Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Amazon Kindle
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
zbundy
aktív tag
válasz HUN_Sector #33896 üzenetére
Kösz az infót. Pár ezrest lehet spórolni ahogy nézem. 3in1 hajót be is húzom szerintem.
-
HUN_Sector
őstag
A 220volt oldalán vannak jòféle joy napi akciòk. Pl land rover technic 42990ft
-
Micsurin
nagyúr
Hu bazz most lehet mantrázni, ismételgettetheti az agyam a szememmel: "Neeem láttál semmit."
mod.:
Egy dologba kötnék bele igazából és az Greedo. Szimpla kar megint azért ezért járna a korbács...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
czanga
őstag
válasz Teszla_ #33888 üzenetére
Holnap érkezik meg a Vonreg gépe az egyik közeli MOL kútra. Kértem őket, hogy jó állapotút küldjenek mert fontos, írták is, hogy utolsó darab volt. Kiderül majd ha átvettem, hogy mi a helyzet. Sajnos normálisabb árairól lemaradtam, kerek 20-ért volt edigital-ban pl, de ugye ők meg nem arról híresek, hogy jól bánnak a dobozokkal.
-
Teszla_
senior tag
válasz czanga #33885 üzenetére
Személyesen párszor vásároltam ott, ha jól emlékszem, akkor 15%-kal vannak sah ár alatt, ezért se hozza valszeg az árukereső (plusz 50ezer forint elköltése után további 5% kedvezmény a következő vásárlásból). Van pár dolog, ami hiába van fent a webshopjukban, nincs az üzletben és fordítva, volt olyan termék, ami webshopban nincs, de boltban igen. Amúgy néha jól esik ott vásárolni, nálunk Nyíregyházán tesco, spar, régió, pony játékbolt kivételével semmi nincs, ahol Legot lehet kapni :(
-
czanga
őstag
válasz Throme #33886 üzenetére
Miután rendeltem került le, gondolom utolsó darab hacsak a rendszer nem téved és már eleve nem is volt. Normális áron volt, 22-re jött ki az egész (sajnos olcsóbban már nem tudtam kifogni, későn kapcosltam). Innen nem jön meg, akkor az 1 eset, és Kockaáruház még ott van, ami még reális áron adja ezt a kifutó szettet.
Árgép hozta amúgy, első közt volt, de azért ez nem egy szaki és fia üzlet, ennyire nem aggódok. (10+ éve vásárolok a megszokott helyeimen offline és online is, ez most ilyen próba jelleg, nem tűntek rossznak)[ Szerkesztve ]
-
-
czanga
őstag
Tegnap éjszaka hírtelen felindulásból 75240-es készletet berendeltem a Brixcity-től. Majd beszámolok róla, hogy minden rendben volt e. Itt keveset lehetett olvasni erről a Debreceni shopról, én pedig még sosem rendeltem tőlük.
-
Throme
veterán
válasz Warton #33883 üzenetére
Egyszer kedvezhetnének a keleti blokknak is .
Az ottani hsz-ek között volt holland, aki a trabit is várja... szóval érdekes lehet számukra is.Azzal nem értek egyet, hogy aki ismeri elfelejtené. Függetlenül attól, hogy nem egy lóerő és sebesség bajnok, aki ismeri biztos pozitív értelemben gondol rá. Én szerettem a trabit.
Persze - majdnem -senki sem választaná manapság, még a 4 üteműt se, a fiataloknak pedig nincs nosztalgikus érzésük iránta. Szerintem sincs sok esélye. Az eredményhirdetésig én bízom a csodában .
(#33881) HUN_Sector
Szoktam támogatni az épületeket egy szavazattal, de nekem is az az érzésem, hogy a rengeteg elemszám miatt nem biztos, hogy befutók lesznek, pedig tényleg vannak gyönyörűek.
Ha a lego emiatt hozzányúl, akkor jön a felháborodás, mint a 'hajó a palackban' szettnél.
A bonsai nekem is favorit. Pláne ha megcsinálják állítható ágakkal és esetleg 1-2 különböző levél típussal... bár ez utóbbi durván elemszám növelő..... -
Warton
őstag
válasz #75376384 #33882 üzenetére
Bár sok ötlet van, egyik sem annyira átütő szerintem. A western téma annyira nem erős mostanság. Kb. a Tarantino próbálta újraéleszteni, de nem sok sikerrel.
Személy szerint nekem a Trabant tetszik meg a Clipper. Viszont nem valószínű, hogy egy 3. kalózhajót kihoznának, a Trabantról pedig a keleti blokkon kívül senki nem tud semmit, aki meg tud az is legszívesebben elfelejtené. A többi az meh kategória számomra, teljesen érdektelen vagy nem láttam azt a sorozatot/filmet/játékot stb.
Amúgy tök érdekes lenne látni egy brainstormingot a Legonál, ahogy eldöntik melyik legyen, és milyen szempontok alapján hozták meg a döntést.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
törölt tag
válasz HUN_Sector #33881 üzenetére
mondjuk a western forgatas nalam is favorit. a modularok szepek, de kit akarunk becsapni. viszont mint irtam, a 3 gyoztes kalozos keszlet, azert into jel lehet a Lego-nak, hogy bizony van erdeklodes utana. bar hozzateszem egyik se tetszik, de egy Barracuda szintu atalakitas utani keszletet siman megneznek.
-
HUN_Sector
őstag
A tételek nagy része azonban sok ezer kockás, ami jelen formájában nem menne át a listán. Kb valahol 4000 kocka a max, így esik ki pl az emporium is, ahogy anno a vasúti pályaudvar tette.
A járműveknek, a kalòzos témának és a középkori vásártérnek most nem fog babér teremni. A latin-amerikai és usa sitcomok sem túl erősek.
Aztán van jòpár, amik licenszvétel kötelesek.
A léghajlítòs avatar nagyon csúnyát bukott már egyszer a legonál, kizárt hogy esélyt kapjon.A szélmalom lesz szerintem az egyik befutò.
A western forgatás esélyei is jòk és a Fel ház is az, amit a lego keres a projektekben. A bonsai fa és a repülőgép még a titkos favorit. -
Throme
veterán
válasz #75376384 #33878 üzenetére
Mennyi jó szett. Ha a lego dizájnerei elmennének kb 2-3 évre szabira, akkor is kitartana....
Lehetne több nyertes is. Amiknek örülnék nem a legnépszerűbbek, de még drukkolok
(#33879) Ereshkigal
Lehet igazad van, ehhez jobban bele kéne ásnom magam, de az nem fog menni[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
-
törölt tag
válasz HUN_Sector #33877 üzenetére
erdekes, mert megnezve a svajci arukeresot, itt kb sehol sincs raktaron. ahogy a S@H is lekopasztva.
Amugy valoban mas, de ki tudja, ha megint jon egy hozza hasonlo, akkor mar ketten lesznek. raadasul valamilyen szinten mindegyik mas egy picit.
na de. itt a kovetkezo koros ideas lista 35 jelolttel:
[link]kivancsi leszek. azert durva, hogy 3 gyoztes is van kaloz temaban, csak most a masik oldalt kepviselve.
-
HUN_Sector
őstag
-
törölt tag
mi a fene van, hogy a Downtown Diner mindenhol elfogyott? felmerultek valami pletykak, hogy kivonjak? ugyanitt a kerdes, hogy ugye a Corner Garage-t nem fogjak?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #33872 üzenetére
Képregényben is dolgozott ő a témában.
Akkor n+1. értelmes NEM UCS és original trilogy Csillagrombolót adjanak ki végre.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Throme
veterán
válasz Freddy76 #33868 üzenetére
Értem a problémád ebben a megvilágításban, viszont Palpatine a halhatatlanságot, vagy újraélesztést akarta (ill ígérte) megtanítani Anakin-nak, szóval valamit értett hozzá, hogy ne haljon meg.
Vader egy VR játékban pont azon dolgozik, hogy visszahozza Padme-t (persze nem sikerül, mert a fő sztori nem engedi....).
Lego SW szettek terén azt látom, hogy ki lehet adni az akárhanyadik Falcon, halálcsillag, x szárnyú..stb szettet is a trilógiák szerint, és most már az oldalági filmek, sorozat szerint is.
Irgalmatlan zseton mennyiséget emésztene fel a SW vonal lekövetése. -
vesir
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani - akár privátban - olyan boltokat, magánszemélyeket stb., ahol alacsonyabb áron tudnék szetteket vásárolni, mint a LEGO Store-ban, még a Telekomos 10%-os kedvezményhez képest is? Alapvetően bármilyen szett érdekelne, aminek jó az ára, azaz a Telekomos kedvezményhez képest is olcsóbb. Tudom, nincs olyan bolt, ami mindent olcsóbban adna, mint a LEGO Store, legalábbis amennyire figyelem az árukeresőt, de hátha tudtok ajánlani olyat, aminél / akinél gyakoriak az akciók stb. Vagy Ti mi alapján, milyen felületeken, mely boltokban (pl. Tesco) szoktatok akciókra vadászni? -
Freddy76
addikt
válasz Throme #33867 üzenetére
Palpatine visszatérése nekem azért volt rendkívül, kimondhatatlanul, egyszóval nagyon ellenszenves lépés, mert a teljes eredeti történetet zárójelbe tette. Palpatine él, tehát mégsem Anakin Skywalker hozott egyensúlyt az erőbe, értelmetlenné vált az áldozata. Olyan, mintha kihoznák a Gyűrűk Ura 4-et, amely azzal kezdődne, hogy Fordó felébred, és kiderül, hogy csak álmodta a 2. és 3. részt. Vagy mintha csinálnának egy filmet az idős Indiana Jones-ről, amelyben ufók után kutat. Ja, várjunk, azt megcsinálták, a köcsögök.
Az egész új trilógiáról süt az ötlettelenség. Hogy ez most gyávaság vagy ostobaság, vagy patikamérlegen kimért fan service, nem tudom.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Throme
veterán
válasz Micsurin #33865 üzenetére
Kylo által kinyírt főgonosz se hal meg, le merem fogadni. Kicsit GI Joe ez az egész, bár a jó oldalon nincsenek ilyen nagy visszatérések. Akit szétkaszabalonak, az tűléli.
Már nem emlékszem pontosan Maul fedősztorira, de az alsó fele valami gép lett.
Ettől függetlenül nekem tetszenek a sw filmek. Klassz mese. Régi filmekben is volt hülyeség tutira. -
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #33864 üzenetére
De az legalább egész jól fel volt építve főleg ha nézted a CW-t.
Freddy76 8. rész óta nem követtem a Zsiványt megnéztem az tetszett, a Solo elment szódávalsörrel, a Mandalorian legalább jó lett.
-
Freddy76
addikt
válasz Micsurin #33861 üzenetére
Lebuktam . Amúgy nem tudtam végignézni elsőre a VIII. részt. A IX-et pedig egyáltalán nem néztem végig, Palpatine megjelenésekor azt mondtam, hogy szarjatok ti sünt, és kikapcsoltam a lejátszót.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
czanga
őstag
Közben beestek az Adventi készletek (hazai Store tette ki, hogy már polcokon vannak) is és azt kell mondjam sok év után SW témában egész jó lett, le is fogok csapni rá szerintem ha picit normalizálódik az ára egyes boltoknál.
-
LÁZ
Topikgazda
nope , de ez segíthet?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
valakinél nem kallódik egy ucs falcon állványra való elem? ismét aktív a projekt, mert a cockpitet folyamatosan inzultálom a székemmel, illetve itthon vajon van olyan hely, ahol minden meglenne hozzá, vagy jobban járok a bricklinkkel? e
-
LÁZ
Topikgazda
egyébként bsza meg a lego , igazán várhattak volna ezzel a Mos Eisley-vel még idén, erre szeptember, meg manóház, meg gyanús, hogy batwing a batman day-en....
ps. aztán ott van az adidas topán is
-
b12gege
csendes tag
válasz HUN_Sector #33830 üzenetére
Az van, hogy tegnap délután már rendeltem a kocka.hu-ról...
-
Throme
veterán
válasz Fr0z3n #33834 üzenetére
Független attól, hogy elfes téma, szerintem jól néz ki. Ott a fenyő mögött az asztalon mi az a fehér? Olyan, mint egy régi CRT monitor .iztiztosítani ezeknek.
(#33835) balint82
A SW rajongók jól el vannak látva nagy elemszámú szettekkel, tényleg győzzétek kifizetni és helyet biztosítani ezeknek .[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
Ugyanonnan infó az új sw 72590 Mos Eisley Cantina szettről.
Google Pixel 4a
-
törölt tag
Valakit nem erdekelne felesbe egy 80011 és 80012 készlet? nekem azok a bázó nagy gépek nem kellenek csak a boltok és a hozzá tartozó civil karakterek. De ezek a cuccok egy vagyonba kerülnek és semmi szükségem a robotokra.
-
MODERÁTOR
válasz HUN_Sector #33829 üzenetére
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz HUN_Sector #33827 üzenetére
Szia kicsit lehet, hogy elcsúsztam... miért én és mi a kérdés? bocs és köszi
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
LÁZ
Topikgazda
monsters sorozat....adom
-
b12gege
csendes tag
Rendel valaki Harry Potter-t? Átvenném az ajándék Brickheadz készletet értelmes áron.
Totál hidegen hagy a HP vonal, nem szeretnék plusz készleteket sem betárazni csak azért, hogy a Brickheadz gyűjteményembe bekerüljön ez a szett.
Valaki?
-
Fr0z3n
őstag
Valaki dobja át privátban a hirdetés linkjét, én akkor se találom
Vagy Laci letiltott
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Kisebb LEGO imperial soldier gyűjtemény
-
LÁZ
Topikgazda
válasz namilegyen #33810 üzenetére
tegnap este még nem lehetett, értesítést is kaptam róla, ráadásul a másiknál is ki lett kapcsolva, na mindegy, amúgy is érdekes az egész csoport..😉
-
tPedro_
őstag
válasz namilegyen #33810 üzenetére
Én is láttam és valóban hozzá lehet szólni.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Gabika75 #33807 üzenetére
biztos zavar van az erőben, ha nem javul, írj egy emailt a supportnak, egyszer majd válaszolnak
MÁS @mindenki
a fészbukos lego adás vétel hu adminokkal volt vmi dolga vkinek innen? olybá tűnik, hogy nem csípik a billundos hirdetésem....elsőre szó nélkül törölve lett, másodjára, most éppen már hozzászólni se lehet, ergo UP-olni se tudom....interesting...
-
Gabika75
csendes tag
Az érdekes, hogy vip tag vagyok a legoshoppon, kapom az emaileket ponttal miegymással, viszont ha belépek nem látja a rendszer a tagságomat, de lealább kiírja, az email címem foglalt.
[ Szerkesztve ]
MI vagyunk a lovagok akik azt mondják:NÍÍÍÍÍÍ !!!
-
hulp01
senior tag
Érdeklődnék, hogy a Lego vállal-e pénzváltást is. Csak mert 1:1-es átváltási árfolyamon megérné dollárt euróra váltani.
-
törölt tag
-
LÁZ
Topikgazda
Falkonhoz keresek állványt egyben, vagy elemeket, a kollegák segítségét kérném a ktsghatékony megoldáshoz, nem feltétel, hogy újak legyenek az elemek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest