Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
AddyKing
tag
válasz FrozeN` #3793 üzenetére
Szép napot, FrozeN!
A második mindenképp kötelező vétel... Sajnos kis hazánkban nem lehet kapni...
Pár hónapja láttam
ezt az egyik Lego Store-ban... Érdekes egy ritkaság mit ne mondjak... Viszont az árcédula... Abból már vehettem volna egy jobb készletet!Az eredeti és utánozhatatlan...
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
ehh, sikerült az utolsó fillért is lego-ra költeni, nagyon ajánlom a legonak, hogy kisorsoljanak a VIP LegoLand túrára , különben irgumburgum
@Frozen: azokat már nézegettem én is, majd egyszercsak lesz olyan is
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
FrozeN`
tag
Van itt pár Star Wars fanatikus, nekik ezek hátha kimaradtak:
LEGO Star Wars Character Encyclopedia (vélemények lent)
Lego Star Wars Visual Dictionary (vélemények lent)
Mindegyikhez exkluzív minifig... hátha.
(az oldal amúgy megbízható, már többször rendeltem innen, ingyen van a szállítás és 4-5 nap alatt itt is van)
-
Gondwana
addikt
válasz Mahrenburg #3790 üzenetére
Mobilülőke
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Mahrenburg #3790 üzenetére
A Pet Shopban is használták már ülőkeként, ha jól emlékszem
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Mahrenburg
őstag
R3ĐßuŁŁ - Ha jól látom, az "ikrek" oldalán lévő "lőrés" keretét adó elem átlényegült ülőkévé a Detective's Officeban.
Dime27 - Ha minden igaz, már van 16 db "ülőkéd", így megvan az alapod akár 16 Detective's Office építéséhez...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Fr0z3n
őstag
válasz thomeef #3784 üzenetére
A B modellje jobb.
Más, mondtam, hogy csinálok cikket a 42009-ből. Na abból nem lesz semmi. Telefont cseréltem és a phos nem a memókártyára mentette a képeket amiket építéskor csináltam, hanem a telefonra. Eladás előtt gyári vissza és volt nincs kép.... Így amit összeszedtem, max egy blogbejegyzés lesz a végén a kész képpel.
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
válasz Napfénysüti #3786 üzenetére
Okés, ma-holnap össze is rakom
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
adalbert1
veterán
válasz R3ĐßuŁŁ #3772 üzenetére
Igen, azt megkaptam, mondjuk rendeltem pár másik apróbb dolgot is mellé (az ilyen jellemzően 2 figurás készletekből, mint a wedding set, christmas set). Igaz, így legalább azokra is ingyen volt a szállítás.
A váci úti Tesco-ban a 4200-as készletet 1695-ért láttam, volt még 6-8 darab biztosan (igaz nem egy nagy durranás, de barátnőm unokaöccse örülni fog neki - habár mostanában a sarkvidéki készletekért van oda és vissza). -
thomeef
őstag
Mai elcsábulásom
Évek óta nem vettem technicet, de ez a motor nagyon megtetszett
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
boost
addikt
Mostanában nem járok ide, mert elég drága dolog benneteket olvasgatni, de ezt megosztom veletek.
Január másodikán volt akcióban Santa Workshop, 48€ért. 55-to"l járt az ingyen posta, meg az ajándék virágárus készlet.
Rendeltem hozzá egy 7€-s tu"zoltó szettet, és elküldtem az 55€-s rendelésemet, ingyen szállítással.
Megjött a tu"zoltó szett, megjött utána a virágárus, majd jött most egy levél, hogy hiba volt a rendszerben, túltolták az akciót, kifogyott, úgyhogy stornózzák a rendelésemet a Santa Workshopra.
ìgy 7€-ért lett egy virágárusom, egy tu"zoltó szettem a gyerko"cnek, és ingyen ki is szállították.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na asszony ma tudja meg, hogy jött egy csomag. Bár ha jobban belegondolok, lehet hogy nem kéne megtudnia
Jelentem, hogy eszméletlen minőségfejlődés van a DC dobozainak a minőségében !
[ Szerkesztve ]
-
Pötyi
őstag
Az az eladótól függ. Számtalan eladó van felregisztrálva és számtalan vevő. Maga, a BrickLink csak egy keretet ad. Az eladók és a vevők töltik meg tartalommal.
Az eladó meghatározhatja, hogy mely országokba szállít, ezt általában kiírják a boltjuk ismertetőjében.
Kiegészítés:
Ha gondolod, rendelj magyar eladóktól, azok tuti szállítanak itthon. De nem ritka, hogy a világ másik feléről is simán feladják neked amit rendelsz, feltéve, ha fizeted a szállítást. Vettem már ritka, pár száz forintos elemet úgy, hogy többe került a postázása, mint maga az alkatrész.
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
TayRol
nagyúr
Új 8260-ast lehet még valahol venni?
-
Fr0z3n
őstag
27 jó ár a miniért a kockaáruházban?
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #3767 üzenetére
Véletlenül az egyiket megrendeltem még decemberben de azota tudtam szerezni idehaza is pofátlan áron egy baromi szép állapotút Végülis 3 modellt lehet építeni ebből és alapból baromi ritka ez a hajó és nekem nagyon tetszett mert egy igazi unikum a Creator világában
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
Megjöttek az ikrek
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
adalbert1
veterán
válasz R3ĐßuŁŁ #3761 üzenetére
Nekem is ez a régi Pirates-Castle vonal tetszik a legjobban.
Ma megkaptam a Lego shop levelét, hogy hiba volt a rendszerükben, és mivel az egyik rendelésemet már nem gyártják, így kiszállítani se tudják, így sikerült bebuknom a jó áras 10245 - Santa's Workshop-ot.
Annyi pozitívum azért van benne, hogy így nem fogok késztetést érezni, hogy a többi téli készletet is összevadásszam majd horror áron mellé.Az miért van, hogy viszonylag új készleteknél is kb. 1 hónapot kell várni, mire újra készleten lesz náluk?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
A régi szép idők amikor még tudtak szép dobozokat illetve készleteket gyártani Nekem ezek a készletek sokkal különlegesebbek, bár tudom öregszem bla bla bla, de itt még egy kalózhajót is sikerült úgy megcsinálni, hogy megmaradt a Lego bája.
-
Grillo
őstag
válasz Gondwana #3759 üzenetére
Nekem is nagy álmom ez, a régi szettekkel el is játszadoztam, addig nem kapták meg, amíg össze nem írtam a hiányokat.
Az a baj, hogy ez a lista mindig bővül egy 2 és 5 éves mellett, de ez van.
Most ami jön ömlesztett cucc, azzal is az a baj, hogy egyrészt nem tudom pontosan, melyik szetteket kell néznem, másrészt, hogy annyi helyem csak a nappaliban van, hogy szétszortírozzam, este viszont kevés az idő erre. Ha meg ébren a segítség, mindig összerakódik ez-az, ami kimarad a listából.
Na majd egyszer. -
Gondwana
addikt
válasz Freddy76 #3757 üzenetére
Akkor ép 3 volt a nagyobbik gyerkőc, most épp az összes szet újraösszerakása (és kár/hiány felmérése) zajlik, mert megaszondtam, hogy amíg nincs mind összerakva, a 9493-nak csak a dobozát nézegetheti.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Freddy76
addikt
A gyereknek, persze.
Én is a három éves kislányomnak vettem daruskocsit...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
-ZeeZee-
senior tag
Fiam ilyet (is) kapott karácsonyra, jelenleg többet játszik vele, mint a 42030-cal. Még csak 10 éves szegénykém (igen, mindkét szettet egyedül rakta össze, bár rutinja már van benne... ) Átalakítja multifunkciós hótoló/szállító/szóró gépjárműnek, aztán csak tologatja, forgatja... Legjobban a pneumatikával működtetett hóeke tetszett nekem, amit kitalált.
-
TayRol
nagyúr
Gyerek most kukásautó-mániában szenved, szóval arra gondoltam, hogy meglepem magam egy ilyennel.
-
LÁZ
Topikgazda
hát, ntom mi folyik gyöngyösön, meg a logout-nál, de qrva lassan birják lektorálni az irományomat , remélem már a 7en kikerül
3748
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
adalbert1
veterán
Modular Building-ek közül kinek mi a kedvence? Gondolkozom azon, hogy vennék majd 1, max. 2 készletet, jelenleg pont az tetszik, ami még be is szerezhető, a Parisian Restaurant és a Detective's Office - igaz, pár helyen még kapható Palace Cinema is, ott tetszik maga a mozi része, de a kínai negyed beütésű épület már nem túlzottan... Town Hall még jó lett volna, de ahol még volt készlet év végén, ott már horror áron ment (70k környéke), a Pet Shop szintén nem tetszik annyira...
-
Freddy76
addikt
Asszonynak nagyon tetszik a Winter Villge bakery, meg a Toy Shop, teljesen zsong, hogy milyen jól fog mutatni jövő télen a lakásban. Múltkor ír sms-t, valamelyik bevásárlóközpontból, hogy van Winter Village Market, 32e Ft, az jó ár? Visszaírom, hogy nem, ennyiben maradtunk.
Ma reggel készülök a gyerekkel az oviba, csöngetnek, jön a futár, csomagot hoz nekem, nem értettem. Felhozza, kockarakó a feladó, mondom, ez nem az enyém, én most nem rendeltem semmit, futár szerint pedig de. Mire kijön a feleségem a fürdőszobából, hogy azt ő rendelte... Múltkor nem léptem ki az iPad-en a kockarakós loginemből, ő megnyitotta, nézegette, és berendelt Winter Village Market-et 22.900 Ft-ért.
Szóval karácsony este kibontottuk együtt az ajándékot, ami egy Párizsi étterem volt, azóta van itthon egy VW Camper, egy 42009 daru, egy Winter Village Toy Shop, kettő Winter Village Bakery (az egyik eladó lesz), és egy Winter Village Market...
Anno, amikor olvastam a topikot, szörnyülködtem, hogy felnőtt emberek hogy képesek ennyi pénzt elk.rni legóra. Most utólag már értem, egyúttal elnézést kérek .
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
szőröscica
addikt
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Pötyi
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #3731 üzenetére
Azért minimál-óvatosság legyen! Tudod, az internetes csalók miatt... Ritka dolgot kínál olcsón, viszont a halálfa szárán lakik, sőt még azon is túl, nehogy eszedbe jusson a személyes átvétel, ezért csak postázás jöhet szóba, de utalj előre. Ja, meg hát a fénykép is, ami netről töltött...
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
LÁZ
Topikgazda
Elég sok teknikes videó került fel a jutub oldalra
-
stewe2
aktív tag
Sziasztok!
Honnan rendeltek alkatrészeket? A kockaáruház készlete nagyon apad le, és a a kockajáték sem tölt fel legalább fél éve. Esetleg tudtok vmi jó külföldi webshopot?
Thx steweNincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Pont most hirdet valaki egy 10175 UCS szettet. A nyomorult arra nem volt képes, hogy normális képet lopjon le a netről, mert az első oldalon megtaláltam ahogy rákerestem ráadásul természetesen messzi településen lakik Egyszer ráírok egy ilyenre, hogy pont itt lakom és mennék azonnal a készletért
-
patomi
őstag
Olvasgatlak benneteket pár napja és csak csorog a nyálam mik vannak ma már. Gyerek koromban szüleimnek csak a mini készletekre telet, szóval technic legóm nem is volt. Múlt éjjel (munkában) ki is néztem magamnak a 42024-es teherkocsit. A költségvetésbe még éppen beleférne ez a plusz kiadás. Aztán valamiért nem rendeltem meg.... Hajnalban ülök a kocsiba, kapcsolom az ablaktörlőt, mint egy rossz traktor kerreg a mozgató motor. Délután ebayen találtam bontottat usából 17800.-pénzért. Felnőttkori első legóm át ment autóalkatrészbe. Jól kezdődik.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Fr0z3n
őstag
Egy 9748 szerintetek mennyit érhet?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nos akkor hölgyek urak íme egy kis összefoglaló a 10222 Winter Village Post Office-ról
A készlet 822 alkatrészből áll és kapunk 7 figurát illetve egy kutyát hozzá. Nos a figurákban itt nem igazán látok semmi különlegeset, bár ugye mivel ezek city figurák akarnak lenni ezért nem mondok róluk semmi rosszat, mert tökéletesen illenek a postai hivatalunk összképébe. A készlethez először egy kis padot kell összeépítenünk amit már láthattunk több téli készletnél is és úgy néz ki lassan hagyomány lesz ebben a szériában. Utána következik egy autó ami nem egy nagy eresztés, de a hangulatot mindenképpen hozza szóval majdnem telitalálat ! A színe illetve a karaktere pompás csak tényleg nem lett annyira részlet dús, de végül is a készletnek nem ez a járgány a lényege. Ez után egy szép kis díszes színpadféle következik ami ismét nagyon illik a készlethez és a színekkel is minden oké. Két zenész muzsikál a színpadon. Az egyik egy csellót vagy valami gitárfélét penget a másik pedig egy összeépíthető szaxofont tart. Nagyon baró! Ezt követően elérkezünk a főépülethez ami egy kicsit gyengébbre sikerült a többi épülethez képest, de természetesen erre sem lehet sok rosszat elmondani. Sok furfangosság nincs az épületen belül szóval sokat nem is tudnék leírni róla, mert pár szobán kívül amikben csomagok és levelek sorakoznak nincs is mit említeni. De hogy meglegyen a karácsonyi feeling, kapunk egy világító egységet ismét amit speciel én nagyon kedvelek.
Összességében ez is egy nagyon jó készlet. Tény hogy egy postahivatalt ilyen kis elemszámmal nehéz csodásan megcsinálni, de mindenképpen illik az eddigi kiadott készletekhez. Én sajnos ezt anno nem vettem meg újonnan, de tavaly hozzájutottam dobozzal illetve leírással együtt cakk pakk 12k-ért ami kb ajándék volt ezért a készletért. Régen az ára 14-18 között kellett hogy legyen, ami korrekt ár érte. A mostani ára 40+, mert nagyon ritka, ennyit persze csak fanoknak érhet meg, de aki hozzá tud jutni értelmes áron az mindenképp vegye meg ezt is, mert ezekkel a téli készletekkel nehéz mellélőni
Íme 1-2 kép az egészről egyben
-
LÁZ
Topikgazda
-
Fr0z3n
őstag
Akkor én már meg se mondom mit néztem ki
-
LÁZ
Topikgazda
válasz AddyKing #3710 üzenetére
vágom, csak ugye elég horror az ára, legalábbis nekem, ha neaggyisten a tulajdonomba kerül, valószínűleg vmi használt-vagy kicsit hiányos készlet lesz max 40k-ért, talán .
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz AddyKing #3716 üzenetére
Pont hétfőn néztem meg a New Hope-ot kb századjára
Apropó: Sajnos csúszik a Slave I rendelésem ezért nem tudom tartani az ígéretem, de helyette mondjuk ma tudok csinálni egy Winter Village Post Office review félét, ha van rá érdeklődő
[ Szerkesztve ]
-
AddyKing
tag
-
LÁZ
Topikgazda
@Addy, igen, az évfordulós, sajnos az UCS még nagyon odébb lesz, hogy legyen egy
@Fr0z3n, Big Daddy-t intézek másikat
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- OTP Bank topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest