Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Napfénysüti #3498 üzenetére
Ezzel most nem értek egyet.
Legoval fantasztikus formákat lehet csinálni, max kell hozzá nagyobb méretarány:
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
#72042496 #3497 üzenetére
Sajnos tökéletes formákat legóból nem lehet alkotni. Maximum közelítőlegeseket.
Gyerekkoromban mikor rengeteg MOC-ot építettem én leginkább a Modell Teamnek megfelelő járműveket építettem már amennyire le tudtam követni a valós formákat. Manapság már sokkal többféle elemmel lehetne dolgozni de vannak részletek amiket nem lehet olyan szépen kidolgozni. -
törölt tag
válasz
Napfénysüti #3494 üzenetére
Kiváló szettnek tűnik, de számomra valahogy mégsem az igazi. Talán mert valahol gyönyörűen kerek, másutt pedig nagyon Lego, így nem olyan egységes a formavilága. A Mini Cooper viszont makulátlan, gondolkodom is hogy veszek egyet.
-
dime27
őstag
Technic 9395-öt tud vki esetleg 20e alatti áron bontatlant vagy akár egyszer összerakottat?! Számomra a hsználtnál a legfontosabb az lenne h ne legyen felmatricázva és éppek legyenek az összerakási útmutatói!Előre is köszi!
-
Mcray
senior tag
Ismét akcióban a "hogyan kúrjuk át a népet a Zóelikszen" munkacsoport tagjai. Írom neki, hogy vonatra pattanok hétvégén és megveszem mindenét, erre aszongya, hogy szerda-csütörtökig KELL neki a lóvé, utaljam neki előre és majd kijön elém a vonathoz vasárnap, hogy ne kelljen onnan még buszosznom.
Hjjajj de kedvesnek tetszik lenne tetves G*ci! gondoltam magamban...
Kerüljétek nagy ívből. Az Internetes Károsultakért oldal szerint már van ez ellen feljelentés is. Legalábbis nem hiszem el, hogy ez nem ugyanaz, mert annak is Lego + Playmobilja volt...
-
emlékszem ezekre a tetőkre. a szomszéd lánynak is hasonló háza volt. asszem egy lovarda. nagyon élvezetes volt összerakni. főleg, amikor tetőablak is volt a tetőben. azt extra kellett tartani mikor rákerült a felső cserépkocka, nehogy lerorduljon a helyéről. ááá, de szeretnék megint gyerek lenni!
...
én nem volt annyira ghostbusteres, ezt az akciót kihagyam. egy deloreannek jobban örülnék jóárasitva!
-
Grillo
őstag
Na nálunk meg asszony annyira belejött a régi készletek keresésébe, hogy egyből megtetszett neki EZ.
Ebayen találtam normálisabb áron, úgyis hónap végén van a szülinapja, meg is kapja, ha összejön. -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Brékó brékó. 13300 a Ghostbusters készlet kockarako-n. Elég jó ár
-
ma reggel egy LEGO újságot találtam a postaládában..
kicsit belelapoztam és épp meg akartam rendelni a dubledecker couchot. 16,99€ de sajna nem hozzák ki ingyen
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Napfénysüti #3466 üzenetére
Ideje a Star Wrast is megnézned
Sajnos minden ami licenszes az túl van árazva
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Kár
Eddig az összes üvegvitrin amit láttam csillagászati összegért volt sajnos. 1 üveget mindenképp szeretnék a hajóimnak, mert szerintem abba mutatnak a legszebben. Az ikeába van hasonló üveg, de az nagyon kicsi minden szempontból sajnos
Fr0z3n : Milyen ember az aki nem szereti a Star Wras-t
-
Mcray
senior tag
válasz
R3ĐßuŁŁ #3458 üzenetére
Olyan üvegszekrényt láttam, hogy ledek voltak az üveg lap felé fordítva oldalról a szekrény hátsó falából.
Vízszntesen nézve olyan az üveglap mint valami energiapajzs és ad egy kellemes kékes megvilágítást fölfelé is és lefelé is az alsó polcra.
Egyből kalapálni kezdett a szívem, hogy egy ilyen szekrény kell a Star Wars gyűjteményemnek
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki Szombathelyi?
Köszi!
-
LÁZ
Topikgazda
Valentin napra is van szezonális cucc
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Mekkora király ez a készlet
Asszony egyből kiadta az utasítást, hogy meg kell venni...
-
Gondwana
addikt
Vegyél inkább DIY LEGOkészítő cuccot!
-
boost
veterán
válasz
R3ĐßuŁŁ #3422 üzenetére
Ez a Bird téma engem is érdekelt, ez már inkább kiteheto" a lakásba, dolgozó szobámba. De tényleg húzos az ára a 3 nem is túl nagy madárkáért. Fo"leg, hogy október óta napi 8 órában vagy 30 madár rajoz a madáreteto"nk kölrül, és ha madarat szeretnék látni, csak kipillantok a terasz felé.
-
Brumi
senior tag
válasz
HummeRC #3444 üzenetére
Ez az össz infó sajnos, csak a szettek nevei vannak meg...
-
Brumi
senior tag
válasz
szőröscica #3440 üzenetére
Azt én is néztem, de nekem nem jött be. Így is kicsit idegesítő, hogy van egy csomó exkavátorom, darum, de mindegyik más méretarányban van, még véletlenül sem passzolnak egymáshoz. Ezt már máshol is leírtam, hogy szerintem az egy jó időszak volt, amikor a nagy technic-figekhez igazították a készleteket, így azokból is lehetett diorámát csinálni.
Abban reménykedtem, hogy végre lesz egy év, amikor nem kell sokat költenem, de jönnek ki a jobbnál jobb cuccok, amiket nem tudok kihagyni. Ez a Merci, az F40-es, óriáskerék, téli szett, space téma, ha jó, modular stb... -
LÁZ
Topikgazda
válasz
szőröscica #3440 üzenetére
tuti siker, ha a kocsiban lévő kép helyett vmi saját képeteket kicsinyíted le
-
Brumi
senior tag
-
Brumi
senior tag
Ismét egy érdekes infót olvastam, amit nem is értek így elsőre. Idén is lesz új winter village készlet, de a legújabb hírek szerint megint egy játékbolt lesz. Nem értem, mert játékbolt volt az első rész is, és végül is a Mikulás házánál is játékokat gyártottak. City vonalon monorail szettről álmodoznak, találtak erre utaló jeleket, de még eléggé kérdéses. Mindenesetre nagy dobás lenne, az biztos.
A csúcs technic egy Merci darus dömper lesz fekete fehér színben (ilyen: Mercedes Arocs 3245), 4 tengellyel a 8258-as méretében, de szinte biztos, hogy nem RC-s lesz. -
Grillo
őstag
Na pár kép, nem minőségi, de a lényeg talán látszik, igazi retro utcakép
Kissé módosított részletekkel -
Grillo
őstag
Na, 730-as majdnem hiánytalan, az a furcsa benne, hogy összeraktam a legnagyobb instrukciós házat meg autót, és rengeteg plusz kocka maradt.
Lett még végül egy 671-es és egy 547. Utóbbi sajnos elég hiányos, mondjuk a több, mint 500 kockából inkább a kisebbekből vannak hiányok.Van még pár kocka, ami valószínűleg még valamihez tartozott, de azt már lehetetlen kideríteni, azt hiszem.
-
Grillo
őstag
Mehe. Napok óta asszony régi legoival szórakozom. Nem igazán tudja, milyen szettek voltak, egyedül a 725 doboza van meg, addig OK, hiányzik belőle 10-15 elem, de nem extrák.
Sikerült még beazonosítani a 6374-et, a 6362-t és a 231-et.Utóbbi elég beteg, a 2 éves lánykámnak tökéletes babház helyett, a nagy figurák miatt is jó.
Ezen kívül szerintem lesz egy 730-as, meg még, mert van még régi fajta nagy kerék is a cuccok között, meg pár szélvédő, sárga létra, forgózsámoly.
Na majd még írom, mi jött elő, meg majd lövök pár képet, ha érdekel bennetek.
-
Freddy76
addikt
Na, megrendeltem a VW Campert a kockarako-n, már csak a 10231 és a 10214 vár megvételre. Egyelőre....
Előbb-utóbb a párizsi étterem mellé is jön valami, talán a már linkelt 10246, de ki tudja, a shop és a városháza is esélyes...
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
szőröscica #3421 üzenetére
kocka.hu-n 21600 a cantina
20k fölött ingyen kiszállítás is van úgy emlékszem
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Tudom, hogy már egyszer tárgyaltuk, de most aktuális is a téma. 15k SAH-on a Birds készlet, szerintetek megér ennyit? 577 alkatrészből áll szóval talán korrekt ár, de ki tudja. Én azért szerintem megpróbálom olcsóbban beszerezni máshonnan
És ti?
-
szőröscica
addikt
válasz
thomeef #3418 üzenetére
Nem vettem meg végül, a Jóisten így akarta. Tegnap láttam a maglódi Auchanban 23 rugóért, akkor elgondolkodtam rajta, hogy meg kellene venni. Ma elmentünk Szentendrére kirándulni, beugrottunk az ottani Auchanba, ha lett volna készleten, gondolkodás nélkül megvettem volna. Hazafele menet útba ejtettük a maglódit, hogy megvegyük, erre átrendezték a polcokat és pofátlanul megemelték az árakat. 23k helyett már 29k lett a Cantina, és több, tegnap még 11 ezer forint körül árult technic szett is felment 16 ezres árra. Szóval a sors úgy akarta, hogy ne vegyek Cantinát.
Majd melléteszek még egy tízest jövő hónapban, és megveszem a VW camper vant. Asszonypajtás úgyis kimegy külföldre dolgozni, magányos estéimen ellegózgatok majd vele.
-
Mcray
senior tag
Én is építkeztem kicsit Star Wars
-
thomeef
őstag
válasz
szőröscica #3417 üzenetére
Mi már párszor végigmentünk a 6 részen. Majdhogynem minden évben
De hál istennek 99%-on ugyanolyan az ízlésünk. És a Cantinát pont most raktuk ki ketten szilveszterkor, szerintem pont olyan készlet amiben simán a párod is örömét fogja lelni
-
szőröscica
addikt
Ma megnézem asszonnyal a Star Wars IV-et (két éve már megpróbáltam bevezetni a SW univerzumba, de bután az első résszel kezdtem, ami a leggyengébb az összes közül). Remélem megtetszik neki, és büntetlenül megvehetem a cantina-t.
-
Freddy76
addikt
Urak, (és persze mindenki más), jól látom, hogy a kockarako a legolcsóbb, csak éppen ott semmi sincs
Legalábbis ami engem érdekel.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
adalbert1 #3407 üzenetére
Sajnos elég drágák igen, de azért az árért cserébe van egy nagyon kidolgozott és szép készletünk ami valamelyest elfeledteti a kiadott bankók számát
1 évig szerintem tuti a piacon vannak, de talán még kicsit tovább is. Sajnos akciók nemigazán vannak a webshopoknál szóval még csak javasolni sem tudom, hogy mikor érdemes vásárolni.
-
adalbert1
veterán
válasz
R3ĐßuŁŁ #3398 üzenetére
Ezzel a sorozattal csak egy problémám van, hogy rengeteg pénzt el lehetne költeni rá
- illetve helyem se lenne nagyon hova tenni őket (nagyon tetszenek, 3-4 készletet be akarok szerezni belőlük később, ezek átlagban mennyi ideig szoktak a piacon lenni?)
Ma nekem is sikerült 2 új készletet vásárolnom:
31026 - kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz összerakva, 18k-ért sikerült megvenni, remélem jól mutat majd a 31009 mellett.42004 - itt a topicban csak jókat olvastam róla, illetve barátnőm unokaöccsének is ezt vettünk karácsonyra, így gondoltam magamat is meglepem egy ilyen készlettel, annak ellenére, hogy a technic vonalért valahogy sose rajongtam igazán, gyerekkoromban is házat jobban szerettem építeni
- ez kicsit drágább volt, 6500-ért tudtam elhozni, igaz vigasztal, hogy az ajándékba vettet 4500-ért sikerült anno a tescoban megvenni.
-
Fr0z3n
őstag
Ecto 1 mennyire jó? Nem vagyok oda a szellemírtókért, de jónak tünik. LÁZ?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Mahrenburg #3401 üzenetére
Nagyon feelinges ! Nagy grat a designernek, mert nem hittem, hogy ennyire jó lesz !
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest