Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
#75376384 #52008 üzenetére
Én meg azt mondom, hogy meg lehet találni az egészséges közép utat. Tudni kell megválni is a szettektől és sajnos néha be kell vállalni azt is hogy nem lehet minden egyes szetten keresni főleg ha az ember kibontotta, kiélvezte az összerakás élményèt. Erre én úgy tekintek, mintha színházban vagy moziban lettem volna, ott sem sajnálod a kiadott összeget, mert egy emlékkel, egy élménnyel gazdagodsz, szóval az esetleges itt elkönyvelt bukóra is így tekintek. A lényeg hogy a birtoklási vágy ne legyen erősebb, tudni kell néha elengedni is. Ez nem azt jelenti hogy egy-egy készlet nem maradhat meg. Nekem pl ps játék sincs egy darab sem, ha valamivel szeretnék játszani megveszem a lemezes verziót játszom vele majd eladom. Digitális letöltésem nincs, és gyűjteményem sem. Persze nem lehet mindent megvenni, nem szakadt rám a nemzeti bank, de szeretek legozni és amíg tehetem megoldom valahogy. Persze az ember életében mindig változnak a prioritások, az orientációk, így meg tudlak érteni téged is, és egyáltalan ne ítélem el a látásmódod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest