Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
válasz Freddy76 #3692 üzenetére
Csatlakozom Redbullhoz, jó indok.
Amúgy jó az útmutató. Nincs elírás vagy bármi, bár a végén kicsit nehézkes a fülke a kb 50 fogaskerekével. Illetve a a darukarban belül van 2 zsinor, arra kell figyelni mert elég nehézkes a rögzítése.Szerk.: 19,5 óra volt a teljes építés. Segítségem nem volt. A macsek jött néha a csörgő zacskók hallatán. Öröm volt amikor nekiállt játszani velük
[ Szerkesztve ]
-
AddyKing
tag
válasz R3ĐßuŁŁ #3689 üzenetére
Imperial Shuttle Tydirium (75094)
Ez az egy, ami biztos... Mióta az a Rebels förmedvény napvilágot látott... Az említett Tatooine-i hajó maga volt a megtestesült álom.
Egy AT-ST sem lenne rossz... Persze ott van még az AT-AT és a Star Destroyer...
A gyűjtő élete már csak ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
Nekem ma megjött. Első gondolatom az volt, hogy nem vagyok normális. A feleségem első gondolata is ez volt. Nézegetem, de elég kemény cuccnak tűnik így elsőre... Soha nem volt technic-em, nem is raktam soha, szóval most azon agyalok, hogy veszek valami egyszerűbbet, és azon kicsit belemártózom aTechnic világába, szokom a rendszert, a más gondolkodásmódot, stb.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz AddyKing #3687 üzenetére
Szerintem ez az új line túlárazott. Én szerintem csak a T16-ot veszem majd meg, mert a többi nem hat meg. Én már évek óta nem ragasztom fel a matricákat, mert a kézügyességem nem a legjobb és nem szeretném, ha idővel lejönnének
Fr0z3n Kép? Grat hozzá !
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Fr0z3n
őstag
Jelentem alásan kész a 42009. Hatalmas!!! Minden értelemben. Az a mechanizmus ami benne van, valami elképesztő. A kar mellesleg 1 kilót elbír, többel nem próbáltam. Ahoz nagyobb motor kéne. Szóval akinek van, vagy érkezés alatt, azoknak jó építkezést. Minden ft-ot megért.
-
AddyKing
tag
válasz R3ĐßuŁŁ #3686 üzenetére
Azért a 10000ft felett vásárol mondat itt is befigyelt... De hát valahogy ösztönözni kell a vevőket.
Mondjuk a mostani készleteknél egész szimpatikus az árazás... A T16-os például szép méretes... Viszont a 'ragaszd a mintát a megfelelő helyre' még mindig rögeszme a gyártónál...
-
AddyKing
tag
válasz R3ĐßuŁŁ #3680 üzenetére
Ne is mondd... Az Y-wing-ért átrohantam a fél várost...A "hivalatos" Lego Store-ban arra hivatkoztak, hogy biztosan lesz majd valami új verzió belőle. Végül a törzshelyemen sikerült kézhez kapnom egy példányt. Csodálkoztam is, mivel máshol már nem lehetett kapni. Kiderült, hogy van még nekik egy csomó raktáron. Áldja meg őket Mr. Gold!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz AddyKing #3679 üzenetére
Igen ez a baj ! Anno amikor az Alle-ban levő Lego store tartott egy 50%-os akciót (ami mellékesen ugye a már megemelt árak miatt kb 30nak számít), az eladó azt mondta, hogy nyitásnál már sorban álltak az emberek a bolthoz Én sajnos délután tudtam menni szóval 2 készletet tudtam csak beszerezni, de ebből is látszik, hogy amikor van akció ugranak az emberek, mert sosincs árcsökkenés. És akkor ugye meg sem említem, hogy a hazai nagy áruházakban is bőven emelt árak vannak és a választék is pocsék. Kb aki legot akar venni az rendel ( nem mintha bajom lenne a rendeléssel ). Ja és akkor a külföldi promóciókról ne is beszéljünk Más világ...
-
Fr0z3n
őstag
Juhtyúk videókat szoktatok Legokról nézni? Én rengeteget nézek. Mit, hogy motorizálnak, illetve trial videókat.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Napfénysüti #3672 üzenetére
Mivel eredeti a vitorla és teljesen patyolat az egész készlet ezért 40k korrekt lenne érte szerintem
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Mielőtt kirakom valamelyik aukciós oldalra azelőtt megkérdezném, hogy a 6285 Black Seas Barracuda érdekelne e valakit? Hiánytalan, leírással és nagyon ritka eredeti vitorlákkal !
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Csak nekem tűnt fel, hogy az új ajándék polybag kapcsolódik a detective's office történetéhez? A kis hordó ami jár hozzá nem véletlenül van tele sütikkel nemde?
-
AddyKing
tag
válasz R3ĐßuŁŁ #3667 üzenetére
Masszív egy darab az már biztos!
Egy időben én is szemezgettem vele... De a mérete miatt inkább lemondtam róla.
Milyen szép is volt... Főleg a nagyobb kiszerelések... De a Lego Racers című játék vissza tudta adni azt a hangulatot, melyet ezek a retró termékek "szolgáltattak".
Viszont van két Johnny Thunder-em!
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
nem bolti, ha Lufthansa járattal repül az ember mostanában, kapod a jegy mellé, ha jól tudom, persze német ebay már tele van, 5k-tól a csillagos ég, de ezek az elemek kellenek hozzá , igaz, igy matrica nélküli lessz a repcsi
btw, valentin napi készlet vkinek? shopból, amig nem lesz sold out.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz AddyKing #3665 üzenetére
Nekem itt díszeleg az UCS Shuttle. Ha találsz olcsón aukciós oldalon akkor mindenképp vedd meg, ha SW fan vagy, mert az egyik legjobb készlet amit eddig valaha kidobtak !
Nekem az adventuresből a 5978: Sphinx Secret Surprise volt meg Nagyon szerettem, igazi classic !
[ Szerkesztve ]
-
AddyKing
tag
válasz FrozeN` #3664 üzenetére
Tisztelettel és szeretettel fordulok feléjük. Már azért megérte összerakni őket, hogy később gyönyörködhessem bennük.
...Különösen a Millenium Falcon-ra. Az egyik legötletesebb készlet, melyet valaha is kibocsátott a cég.
Nem véletlenül várom az augusztust.
Elég, ha csak annyit "mondok": Imperial Shuttle![ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
egy újabb promós zacsis készlet
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nem tudom ki emlékszik még rá, de a régi pirates készletekben voltak nagyon vagány króm színű érmék, 10,20,30,40 számozással. Bricklinken egy magyar eladó rakott fel és egyből lecsaptam rá és vettem is vagy 50 darabot Olyan jó a kezemben tartani őket Előbb utóbb elkezdem megint összeépítgetni a kalózhajó flottámat és az erődöket
-
AddyKing
tag
Először is... Mindenkinek szép napot kívánok!
Másodsorban... Örülök, hogy itt lehetek köztetek... E termékek gyűjtése már - már a szenvedélyemmé vált az elmúlt pár évben... Ez az egész még a gyermekkorunkra vezethető vissza.. Micsoda készletek voltak akkoriban... Tátott szájjal bámultuk a "pénztárca gyilkosokat". Ohh... A kilencvenes évek... Azért illene elmorzsolni egy könnycseppet... De térjünk is a tárgyra... Kollekcióm legnagyobb részét a Star Wars-os termékek teszik ki. Ezen belül is a 'Original Trilogy' híres hajói. 2011-től.... Sajnos egy - két fontosabb kimaradt... Mint például a Tantive IV, illetve a Slave I... Tudom, Tudom... Kijött belőle egy 1996 darabos kiadás... Nem igazán mozgatta meg a fantáziámat...
Tulajdonomban lévő "modellek":
- 7965 Millenium Falcon
- 9492 Tie Fighter
- 9493 X-Wing Starfighter
- 9495 Gold Leader's Y-Wing Starfighter
- 75003 A-Wing Starfighter
- 75049 Snowspeeder
- 75050 B-Wing
- 75081 T-16 SkyhopperAzért egy kis dobozos is belefért:
- 75034-1 Death Star Troopers
Ide nem illők:
- 21103 DeLorean Time Machine
- 21108 Ecto-ITovábbi kellemes, Legózással teli perceket kívánok nektek.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz FrozeN` #3652 üzenetére
Jó kis készlet ! Nekem is volt régen 1-2 ebből a western témából, de sajnos azok már nincsenek meg. Én is gondolkodtam, hogy megveszek párat, de abbamaradt a lelkesedésem sajnos Anno a kis arany színű trombitáért nagyon oda voltam ami a 6769-es készletben van Óóó régi szép emlékek Micsoda hangulatú témák voltak még azok !
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Elérkeztem a 6. füzethez. Ez a darukar, azaz a vége. 15,5 óra építési idő. Ez a készlet valami elképesztő.
-
Fr0z3n
őstag
Mi ez a csend? Sehol semmi?
-
dime27
őstag
A legtöbb modell szétszedve van műanyag dobozokban de ezek a padláson vannak ill a lakás többi részében ahol még elférnek, és mindig csak pár aktuális modell van összerakott állapotban mivel kb 4db akkora méretű szekrényem van ahol tárolni tudom őket ahol nem éri pár hét állás során sem por!Szal sorry most nem tudnám az összeset lefotózni!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Freddy76
addikt
Tegnap elkezdtem rakni a T1 Campert, de csak este tudom, amikor a kislányom lefeküdt, mert különben segítene, ez pedig kétségkívül jelentős elemvesztéssel járna... Azon merengtem, hogy milyen igazságtalan az élet. Régen szerettem volna összerakni egy Legoland várost, kipróbálni bonyolult Technic legókat, megtanulni vitorlázórepülni, és elmenni Thaiföldre szexturistáskodni. De nem volt egyikre sem pénzem. Most lenne pénzem, de családom van, így ezek a dolgok kimaradnak . A fentiekből a legózás tűnik csak menthetőnek, ez még belefér az életembe .
-
LÁZ
Topikgazda
Lehet rendelnék egy Exo Suitot Legóéktól, vkit nem érdekel még 1 készlet egy 10esért?
-
LÁZ
Topikgazda
na, ott is van géppark , igaz e dime?
-
Fr0z3n
őstag
Na kész a második füzet. Újabb 1,5 óra. Mondjuk egy 15 percet levehetnék belőle, mert kicsit elbaszcsiztam
2 elemet raktam fel fordítva és már nem stimmelt semmi. Szóval 8 óra 15 perc építési idő. -
TayRol
nagyúr
Vettem ma gyorsan egy 42027-et, megtetszett a kis aranyos.
-
Freddy76
addikt
válasz Napfénysüti #3631 üzenetére
Várj egy picit, ha az asszony közli, hogy vagy a lego megy, vagy ő, akkor lehet, hogy a lego megy, tehát eladom.
-
LÁZ
Topikgazda
asszem Fabulandom sosenemvót
-
Mcray
senior tag
Na megjött 24 darab rohamosztagos
Karácsonyig meglátom, hogy megtartom őket, vagy mennek eladóba ismerősöknek, mert letoltak, hogy nem tudták, hogy legot adok el, és megvehették volna nálam is
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Fr0z3n
őstag
Újabb 2 óra, hátsó csúszótalpak a helyén és az első is megkezdve. 7 óra szerelési idő.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz adalbert1 #3614 üzenetére
Nekem is csak pozitív élményem volt az ügyfélszolgálattal kapcsolatban. Írták még anno páran, hogy pár doboz benyomódott stb.... Hát én kb 20-30x rendeltem már onnan, de mindegyik doboz sőt még a doboz amibe kaptam őket is minden alkalommal patika volt és természetesen airbag-ekkel kitömött dobozt kaptam mindig. Az én részemről csillagos ötös a kiszolgálás és akkor arról nem is beszélve, hogy 3 nap alatt megjön a csomag külföldről
-
adalbert1
veterán
válasz R3ĐßuŁŁ #3541 üzenetére
Igazából csak pár kisebb dolgot, aminek amúgy sokalltam az árát (szinte mind 2 figura és egy kevés sallang melléjük), de így 1500-1800 körül még kifizetek érte (Minifigure Wedding Set, Santa Set, Birthday Set - a Wedding Set-nél poén, hogy a menyasszonyhoz több színű hajat is adnak ).
A lego shop ügyfélszolgálatával kapcsolatban is pozitív élményeim vannak: láttam, hogy már rendelhető a Valentine's Day set és a Double-Decker Couch, így írtam nekik, hogy nem lehetne-e az amúgy stockra várakozó rendelésemhez hozzáadni pár extra dolgot, hogy így azokat is ingyen szállítsák (illetve a VIP pontjaimmal is volt egy kis kavarodás). Ma felhívott egy angliai számról egy honfitársunk, és gond nélkül meg tudtuk beszélni a dolgot, hozzáadták ahhoz a rendeléshez (persze ezek is stockra várnak).
Viszont ami rossz hír volt, hogy Santa's Workshopból valószínűleg több rendelést vettek fel, mint amennyi készletük van/lesz, így jó eséllyel lesz aki nem kapja meg , de egyelőre még sakkoznak a dolgon, remélhetőleg minél hamarabb kiderül, hogy mi lesz vele, és akkor értesítik az embereket.
-
Grillo
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #3612 üzenetére
Ja, ott a legvégén alternatív részként fel is van sorolva, de az alap listán ott sincs, miközben az összerakási utasításban meg ott van. Na mindegy, ezért jó a lego, pótolható sokminden máshogy megépítve.
Most nézegettem, külföldről még a Nortonos matricázott kockák is elérhetőek nem is lehetetlen áron. -
Grillo
őstag
Na összeraktam a Nortont, azt hittem kisebb lesz. MOndjuk nem kaptam meg mindent eredeti színben, meg mint az összerakásnál kiderült, a Bricksetes kockalista sem pontos, de megoldottam, tetszetős.
-
Freddy76
addikt
Itthon is lehet kapni, a biatorbágyi outletben van egy klassz bolt. Kislányomnak több ruhája van onnan.
-
Pötyi
őstag
válasz Freddy76 #3595 üzenetére
Volt pár éve egy cikk, amiben írtak a Lego gyerekruházatról, ez ismert dolog. Nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban lehet kapni.
Kiegészítés:
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
TayRol
nagyúr
válasz szőröscica #3598 üzenetére
Barcsak mar nalam is itt lenne. De meg nem tudom, hol vegyem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest