Hirdetés
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
turikoczka
aktív tag
válasz flashpointer #31043 üzenetére
Lehetseges h az ideas?
-
LÁZ
Topikgazda
tik be tudtok lépni a sah-os fiókba?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Throme
veterán
Hopp, lesz motor (byke). Tavaly vártam, de hozzák a 3-4 éves ciklust. Már ha a ducati nem gyárt traktort.... Idén még a harley is befigyel.
Amennyire felcsillant a szemem a lambo-ra, le is dobtam a láncot. Ez bizony a porsche gt3, bugati szint... az árából kiindulva... sajnos nem fér bele.
Egy porsche rsr vonalnak jobban örülnék... -
hulp01
senior tag
A Lambo érekel, kíváncsi vagyok milyen lesz. A Volvo dömper tuti nem kell, a helikopter meglátjuk milyen lesz. A betonkeverő meg kicsi készlet, szóval nem hiszem, hogy beszerzem. A Fehér Ház érdekel, de ha 3700 db-os, akkor az inkább 299,99 EUR lesz (de 199,99 minimum). Némi plusz info hozzá. Németeseknek.
Azért az a 18+-os megjelölés elég vicces.
Minden 10. euró jön a kedves AFOL közösségtől.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
lesznek itt érdekes dolgok 2020ra is
21054 The White House (Washington D.C. USA) 3700 (?) 99,99€
31107 Rover 49,99€
31108 Wohnwagen 79,99€
31109 Piratenschiff 99,99€
76165 Iron Man Kopf/Büste (18+) 59,99€ Anfang Mai 2020
75276 Stormtrooper Büste 647 59,99€ Mai 2020
75277 Boba Fett Büste 625 59,99€ Mai 2020
75278 Buildable D-0 519 69,99€ Mai 2020
42107 Ducati Panigale V4 Rn.n. 59,99€ Juni 2020
42111 Fast & Furiousn.n. 99,99€ Mai 2020
42112 Betonmischern.n. 99,99€ August 2020
42113 Bell Osprey - Helicopter (mit Control+)n.n. 129,99€ August 2020
42114 Volvo A60H Dumper - Muldenkipper (inkl. Control+) 2193 249,99€ August2020
42115 Lamborghinin.n. 379,99€ Juni 2020/August 2020[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
azt tudjuk, hogy miért nem bírok belépni a lego honlapon a fiókba?
btw, olybá tűnik, hogy a Lego kezd elindulni a lejtőn, az utolsó rendelésem továbbra is zárolva, teljesítés nélkül, kb 2 hete, support ez alatt kb 1x válaszolt emailre
-
Segal
veterán
Érdekesen néz ki azzal a 911 matricával
Viccet félretéve elsőre felismerhető hogy mi a terv"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
xedos
addikt
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #31029 üzenetére
Ez szép lett, több képet nem találtam róla. Még a "fenekére" kíváncsi lennék.
Az eleje gondolom Ford GT-hez hasonló lehet technikailag.Első ránézésre nekem se jött be az új irányvonal. Változott a véleményem, és be fogok szerezni néhányat, amik tetszenek.
-
kbalage2
aktív tag
válasz Warton #31027 üzenetére
Nem próbáltam még ilyesmit építeni de érdekes a koncepció, megnéztem a srác csatornáját van még ötlete bőven ebben a témában. Itt a kérdés elsősorban az lehet hogy mennyire jól tűri a szerkezet a terhelést, van-e olyan állapot a valóságban egy autóba építve amikor nem a legalacsonyabb fokozatban forog.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
PR0JECTNR56
addikt
Attól függetlenül, hogy ezúttal Group B és Lamborghini tartalom is érkezett a hivatalos SC szériába, nekem az új koncepció egyáltalán nem tetszik, viszont ennek ellenére Jonathan Elliott, most is ki tudott belőle hozni egy igen fontos autót, az első értékelhető Countach-ot:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz draco31 #31025 üzenetére
Nekem is megjött és én is összeraktam már. Nagyon állat cucc lett!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Warton
őstag
Pár héttel ezelőtt valaki említette, hogy a távirányítós autókra lehet-e váltót tenni. Youtube-ot nézegetve találtam egy automata váltó szerkezetet. Valaki megépítette ezt már? Esetleg Balázs from Részingbrik?
Kompromisszummentes linux gaming.
-
draco31
veterán
Összeraktam ma az új Speed Champions Audi-t. Van benne nyomtatott elem is, meg persze sok matrica is. Ez így fura volt.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
LÁZ
Topikgazda
14,7k felett ajándék 02.09ig
-
Pötyi
őstag
-
xedos
addikt
válasz Throme #31013 üzenetére
Kár, hogy itthon nincs ilyen komoly választékú bolt. Bricklinken vadászom, de persze pont az az elem nincs annál akinél vásárolni szoktam :-( 2-3 embertől meg már durva a posta :-( Ráadásul amikor nem kell sok elem és minimum 2000ft a vásárlási minimum :-(
Szóval KELL egy ilyen bolt! -
Djuree
félisten
-
Throme
veterán
Itt aztán lehet bámészkodni....
-
v!ct0y
veterán
Ti a storeban kosárba tudjátok rakni a dolgokat? Váratlan hibával elszáll... Ha nem vagyok bejelentkezve akkor működik...
-
LÁZ
Topikgazda
JANUÁR 30-ig ideason lehet szavazni a következő SW UCS-re
[ Szerkesztve ]
-
119 Super train set ér még valamit szerintetek, érdemes vele foglalkozni? Nagyon bénán néz ki, meg hiányos is per pillanat amit vettem. Mivel ömlesztett volt, nem került sokba szerencsére.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
namilegyen
tag
Állítólag jön technic beton mixer is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest