- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
zseniál
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Janaboy
veterán
válasz Ereshkigal #28495 üzenetére
Aztan majd amikor meglatjatok kirakva, ott fog csorogni a nyalatok
Janaboy
-
Van nálam kölcsönben egy EV3-as készlet. Kérdésem, hogy a Lego Ev3 tölti-e a li aksit, ha a laptophoz van csatlakoztatva usb-vel? Látom, hogy van az aksin külön töltő csatlakozó, de töltőt rohadtul nem adtak a készlethez, csak egy usb káblet... Ez is hihetetlen, pedig nem két fillér egy ilyen készlet.
ui: dehogy tölti, mire megírtam az első kis programkát le is állt az ev3, és közli bekapcsolásnál hogy üres az akku... Ehhez tényleg csak gratulálni tudok a legónak
Másik, hogy mi a bánatért nem bírtak egy háttérvilágítást tenni az lcd panelre?[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
wrrs
tag
Lebomló cukroscuccból vannak a növények?
Mert akkor kávé mellé is jó lesz. -
LÁZ
Topikgazda
okt 4-i ajcsi
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
[CsuCsu]
őstag
válasz Throme #28481 üzenetére
Felnott jatek, illetve tobbnyire kozos epites gyerekkel. De en peldaul megvesztem volna barmelyik tobb ezer darabos keszletert gyerekkent.
Amugy keszlettol is fugg. A hullamvasut, Disney palota, halalcsillag siman jatek gyereknek is. Meg a modularok is. Az autobolond gyereknek a Creator Expert jarmuvek is jo elfoglaltsag (lehet nyitogatni, belenezno, stb).
-
Throme
veterán
válasz [CsuCsu] #28480 üzenetére
Én csak azon gondolkodtam el, hogy ezek a nagyobb, és így drágább készletek mennyire számítanak még játéknak?
Aki csak az építés öröméért veszi magának, vagy a gyereknek, nem biztos, hogy ezt választja (pl tree house). Egy átlag gyerek, még ha szereti is a legót, nem tudom mennyire akar 3-4-7 ezer darabos szettet összerakni.
Legó nem luxus, a plusz egy szobával nagyobb ház, vagy lakás megvétele már az . Ki szereti dobozban tárolni a gyűjteményét?
-
[CsuCsu]
őstag
válasz hulp01 #28479 üzenetére
A beveteluk zome valoban a kisebbekbol jon, ezekkel inkabb a szuloket palizzak be. Ertsd, amelyik szulo ezeket a nagy keszleteket kedveli, a gyerekenek is tobbnyire Legot vesz.
Ennyiert nyilvan Nemetorszagban is premium termek, de messze van a luxustol. Nagyon szeles retegnek belefer egy ilyen karacsonyra, ha epp ugy gondoljak. A kutya igazabol ott van elasva, hogy a nagy keszletek vasarloinak jo resze, a kommentelok pedig vegkepp, Lego rajongok. Ami pedig azzal jar, hogy evente nemcsak 1-2 keszletet szeretnenek venni, illetve gyujtik a nekik tetszo keszleteket. Es ha evente tobb draga keszlet jon, ami tetszik, marpedig ezek a nagy D2C keszletek a leglatvanyosabbak, akkor az osszkiadast tekintve mar tenyleg nehezen megfizetheto a hobbi.
A Lego viszont felmerte ezt, es olyan egy eve beszeltek rola, hogy az atlagos vasarlo, aki D2C keszletet vesz, atlagosan evente 1,5 darabot vasarol. A nagy keszletek tulnyomo reszet nem gyujtok veszik, hanem egyszeri felnott vasarlok. Gyerekkel osszerakni karacsonykor, nosztalgiabol, kiallitani, stb. Es a Lego szeretne szamukra egy minel tagabb termekpalettat biztositani, ezert van ennyi draga keszlet. A gyujtok a forumokon egy hangos kisebbseg, akik sokszor nem ertik, hogy ezek a keszletek nem arra vannak tervezve, hogy evente 5 darabot vegyel beloluk, plusz meg 20 kisebb keszletet.
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz [CsuCsu] #28478 üzenetére
Zömében egyetértek azzal, amit írsz, csak azért linkeltem ide be, hogy ezek az új nagy készletek azért nem csak nálunk számítanak drágának. Ez lassan már Németországban is prémium terméknek minősül. Kíváncsi lennék, hogy a Lego eladásaiban mekkora arányt képviselnek ezek a nagy készletek. Gondolom a bevételük zöme azért a kisebb készletekből jön, amiket elsősorban gyerekeknek vesznek a szülők játékra.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz #75376384 #28476 üzenetére
Gyorsan raneztem. Van par komment ami dragulasra panaszkodik (i.e. ar/ertek arany csokkenes), de a tobbseg problemaja az, hogy tul sok a tobb szaz euros keszlet, amit mar nem tudnak megengedni. Ar/ertek aranytol fuggetlenul.
Ezt onmagaban en nem latom problemanak. Nem elvarhato, hogy mindenki megengedhessen mindent maganak. Persze, faj latni valami szep dolgot amire nincsen penzunk, de tul lehet elni. A Lego eseten foleg nem latok okot kritikara, amig a keszletek tobbsege messze nem kerul ilyen sokba.
A Lego tobb keszletet gyart, mint valaha. Ezek a nagy D2C keszletek nem valami helyett jonnek, ha nem lennenek kiadva, valoszinuleg nem jonne semmi helyettuk. Nyilvan a legtobb felnott rajongo ezekre fokuszal, hiszen ezek a leglatvanyosabb es legnagyobb keszletek, es szeretnek birtokolni oket, es pont ezert faj az arcedula igazan. De nem lehet ezeket osszehasonlitani egy random City flagship keszlettel, ami 15 eve kb a csucsot jelentette egy AFOL szamara (SW UCS leszamitva). A Lego egyszeruen bovitette a kinalatot felfele. A megengedhetoseg pedig soha nem volt cel. Miota az eszemet tudom, a Lego premium termek volt mindig is, amit sokak nem tudtak megfizetni.
Persze, en is panaszkodhatnek, hogy mar nem tudok szinte minden D2C keszletet megvenni egy evben (ahogy regebben szoktam), mert egyre tobb jelenik meg €300+ arsavban (ahogy tobb kommentelo teszi is). First world problem.
[ Szerkesztve ]
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
törölt tag
válasz hulp01 #28475 üzenetére
Ez amúgy érdekes téma. Ha megnézzük a mostani kisebb Lego készleteket a régebbiekhez képest, akkor látható, több anyag van benne és részletesebb egy űrhajó. Vagyis többet kap az ember kicsit több pénzért.
Ha nagyobb készleteket nézünk (pl modular) azt nem sok 10 éves gyerek tologatja így az max az afol-nak fáj. Neki meg illene úgy tekinteni erre, mint egy hobbira (amiből bármit csinal az ember általában drága). Tudatosan egyébként bármit be lehet szerezni az eredeti ártól olcsóbban is.
-
hulp01
senior tag
Múltkor volt róla szó, hogy csak nekünk drága-e a Lego. Nos, a Zusammengebaut is megkérdezte az olvasóit erről. Persze nem reprezentatív, de átfutva a kommenteket általánosságban az jött le, hogy igen, a németeknek is drága a Lego és az áremelkedés is érzékelhető. Csak gondoltam érdekességképpen beteszem ide.
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
fogós ravasz kérdés
a 25*25ös alaplaphoz vajon hol lehet képkeret amibe nem kell faragni, hanem belefér? ikeás 23*23as , ott kicsit faragni kell, de legrosszabb esetben az lesz majd.
keretezném a figuráimat végre
-
LÁZ
Topikgazda
lesz benne anyag
75252 ucs star destroyer
Alkatrészek száma: 4.784
Ár: 699,99 euró
Értékesítés kezdete: 2019. október 01
VIP előzetes eladás: 2019. szeptember 18insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
hulp01
senior tag
válasz zbundy #28461 üzenetére
Anno volt erről vita itt a fórumon. Szerintem a Lego elrontotta az előrejelzést, mások szerint meg direkt fogta vissza a kínálatot, de a lényeg az, hogy túl keveset gyártottak. És mivel elérhetetlen volt az ára ellenére is ez még jobban hajtotta a hype-ot az egész körül.
Szerintem ezzel a fokú elérhetetlenséggel potenciális vásárlókat is vesztettek. Lehet, hogy van aki a hype alatt vett volna, de akkor nem volt elérhető, most meg higgadtan átgondolva belátja, hogy nem biztos, hogy kell neki 800 EUR-ért egy halom műanyag. Kicsit magamat is ide sorolom, mert bár eredeti áron semmiképpen nem vettem volna, de most már leárazva sem valószínű. De a megjelenés évében karácsony körül akcióban sanszosan vettem volna. Így a Lego spórolt nekem egy zsák pénzt, amit persze úgyis meg fognak kapni, csak más készletek után.[ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
válasz hami85 #28462 üzenetére
Hihetetlen nagy kereslet volt erre a készletre. Én hazai boltokból rendeltem elő, összesen háromból és végül megjelenés után 3 hónappal kaptam a kockashopból decemberben. Egy másik bolt meg januárban keresett végül, hogy átvehető (elfelejtettem lemondani). Ti itt akik régebb óta vagytok Lego-sok milyen másik készletre volt hasonlóan nagy érdeklődés és várakozás? Ha volt egyáltalán. Csak kíváncsiságból 😀
-
zbundy
aktív tag
válasz hami85 #28460 üzenetére
Azt nem tudom, de ahhoz képest, hogy 3 hónapot vártam mire sorra kerültem és kaptam teljes áron (250) itthon, mostanában 190ekért is ki lehet fogni áruházban, fb-on meg jelenleg is árulnak 166ért bontatlant.. mondanám, hogy bánom az azonnali vételt, de akkor kapott el a hype, szóval így kellett lennie.
-
hami85
tag
A 75192 látom még rendületlenül rendelhető online is, ennyire nem kell senkinek?
-
zbundy
aktív tag
Idei Star Wars UCS szettről nincs hír? Lesz egyáltalán? 😀 Vagy mikorra várható? Esetleg valami pletyka, hogy mi várható? Másik szett ami érdekel majd a Winter Village, de az tavaly is szeptember-október körül derült ki. Gondolom idén is ekörül várható.
-
Sirandrish
legenda
Kis kihagyás után bejelentkezek egy 42078as Mack-el
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Throme
veterán
válasz [CsuCsu] #28447 üzenetére
Mikor nevezünk egy szettet prémiumnak?
Ha a hsz-eidet nézem, akkor az árazás rendben van (infláció, licensz, motor, nagy db szám...).
Nálunk csak Duplo-ban van Disney figurás szett, az árát nem tudom már, de nem érzem prémiumnak, csak a "miki", meg a "mini" miatt. Figurákat leszámítva ugyanazok az építőelemek.#28451) hulp01
Nekem van okostelóm, meg egy tabletem is (bár utóbbin lehet nem is futtatható az app.... ), de egyáltalán nem szeretném távirányításra használni. Nyilván nem 40< korosztály a célközönség, a fiatalok nem tudnak leszakadni a telójukról, és így legalább találkoznak a lego-val is.[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz [CsuCsu] #28447 üzenetére
Nekem mondjuk nincs okostelefonom, mert az égvilágon semmi szükségem nincs rá. Fontosabb, hogy másfél-két hetente kell csak tölteni, víz/por/ütésálló, és nem került mondjuk 100k-ba. Tudom, egyéni szoc probléma, és eléggé kissebbségben vagyok vele. Majd most kell vennem egyet, sajnos, ha legozni akarok. De az, hogy egy 330 EUR-s készletbe ne férjen bele egy távirányító szerintem gáz.
-
unclefucka
senior tag
válasz koncsik #28449 üzenetére
Nem biztos. Lehet, hogy a LEGO szakít minden hagyománnyal és rááll az erőszakosabb témákra.
A Cacodemon diorámát alapul véve egy fatality-t itt is összehoznának. A sok app-ot látva még a DLC sem kizárt.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
MODERÁTOR
válasz turikoczka #28448 üzenetére
Nem biztos, hogy jó helyen kérdezed...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
turikoczka
aktív tag
Valaki probalta az uj mk11 dlc karaktert? Az istennek se tudom elinditani..
-
[CsuCsu]
őstag
válasz kbalage2 #28445 üzenetére
Ez az app tenyleg ratyi, egyetertek. Az nem izgatna, hogy telefon nelkul nem megy, kinek nincsen mar 2019-ben, es azon a €23-n sem fogok fennakadni, de azert na. Egy ilyen premium keszlet illene teljes legyen. Ettol fuggetlenul elobb-utobb behuzom majd valami akcioval, nem rossz ez, de ennyi penzert nem begyere a fillerb****s. Foleg a valag matrica mellett.
[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
válasz [CsuCsu] #28441 üzenetére
Sajna nem úgy tűnik, itt látszik az app, elég vérszegény. Ez bizony színtiszta spórolás, ami ahhoz képest elég gáz hogy a majdnem harmadannyiba kerülő City vonatba belefért és külön is kemény 23 €.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
törölt tag
meg is jött a review.
jó gyors volt.
-
hulp01
senior tag
válasz [CsuCsu] #28439 üzenetére
Lehet, hogy neked van igazad, de ez a linkelt cikk 2017-es és egy 2013-as tanulmányra hivatkozik. A drágulás meg az elmúlt 2-3 évben lett igazán látványos. Abban igazad van, hogy az utóbbi időben sokkal több az igazán nagy készlet, aminek én örülök is, de azért mellette nekem az az érzésem, hogy az árazás is elszállt. Az egyik legjobb példa erre a 42070 vs Arocs. Bár lehet, hogy ez a 42070 csak valami kisiklás volt a Lego részéről, de valami brutálisan túlárazott. De mindjárt meg is cáfolom magamat, mert a tavalyi daru meg meglepően olcsó volt. Az új 4x4-es terepjárónak viszont valami elképesztő ára van. A 9398-as Crawler sem volt olcsó, de ehhez képest szinte ingyen volt. Az az app azért nem ér ennyit. Ráadásul telefon nélkül játszhatatlan.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz hulp01 #28437 üzenetére
Ez csak demagogia. Keszult errol tobb elemzes is (pelda), a fajlagos arak gyakorlatilag az inflacioval nottek. Ami valtozott, hogy a LEGO tobb nagy keszletet ad ki, amik regebben ritkasagszamba mentek. Ezek termeszetesen annyival tobbe kerulnek, mint amennyivel nagyobbak.
Ez a Disney vonat pedig kb annyiba kerul, mint barmelyik atlagos nagyobb licenszelt keszlet, ha korrigalsz a vonat letevel. A motorizalt LEGO vonatok dragak, mindig is azok voltak, miota az eszemet tudom. A tehervonat alapara €190 (bar abban van fizikai taviranyito) es csak 1200 darabos. Itt meg van egy boszme epulet is, plusz a licensz. Nem olcso, de korulbelul annyi az ara, mint amire egy ilyen keszlettol szamitok.
-
törölt tag
válasz hulp01 #28437 üzenetére
Látványosan tavalyról idénre emeltek árat. Elég megnézni az idei modulart. Engem mondjuk annyira nem zavar, mert azért akciósan is elég jól ki lehet hozni, ha az ember figyeli az árakat.
Ez a készlet viszont pofátlanul drága lett. Az a 4 szaros figura dobja így meg?
Mondjuk nem is tetszik és nem is kell, de az most mellékes. -
hulp01
senior tag
válasz #75376384 #28430 üzenetére
Ahogy nézem az utóbbi egy-két évben a Lego nagyon durván megemelte az árait. Az alapárra ráraktak 20-30%-ot és most akciózva kerül annyiba, mint régen akció nélkül. Mi meg örülünk, hogy akciósan milyen jó ára van. Ez semmiképpen nem ér 330 EUR-t. Ráadásul így első blikkre a mozdony az simán a karácsonyi vonat újrakiadása.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz Throme #28421 üzenetére
Altalaban ezeket olyan csaladban veszik, ahol a szulok (altalaban apuka) is kedvelik a LEGO-t, kozos elmeny.
Egyebkent felso-kozeposztalytol felfele ezt tenyleg zsebbol fizetik, ha arrol van szo. €190 egy menu egy 2-3 Michelin csillagos etteremben. Egy ejszaka egy nem is hude csucs szallodaban. Egy jobb par bor felcipo. Havi netto €8-10k jovedelmek mellett ez nem nagy kiadas. Persze, sokan nem keresnek ennyit. Nem is varja el a LEGO, gyart sok megfizethetobb keszletet is. Ez egy luxustermek, ez van, nem az a cel, hogy mindenkinek megfizetheto legyen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz turikoczka #28418 üzenetére
A vonat jó, de a Disney figurákat sose szerettem. Azokat tui eladnám. Mickey egeret meg Plutót...váá. Gagyi amerikai nyálgépek a hülye hangjukkal.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
válasz Ereshkigal #28427 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Ereshkigal
őstag
Vótmá? Elég menő.
-
Throme
veterán
válasz Ereshkigal #28425 üzenetére
Szerintem mindkettő jó, habár a Tűz Serlege jelenethez keveslem a figurákat....
-
Ereshkigal
őstag
Most nézem, van két új Potter készlet. Az első nekem bejövős.
-
hulp01
senior tag
válasz Throme #28421 üzenetére
Azért a Lego ott is drágának minősül szerintem. Ettől függetlenül biztos kisebb érvágást jelent, mint itthon. Az átlagos fizetéseket nézve vegyük mondjuk a harmadát. Mondjuk ha itthon 20k lenne, akkor azért itthon is sokkal több gyerek kaphatna ilyen készletet. Ekkora készlet ott is max. karácsony/szülinap szerintem, csak úgy, hogy kapjon valamit a gyerek, hogy befogja a száját aznapra, azért ott sem jellemző.
A vidámpark jól néz ki, bár nekem kicsit zsúfolt.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Saccco #28420 üzenetére
Hát ja! Ha azt nézem, hogy ez a Tree House egy licensz mentes termék és kb 62k huf, akkor a licensz-es, hasonló darabszámú szett mennyibe is kerül majd....
Az oké, hogy az itteni fizetésekhez képest drágák ezek a Játékok, de a kb 180-190€ árat pl a németeknél zsebből kifizetik, hogy a gyereknek legyen mivel játszania? -
thesound
addikt
válasz turikoczka #28418 üzenetére
Első blikkre menő.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
törölt tag
Forrás: [link]
A készítő állítása szerint majd közzéteszi az “összerakót”.
Szerintem baromi jól néz ki.
-
Throme
veterán
Most látom csak, hogy a Speed Champion Porsche 911 fehér színben és immár szólóban is megjelenik...
[link] 75895
Mondjuk a tripla ferrari szettet is szétkaphatnák... -
Mai szerzemények. Eddig még nem volt felfüggesztéssel ellátott járművem, kivéve a saját tankom. Most.végre kettő is lett főképp alkatrész bázisnak vettem őket, de a quad kifejezetten tetszik. Kár, hogy kicsi a kormányszöge.
[ Szerkesztve ]
-
wrrs
tag
válasz Throme #28412 üzenetére
Persze, félre ne érts én nem is azért írtam, hogy ezen spóroljak. Vettem már így nem egy pdf-et és alig vannak 10 dollár alatt, szóval a legtöbb esetben 3500.- körüli kiadással kell számolni.
Viszont pl. a másik hobbimban, a zeneszerkesztésben totál megszokott, hogy többet szétdobjuk egy plugin vagy vsti hangszer árát. Szóval én mondhatni ahol tudom támogatom az alkotókat és kerülöm a full warez-t.
Csak feldobtam a témát, odafigyelek erre, hogy akkor "itt" pl. nem szokás ez.
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
75936 Trex rampagtől nem válna valaki?
Köszönöm előre is!Mr.Brightside
-
Throme
veterán
Nincs tiltva, csak nem etikus.
Én eddig csak legálisan free összerakásit töltöttem le. Többnyire nem pdf, hanem fényképes, vagy LDD file. Meg is tanultam értékelni a gyári manual-okat . Szóval nem tudom mennyi zsetont kérnek érte, de 1-3 rugót megérhet egy normális pdf file.
szvsz persze...szerk.: jah, most nézem, hogy olyan 3,5k huf az alien.... hát ezt el kell dönteni, hogy ér ennyit az etika, vagy sem
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Djuree #28408 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy manapság milyen Alien-t terveznének a CGI korában.
Akkoriban ment a makett készítés, vagy a beöltözés/bábozás. Ez a szörny is egy emberi alak, ami kapott egy farkat, meg egy nagyra nőtt uborka fejet.
Amúgy jó lett, nekem is bejönnek a filmek...#28409) wrrs
"Nem tervezel egy közös PDF megvételt esetleg?"
Ezért mindjárt kapni fogsz.. na nem pdf-et, hanem letolást... -
Djuree
félisten
na megjött bbb-nek a xeno összerakásija, én megépítem.
[link]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Throme
veterán
válasz UberMutant #28406 üzenetére
Ha kibontod megépíted, majd eladod használtként és a felét éri, az se olyan rossz
-
Throme
veterán
Megint Brickheadz-et építettünk lányommal, ezúttal Tim Burton, Karácsonyi lidércnyomás animációs filmjének két főszereplője került terítékre.
Jack fejtetejére tehettek volna pár ívelt elemet, mert így elég egyszerű lett. Sally el lett találva, a szoknyája rétegelése is tetszik.Egyik webshop kínálatában még elérhető ez a szett, potom 30k huf (10 ft híján)....
-
LÁZ
Topikgazda
Régióban még mindig 20% van a teknikekre 😉
-
wrrs
tag
Sziasztok!
A hivatalos Lego szetteken is szeretek 1-2 dolgot módosítani, vagy kiegészíteni őket. Mivel már elég sok kimaradt alkatrészem felhalmozódott az elmúlt időben, úgy döntöttem, hogy belevágok valami MOC-ba. Alapvetően mech őrült vagyok, így gyorsan meg is találtam az áldozatot.
A kiszemeltem a Rebrickable oldaláról a [MOC-21895, The Steam Egg Mech] lett. Nem egy hétköznapi MOC, de mivel már a hivatalos [70920 - Egghead Mech Food Fight] is a kedvenceim közé tartozik, így örömmel vágtam bele.Az összeépítés alapvetően 3 óra alatt megvolt a végeredmény pedig szerintem zseniális. Igazi AFOL build. Elég agyament, de rengeteg módon tovább lehet még gondolni, átépíteni vagy akár variálni a színekkel, stb. Van is már egy B ötletem.
A build gyenge pontja, hogy pepecselős, nagy türelmet igényel, viszont a végeredmény nem akar atomjaira hullani. Elég stabil, sok ponton állítható, de azért persze továbbra is a vitrin szépe marad. Már akinek ez szép.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani R3ĐßuŁŁ fórumtársnak, aki a korrekt árakkal és a gyors postázással támogatja minden Lego-s kívánságom!
Íme a végeredmény, próbáltam ügyesen fotózni:
[21895_2]
[21895_3]
[21895_4]
[21895_5]
[21895_6]
[21895_7]
[21895_8]
[21895_9][ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz unclefucka #28400 üzenetére
Focicsapathoz figurát.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest