- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
nem is mondtam, ma sikerült önmegtartóztatni, baba ügyben nézelődtünk a Brandon-ban, és 30% van a játékokra, creator vonalon a Bike Shop, és a kék-sárga repülő (12k) volt mérvadó, de ott hagytam a repcsit....igaz nem volt nehéz, le vagyok égve irtózatosan
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
AddyKing
tag
Hmm... A kis késit!
A Lego most sem tudott hibázni... Csuvi úgy néz ki, mint ha a filmből lépett volna ki... Viszont a sütihez Ewok dukál... Na mindegy...
A cockpit jól sikerült... De az előzetes hírekben azért kapott egy - két irgum-burgum-ot...
A szárnyakat nem lehet felhajtani... Ennyi a különbség az UCS meg e között... Na jó... A mérete is... De így is impozáns darabja lesz a gyűjteményünknek!
-
Fr0z3n
őstag
A tescoban 15 helyett 3700 a 70504. Sok jó alkatrész miatt is megéri. Főleg a Mini cooper tuninghoz. Asszem veszek még egyet.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Jesszus ! Drága év lesz ez is Összes Marvel és DC a Super Heroesből, összes Scooby-Doo, összes Jurassic Park, Tie Fighter, Final Duel, Imperial Shuttle...Asszem kell spórolgatnom rendesen
Apropó érdemes megnézni a Jokerland-et. Gyönyörű dobozfestés, epic készlet, epic figurák ! Top 10 Super Heroes készletbe be is írnám magamnak !
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
LÁZ
Topikgazda
Nnna, itt az új Imperial Shuttle végre videón is, meg egy csomó újdonság a new yorki játékkiállitásról a jutubcsenelen
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Fr0z3n
őstag
A Mixelsről mi a véleményetek? Szerintem baromi aranyosak
(#4286) LÁZ
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz R3ĐßuŁŁ #4285 üzenetére
vmi 230 ojrót irnak, ami azért elég meleg sztem, viszont itt egy másik Helicarrier
-
LÁZ
Topikgazda
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Kockarakón 27500 a 42039-es versenyautó. Szerintem jó deal !
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #4277 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
Úgy lehet ahogy írod. Közben esetleg cserélgetni.
Més que un club!
-
TayRol
nagyúr
Csapatépítő keretén belül építettük. Vagy csomagonként, vagy főalkatrészenként, vagy könyvekként cseréltek.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Mi is így szoktunk az asszonnyal. Pl, ha nagyobb a készlet akkor első leírást én építem másikat pedig a párom. Vagy ha kisebb a készlet akkor csomagonként lehet cserélni. Szerintem így jó móka
-
DrojDtroll
veterán
AddyKing
Szerdán lesz kész és akkor lesz videó. Sajnos nem saját a programom, de a bemutatóra amire készül tökéletese lesz.Fr0z3n
Igen ez egy Rubik kocka kirakó.Ha lesz szívem szétszedni akkor elektromos gitárt fogok építeni, és ott a program már saját lesz.
[ Szerkesztve ]
-
AddyKing
tag
válasz DrojDtroll #4269 üzenetére
Ez bizony egy Rubik kocka kirakó! Mindstorms ..és persze a kihagyhatatlan technic elemekkel... Reméljük egy videóval azért megörvendeztetsz minket.
-
Fr0z3n
őstag
válasz DrojDtroll #4269 üzenetére
Há' oszt ez mi?
-
DrojDtroll
veterán
Ma is túl vagyok egy kis legózáson.
Ezen munkálkodtam:
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ez a Slave beszarás. Most végeztem vele és méltó helye lesz a többi UCS között. A figurák nagyon vagányak és a Boba Fett tényleg atom lett(megértem az árát, mert tényleg nagyon különleges). Holnap, ha lesz időm lövöm róla pár képet ! Minden SW fannak kötelező !
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Most őszintén, nem gyönyörűek?
-
Freddy76
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #4254 üzenetére
Szerintem küzdj ellene, és gyorsan adományozd el a készletet a topikon belül !
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Gyűjtemény ! Egy része mindig a vitrinekben van, de folyamatosan változik a tartalmuk. Igaz a nagy része a gyűjteménynek bontatlan, de mivel nem sietek sehova ezért nem aggaszt, ha valamit egy vagy akár 5 év múlva építek meg Szeretem kiélvezni az építést ezért akkor építek csak amikor kedvem van hozzá A készletek utáni vadászat és egy jó deal megtalálása pedig egy apró plusz az egész "Legozásban"
[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nem bírtam magammal és vettem 3 Classic Space dobozos készletet Az a baj, hogy már egy űrbázison gondolkodok
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
A Cloud City az egyik legritkább és legértékesebb SW készlet. Itt van a régi készletek közül egyedül kar és lábfestése Boba Fett-nek ezért olyan értékes. 4 minifig csak ebben a készletben található meg szóval elég ritkák azok is. A Boba Fett reális értéke is 70-100k között van Pár ismerősöm adott el Cloud City-t 300k felett szóval brutál ára van
-
tvamos
nagyúr
Nagyon szepek, imadom a Technic-et!
Van itt egy bontatlan a szekrenyben. De az a fiam nevnapi ajandeka lesz... eleg nehez megallni, hogy ne bontsam fel. (Mondjuk ertekelni nem fogja, mert o a Chmara van ragerjedve. De az csak gyerekjatek. Mondjuk o meg gyerek...)[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
Az új Slave 1-re mi a legolcsóbb beszerzési ár? Illetve mi reális ár érte?
Köszi!
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
TayRol
nagyúr
Tegnap nézegettem a star wars-os szetteket (lehet kicsit átállok azokra), gondoltam rálesek a Cloud Cityre, nagyon megtetszett. Megláttam az árát, és eldobtam az agyam...
Mondjuk ez sem normális.[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Vmit félreértettél bocsi...én nem hirdetem semelyik modellemet mert egyik sem lesz eladó a következő 20 évben ha csak vmi oknál fogva arra nem fogok kényszerülni (anyagilag etc), a sok modellemmel terveim lesznek a kövi években de ez még a jövő zenéje, remélem összejön
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
TayRol
nagyúr
Nagyon rég óta meg akartam ezt már szerezni:
Itt pedig egy kis játék a gyerekkel.
-
dime27
őstag
Mennyit szánsz rá időt és pénzt?! Én kb 3 éve kajtattam egy doboos példány után...mindhiába...aztán neten vki kitett egy bontatlan példányt 45e-ért és kb 1 heti unszolás után lealkudtam postával együtt 35e-re amire azt mondta több gyűjtő is h marhajol jártam vele
-
dime27
őstag
-
dime27
őstag
Elbontás előtti uccsó közös képek mezógazdasági szekciómról
-
TayRol
nagyúr
Na, szereztem egy dobozos 8092-t 9e ft-ért.
-
Mcray
senior tag
Egy héten át volt szerencsém egy igazi ilyet nézni [link].
Nagyon beleszerelmesedtem
-
LÁZ
Topikgazda
én linket sem látok
-
dime27
őstag
Mai szerzemény
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Holnap vagy holnap után csinálom a Slave reviewet Illetve megpróbálok majd a hónapba beszerezni egy Helicarriert. Bár ebbe nem vagyok még biztos
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Ezt jó volt olvasni. SW fanok egymás közt
-
-
thomeef
őstag
Igen most így jobban megnézni nem is a hossza miatt, hanem a tömzsisége miatt tűnt aránytalannak. Nem tudom, nekem a filmbéli orr rész kecsesebbnek tűnik. Ízlés kérdése
ui.: Ezért nem vettem meg a lego ucs x-winget sem, mert nem tetszik. Valakinek meg az a kedvenc ucs készlete. Van ez így...
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
-
Mcray
senior tag
Ezt sasoljátok meg Moc
-
Mcray
senior tag
válasz R3ĐßuŁŁ #4191 üzenetére
Az a bajom, hogy szétrobban a fejem a sok ötlettől ,de sem időm, sem pénzem nincs megépíteni őket, illetve vannak a neten olyan Moc-ok amiket meglátva elbizonytalanodok a saját képességeimet illetően.
Szeretnék klasszikus X-winget, új Episode 7 X-winget, E-winget, Y-winget Mócolni Majd talán ha kirepült a lányom 15 év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest