírt SAH akciót, csak hát én pl úgy jártam, hogy a két SW Dioráma amit szeretnék beszerezni összesen pont 10k-val drágább ott, így az ajándék készlet eladásával tippem szerint pont oda jönnék ki, ahol megrendelem máshonnan. Bár lehet feljebb ment már a forestman hideout ára a használtpiacon, nem néztem még, de 10k körülre tippelem.
-
japunk
aktív tag
válasz
balint82 #52459 üzenetére
Nagyon sokat gondolkodtam rajta, elolvastam egy csomó thread-et is róla,néztem nagyon sok review videót de végül nem győzött meg. Nagyon pofás, nagyon szép, de nagyon drága. A RacingBricks összehasonlító videójában néztem hogy alig magasabb a vár a Medieval Blacksmithnél, szerintem hülyén néznének ki egymás mellett. Ha esetleg kapható lesz 1-2 évig akkor később lehet róla szó, de egyelőre kihagyom. Ezzel szemben a Barracuda Bay 10/10, a hétvégén sikerült is összeraknom, csodás.
-
japunk
aktív tag
-
-
HUN_Sector
őstag
Shopról at-te behúzva, ebben érzem a hiánycikk jelleget
-
formula01
senior tag
Kockán ha valamiből 2 db van megjelölve limitnek rendelésenként, 2 rendeléssel tudok rendelni összesen 3 db-t? Sokáig gondolkodtam a 10305 kastélyon, de egyszerűen egy 4500 db-s készletért nem akarok ennyit kiadni, miközben 3 db 31120-ból baromi jó moc-ok vannak, GWP-s settel tulajdonképp féláron. Illetve ha van 2 rendelésém a GWP-s limit felett, mindegyik mellé megkapom a hideoutot?
-
apholyon
aktív tag
Az egyetlen probléma, hogy minden, ami nálam wishlist-es annyival drágább S@H-n, mint máshol, hogy a GwP-vel sem éri meg...
-
petya86
tag
Jól látom, hogy kocka.hu-n ez most nem akar megjelenni?
-
maross
nagyúr
A Venetian Houses és a Mountain Windmill penzeket mar levontak, nem tudjatok? Vagy majd csak ha utnak inditanák a keszleteket?
-
LÁZ
Topikgazda
hogy vagyunk most a vip pontokkal? 1 vásárláshoz több kupont is fel lehet hasznáni, right? feltéve ha a sah is akarja
-
maross
nagyúr
-
jackal79
aktív tag
A van olyan köztetek aki elfogadható áron megszabadulna a 75911-től?
Brutális áron mennek. -
Throme
veterán
válasz
Mozaart #52411 üzenetére
.. manapság a meséket készítő filmstúdiók kitalálták azt, hogy a mesékbe belevisznek olyan utalásokat, poénokat is,amiket a felnőttek értenek igazán, gondolom, hogy jobban becsalogassák őket is, hiszen nélkülük nem mennek a kis gyerkőcök moziba (jellemzően).
Anno szerintem kezdődött a Shrek-kel.
Gyerkőccel elmentünk moziba a Sing 2-re meg a Sonic 2-re és párommal mi is nevettünk nem 1x (A szívemet melengette, mikor a Sonic 2-ben "felcsendült" a Pantera riffje... nem gondoltam volna, hogy ilyet hallok gyerekfilmben).
Szóval nagyon nem kell elengedni a felnőtt énünket sem
-
joe-ker
senior tag
válasz
Mauzes #52407 üzenetére
Nem kell eltenni szerintem felesleges,de ha online vetted akkor úgyis megvannak. Pótalkatrészhez nem fogják kérni az úgy is fizetős. Ha eltört vagy hiányzik akkor ugye küldi a lego ha megigényelted.Itt sem kérik a számlát de kérhetik a doboz lezáró cimkén lévő kódot vagy a leírás hátulján lévő kódot.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
jackal79 #52409 üzenetére
Legalább a The Lego Movie-t szerintem mindenkinek látnia kell aki Lego fan.
Off: Kicsit elkell engedni a felnőtt éned és fejed és élvezni. Tulajdonképpen valahol a mesék is erre jók valahol. Csak valaki jobban képes ketté választani és imádja ezeket valaki képtelen és nem fogja meg őket annyira.
Én is utóbbi tábort erősítettem párom előtt, aki viszont Disney és minden szerető is. -
jackal79
aktív tag
Sziasztok!
Nem konkrétan ide vágó kérdés, de véleményetek szerint a LEGO mozifilmek milyenek? Érdeme megnézni? Sajnos még egyiket sem láttam. -
Throme
veterán
válasz
wolfcsibe84 #52405 üzenetére
-
Mauzes
addikt
Van bármi értelme eltenni a Lego vásárlások számláit? Az merült fel bennem még régebben, hogy ha esetleg pótalkatrészt igénylek, akkor kérhetnek vásárlást igazoló dokumentumot. De simán lehet, hogy soha nem kérnek semmit. Erre van valami tapasztalat?
-
RapaNui1
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
-
Throme
veterán
válasz
Tony21 #52399 üzenetére
Hasonlóan jó a Creator Mini is és nem túl rég nézegettem a Creator Pick-up 10290 Moc-okat is. A Porse 911 pedig legendásan jó Moc-ra.
Ez utóbbiból is 2 van, turbo és a képen látható countach.
Meghosszabbították ennek a szettnek az élettartamát, deegyelőre leálltam a legó vásárlással.
Speed Champion 2 szettet azért be fogom húzni és várom az infókat az idei karácsonyi szettről... gondolom szept-okt.
Van elég nézegetni való így is.
-
mancer7151
tag
válasz
HUN_Sector #52402 üzenetére
Én mindig hozzávágom a doboz magasságot, ami igy tulhajtódna simán levágom az megy az oldalát tömni vagy sarkot erősiteni.
Szép az a fehér Lambo
-
HUN_Sector
őstag
A készlet: 52.5 x 48 x 22 cm
A legnagyobb fox rekesz: 60 cm x 36 cm x 61 cmAzaz vizuálisabban: 60 (vs 48) 61 (vs 52,5) 36 (vs 22)
Nem lehetetlen megfelelő dobozt találni ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Új FULL HD webkamera + Számla
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest