Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsek18
senior tag
-
törölt tag
elvileg jovore lesz ilyen:
forras: [link] -
Janaboy
veterán
Ez a Droid Commander 75253 mennyire jó??
Janaboy
-
LudiDOK
csendes tag
42077 Technic Rally Car BF akció:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Peathee #30174 üzenetére
A Smyths Toysban nagyon jó akciók szoktak lenni, teljesen random is. Én év közben egy ninjago dockot (200Fr) és egy destiny’s bounty-t (125Fr) húztam be. És amiket láttam ott régebbről.. Nem beszélve, hogy alapból a s@h árak alatt adják a legot legtöbb esetben.
(#30175) Tony21: a gond azokkal a boltokkal, hogy nincsenek nagyobb készletek. Bár alza esetén nem tudom a felhozatalt, de a másik kettőnél nincs pl modular.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
nekem megvan a regi korhinta, ez az uj sehol nincs ahhoz kepest sajnos. pedig a vidampark kedvenc itthon...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
C4mp3r
addikt
-
kraftxld
félisten
Ezt én is észrevettem, hogy nem sok értelmes akció volt nálunk se, bent van a 4 modular a wish list-ben, remélem legalább az egyik akciós lesz.
A 60288 Deep Space Rocket and Launch control-t boltoltam meg [link] karácsonyra a fiúknak, de az egyik helyi boltban még ennél is akciósabb volt, meg oda volt némi utalványom, így kb 17ezerbe jött ki.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Tony21
tag
válasz #75376384 #30161 üzenetére
Tesco (-30%), Auchan (-40%), Alza (agyonkuponozás), csak ezekről a helyekről szereztem be Lego-t. Máshol labdába sem rúgtak az árak.
100k felett költöttem, ÁK-s legjobb árakhoz képest spóroltam 60k felett.
Nem akarok már venni semmit, de ha valahol szembejön valami kihagyhatatlan ... :) -
Peathee
senior tag
Én behúztam a Liebherr-t tegnap egy Smyths Toys-ban. Egész jó áron adták, Black Friday ide vagy oda Dec 18-tól szabin vagyok, majd akkor összerakom.
-
C4mp3r
addikt
sajnos a ninjago city es a roxfort express-szel kimaxoltam az idei keretet, pedig nagyon kene az a carousel. az az erzesem, hogy most szorjak ki a maradek keszletet es az osszes idei BF akcios set ev vegen nyugdijba vonul. mindegy szerintem a city 60k-ert kihagyhatatlan volt, a parizsit meg par napja raktam ossze megint miutan az egyik macskam leverte a nyaron es darabokra hullott szerencsetlen ucs slave 1-t harmadszorra raktam ossze, mert egyszer en voltam balfasz aztan a macskak vertek le. a szarnyaknal 1 kerek ilyen takaro elem el is deformalodott irtam a supportnak, hogy mi a helyzet szo nelkul kuldtek ujat.
p.s.: inkabb az aruhitelt vezessek be, lakassal/hazzal fedezetnek
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
aszongya a net, hogy ma éjféltől párizsi, meg a körhinta lesz akciós legóéknál
ps. ntom, hogy mikor akarja végre bevezetni a lego, hogy paypallal is lehessen fizetni tőlünk...
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Throme
veterán
Nálam is előfordul, hogy az ár szab határt, hiába tekinthető korrektnek (pl legó kocka darabár).
Technic porsche és bugatti, most meg a land rover defender.
Ez utóbbi is jól néz ki, de ennyit már nem adok egy szettért.
Technic fronton a licensz nélküli, ezer, kétezer darabos témák, amik bejönnek.
Nem néztem utána, hogy technikailag mennyivel ad többet a defender, szemben az extreme adventur 4x4-es noname terepjárójával.
Ez utóbbi is kapott némi többletet a szokásosnál (kiegészítők), ami valószínűleg a 40 éves évfordulónak köszönhető (2017).
Ezért is, de főként az ára miatt nálam a defender kimarad.Licenszelt témák azért megtalálhatók a gyűjteményemben, de ezek főleg a creator expert témakörből jönnek. Darabszámban még ideális, hogy ne szálljon el nagyon az áruk, bár ezek sem olcsók és használni kell az ár-összehasonlító oldalakat rendesen....
-
Djuree
félisten
tiz tescobol egyben lehet ilyen aru legokat kifogni, borsodban nem talaltam egy tescoban sem semmit.
azokert a microfighterekert meg 1300 is sok...ertelmetlenek, gyerekeknek mondjuk jok talan. kicsiknek....
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
wrrs
tag
Nálunk a Tesco-ban a papíron 25%-os akcióban olyan kabaré árak vannak, hogy mindent behúznék, ha érdekelnének a kisebb készletek. Ehhez képest a -30%-os összvásárlási alapár horror és átverés. Mittudomén, ilyen tizenezres készletek (kisebb Batmobile kirakva 7300.- -ért) bagóért, meg a raktárból előkerültek olyanok is, amik tavaly futottak ki és ki lettek rakva 2300.- -ért. 76101 odalökve, meg még a fene tudja mik.
Annak örülök, hogy a BF alatt nem költöttem semmit. Nem is tudnék, nincs készlet amiért pénzt adnék most nyugodt szívvel. A nagy Batmobile érdekelne, de annak az ára sosem lesz baráti, vagyis az AFOL lélek berántja majd és csókolom.
Láthatóan azokat akciózzák, amik egyrészt a gyerekes szegmenst célozzák meg, meg amik egy év alatt nem futottak kellően. Egész évben ugyanazokat a készleteket nyomják akciósan, már betéve tudni...Talán a 21319 az Alzánál lesz majd érdekes, de az is becsapás. 15%? -3000, oké.
Fura, hogy valahogy a nagy készleteket, pl. a modularokat sosem éri utól ez a nagy BF mánia.
Ha meg igen, akkor megy a hazudozás, hogy mennyiről lett még mindig annyi, hogy bárhol, bármikor megkapod olcsóbban.Szóval a lényeg, hogy én idén/most a BF időszakában LEGO ügyben a Tescoban csalódtam kellemesen. Találni olcsó csemegéket az egész éves eladói hanyagság miatt.
A múlt héten meg az Aldiban voltak kidobálva az 5-ös Microfighterek 1300-ért.
-
Nimda
addikt
Hi!
Új vagyok a témában, ezért kérdezném, hogy a 10265 Ford Mustang-hoz lehet utólag elektromos motort kapni/építeni? Ha igen, melyiket javasoljátok?
Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Ez a black friday dolog, hogy kamu akciókkal szórnak meg mindent, európai szokás, nem magyar. (ki tudja, lehet amerikában is már ilyen?) Csak ugye szeretik/szeretjük hangoztatni, hogy ez mennyire magyaros. Holott egyáltalán nem az, és nekem agyamra is megy az állandó "tipikus magyar" beszólogatások, akármiről is van szó.
Amúgy voltak itthon is jó áron készletek, persze nem feltétlen azok amikre szükségünk van, de hát ne legyünk telhetetlenek.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Mandi99
csendes tag
válasz kraftxld #30148 üzenetére
Nagyon jó lett. Lehet megmutatom gyereknek, hogy mi is építsünk valami hasonlót.
A páromnak, meg hogy nincs is olyan sok Duplonk.
Duplot különben hány éves korig érdemes használni? Három évesen jobban érdekli Lego, főleg figurák, de már együtt raktunk össze kis készletet is. Idén Classicot kap, de van még pár Duplo készlet ami nekem tetszik. Ja meg vonathoz hoz télapó síneket. -
törölt tag
válasz Tony21 #30138 üzenetére
Én is csalódtam az egész bf-ben... lehet látni néha neten mekkora lehúzás az egész Magyarországon, de itt felénk is az. Tegnap körbe jártam pár boltot Zürichben és Lego esetén kb nulla akció. Vagy a szokásos picit drágábban, majd azt visszaárazza. Persze aki nem tudatosan csinálja csak vesz valamit a kölöknek, annak ez is jó.
Olyan ez az egész Lego dolog itt, mint Magyarországon. Van 1-2 olcsóbb bolt (netes, fizikai) ahonnan érdemes vásárolni és ennyi. Néha vannak 30%-os akciók. Shop at home egy vicc. Egyetlen előnye, hogy a kifutásra váró cuccokra nincsenek vércsék, így nem kell rohanni miattuk a boltba.[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz hami85 #30150 üzenetére
Ma már nekem is sikerült a lego store-ból beszereznem a mézeskalács házat, és a karifát (30,5k huf). Karácsonyfából van nekik elég. Én már nem vacakoltam a SAH-val az itt leírtak után. Nem hiányzik, hogy kilopják a jogos ajándékot, megrendelést követően...
Ráadásul a store-ban 30k huf alatt van az ajándék limit, nem pedig 39k huf felett!!!!
Viszont oda el kell jutni és előfordulhat, hogy hoppon marad az ember.Jövő pénteken meg elméletileg mini mézeskalács ház lesz ajiba.
Legalább nem a béna BF keretén belül. Bevásárolok vonat PF-ból.(#30149) UberMutant
Fotós fórumokon van portré is feltöltve, hogy a fórumozók értékeljék, simán elfér, ha a képen szereplőt nem hátrányosan ábrázolja. Szerintem.
Témáját tekintve meg legós, így ide is elfér.
Az építős kép nem is rossz. -
kraftxld
félisten
válasz UberMutant #30149 üzenetére
Holnap jönnek az ufók és elviszik mindkettőt?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
balint82
senior tag
válasz b12gege #30141 üzenetére
Nekem tegnap este shipped státuszba került a batmobile elvileg a kicsi batmobile & karifa kombóval. (mindezt úgy, hogy múlt héten a vip hétvégén már elküldtek egyet szintén). Mondjuk meg még nem kaptam azt a csomagot sem.
Majd jövő héten megírom, hogy meg is jött-e minden.
Nagyon nem értem a Lego logikát (legikát:)).[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
Throme
veterán
válasz Parson #30140 üzenetére
Nem tudom milyen BF-t néztél, de a lego, ill sah, már hétfőtől nyomta (a sz@rt ). Aztán csütörtökre ígérte a soha nem látott óriási akciókat (ismét semmi különös) . Pántekre megérkezett a batmobil, egy oldal összeomlással egybekötve. Páran ezt beszívták. Azóta nuku különösebb tétel. Így megy majd ez dec 2 ig..... de minek? .....
-
b12gege
csendes tag
Már megtörtént, de általában úgyis csiga lassúsággal válaszolnak.
Amúgy felhívtam őket a karácsonyfás készletes "affér" miatt, elmagyaráztam a hölgynek a helyzetet, aki leginkább csak hebegett-habogott, viszont azt mondta, hogy megérti a nyomoromat és megpróbálja újra hozzáadni a rendeléshez. Meg is jelent, de végül ma azt is újra elkaszálták.
Szóval ebben az esetben is valószínűleg annyit ér majd a háborgásom, mint a sz*rnak egy pofon.
-
Parson
addikt
válasz Parson #30135 üzenetére
Eh. Ez válasz akart lenni a (#30134)-re
Azért azt a karácsonyfát sajnálom én is, igazán jópofa lett volna... de hát vhogy nekem is volt egy olyan érzésem h felesleges eröltetni...
Nem mellesleg pedig BF másik nagy hátránya h egy napra bezsufolsz mindent amit lehet. Miközben egyesével megvásárolva sokkal élvezetesebb szvsz...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Throme
veterán
Egy kis értekezés a jövőre megjelenő új Speed Champion-okról Jangbricks-től:
-
csigay2k
csendes tag
Azt tudni, hogy ma éjfélkor mi lesz a s@h-ban akciós?
[ Szerkesztve ]
-
-
Throme
veterán
Ez az elnyújtott BF is marhaság volt. Az ember reménykedik aztán helló.
Ma voltam a lego store-ban és holnap mehetek vissza, mert nem volt amit venni akartam, ráadásul nem része a BF akciónak, így is elfogyott.
Amúgy pl a motor is elfogyott a fekete péntekre, jó hogy ez a neve az akciónak....Egyébként ez egy eléggé általános szitu itthon. Néhány kivételtől eltekintve mindenhol vicc volt a BF. A kockashopnál pl végig elégedetlenkedő commenteket lehet olvasni, hozzáteszem joggal. Ugyanúgy a szarokat akciózzák azok is....
-
b12gege
csendes tag
Nem akarom telesírni az internetet, hogy mennyire csúnya volt velem a Lego, de ezt már tényleg nem tudom szó nélkül hagyni... Sík ideg vagyok.
23:55 körül bepakoltam a kosárba a Batmobile-t, de nem csekkoltam ki, mert szerettem volna egy Saturn-t is venni és azzal várni akartam, míg akciózzák. Éjfélkor megdöglött az egész honlap, kidobott, kiürítette a kosarat, hiába próbáltam berakni a készletet, sajnálatos hibára hivatkozva folyamatosan b*szott a fejemre. Másfél órán keresztül frissítgettem az oldalt, míg végül fél2-kor végre sikerült. Minden a helyén, ajándékkal együtt kicsekkoltam. Erre ma délben jött az email, hogy törlik a Mini-mobile-t, mert elfogyott. Mikor és hogyan, ha végig egy kupac kula volt a honlap!? Sajnos csak elérhetőségi időn kívül olvastam az üzenetet, ezért nem tudtam telefonálni...
Sz*rnak rá, hogy esetleg csak az ajándék miatt rendelnéd meg másfélszeres áron a készletet, amire ráadásul az évek alatt felgyűlt összes pontodat is beváltod. Meg sem kérdezik, hogy így is kell-e a többi, pedig minden rohadt rendelésnél meg kell adni a telefonszámot. Inkább odalöknek egy emailt, amit ki tudja mikor olvasol el, nehogy véletlenül törölni tudd a rendelést.
Felháborító.
Tudom, ez legyen a legnagyobb fájdalmam az életben, de ez akkor sem a megfelelő mód a dolgok intézésére a Lego részéről.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz b12gege #30130 üzenetére
bármekkora fanatik vagyok, azért ez vicc, amit a lego művel évek óta az ilyen ajándékokkal...ennél már az is jobb lenne, ha kiírnák, hogy pl az első 5000 rendelő kap, mert akkor tudja az ember, hogy gyorsnak kell lenni, és nem az van, hogy még 2.áig kéne kapjon, mert ugye promózták, aztán kb fél órát (most mondtam vmit) volt ajándék az ajándék.
arra is kiváncsi leszek, hogy ha vipeknél ez megy, akkor mi lesz a normális megjelenéskor, ott már csak ajándék nélkül adják .
vagy idióták vannak ott, akik az ilyen ajándékok mennyiségét tervezik meg, vagy tényleg ennyire nem vágják, hogy mennyire lesz népszerű egy ilyen cucc, ebay-en már 25-30k a junior...
-
b12gege
csendes tag
Más is járt úgy, hogy törölték a rendeléséből a mini Batmobile-t, mert elfogyott!?
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
nem tudom sajnos a city es a friends vonalat en nem kovetem, de ezekbol volt a legtobb. ezeken kivul kb 3 fajta kisebb hp set meg star warsbol is csak a kicsik. sajnos a tavalyi eleg komoly akcio utan mar elegge downgradeltek a lego szekciot semmi komolyabb set nincs mar, szerintem nem is lesz, biztos nem tudjak eladni csak szuper akciozva.
btw 10257 Carousel mennyire kifuto mar? lattam a ferris wheel mar retired szerencsere tavaly megvettem, de ez is kellene. felek mar nem sok van neki. 49k most kockashopban nem tudom varjak-e akciora de szerintem ennel olcsobban nem nagyon lesz.
[ Szerkesztve ]
-
axod
tag
Köszi mindenkinek!
-
Parson
addikt
Azt nem tudom. Én a mueller.de-n vettem... csak személyesen.
Halkan kérdezném meg, mi az a SAH?[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
Melyik oldal támogat olyan listázott megjelenitést, amiben a teljes lego készlet elemeinek darabszáma van megmutatva? Tehát pl egy adott fogaskerék-böl hány darabom van összesen, ha rendelkezem X és Y készletekkel.
-
Parson
addikt
válasz Fr0z3n #30113 üzenetére
Igazság szerint még 4 készlet (köztük a bugatti is) hiányzik a repertoárból... utána stop van. De lehet már elötte is.
(#30114) vzarmo: jó ötlet, köszi a tippet. Eztán igy lesz.
Hogy mi lökött mélyebbre a szakadékban? Hát a 42078, 42099, 42110
A 42070 pedig még mindig kérdéses...[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz golya87 #30106 üzenetére
Ha megismétlik a tavalyi mutatványt akkor még várnod kell “kicsit”. Legutóbb karácsony környékén én majdnem egy hónapot vártam a csomagra. Van aki többet, van aki azonnal megkapta. Olvasd el a lego.arukereso véleményeket.
Egyébként meg lehet próbálni őket felhívni. Hátha az is segít.
-
őstag
Sziasztok!
Kockaváros nektek szokott reagálni?
Rendeltünk tőlük (11.22.), ki lett fizetve, azóta se kép, se hang. -
C4mp3r
addikt
most jovok a siofokibol, minden jatekra -25%, mar tartalmazzak az akciot az arak. sajnos persze a 10k feletti -30% mar nem ervenyes, ugyhogy kb ugyanannyi ha nem kicsit dragabb most minden, mint azzal az akcioval. a valasztek is nagyon gyer. szokasos magyar kamu black friday. nem eri meg lemenni sem
[ Szerkesztve ]
-
b12gege
csendes tag
válasz balint82 #30100 üzenetére
Persze, mert nagyjából senki nem tudta megrendelni, aki akarta...
Én éjjel másfél órát frissítgettem, próbálkoztam, míg végül sikerült megrendelnem. Szerintem leginkább a rendszerhibának köszönhető, hogy eddig húzta.
Azért egy ilyen blama után többször meggondolnám a cég helyében, hogy biztosan savazgatni kell-e Musk-ot és a terepjáróját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest