- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
laz majd seggberug ha nem szabad, de nalam van egy egyszer osszerakott 70620 ninjago city elfekvoben, akit erdekel.
-
C4mp3r
addikt
szerintem ha arra varsz, hogy mas beszeljen ra vagy adjon megnyugvast, hogy "megeri" elkezdeni beleonteni a penzt mar tudod is a valaszt, hogy belekezdj-e. szerintem a legtobb embert ugy szippantja be, hogy vesz eloszor 1-2 keszletet ami nagyon erdekli, mint pl nalam a saturn v volt aztan a legtobbeknel nincs megallas utana. en a saturn v utan mar 30 szettnel jarok kb 3000 euro ertekben. nem epitem at, nem foglalkozom moc-okkal, csak szimplan osszerakom es megy a polcra. a kisebb szetteket egy ido utan szetkapom es megy a dobozaba vissza. ha teged zavar, hogy egy osszerakas utan a polcon all benne a penzed szerintem ez a hobbi nem neked valo vagy pedig add el rogton osszerakas utan egy kis buktaval.
-
C4mp3r
addikt
válasz kbalage2 #30870 üzenetére
az biztos, hogy meg nem teljesen tiszta minden, a youtube probal minden felelosseget a tartalomgyartokra haritani. viszont jangbricks utolso coppas videoja alapjan eleg nagy problema lehet meg ebbol. attol, hogy te nem jelolod be a checkboxot viszont az algoritmus meg megteheti helyetted aztan sok sikert leboxolni a youtube-al vagy az ftc-vel. sajnos a youtube ujfent demonstralja, hogy az alkotok a legkevesbe sincsenek egyenrangu felkent kezelve.
-
C4mp3r
addikt
válasz kbalage2 #30867 üzenetére
en ugy hallottam az uj coppa miatti reklam megszoritasok elegge odatesznek a gyerekbarat kontent keszitoknek penzugyileg. egy legos csatornanal nehez ugy tartalmat gyartani, hogy ne kelljen a for kids checkboxot bepipalni. kivancsi leszek hanyan lesznek kepesek fentmaradni, de mar sokan beizzitottak a patreont
-
C4mp3r
addikt
válasz kbalage2 #30743 üzenetére
bag 1-nel vagyok, ugyhogy eleg konnyen le tudtam ellenorizni es most kivetelesen nem en vagyok a balfasz sokszor volt mar, hogy azt hittem hianyzik valami es csak bent maradt a zacsiban/valahogy lecsuszott az asztalrol, de most nincs ilyenrol szo sajnos.
Nimda
az oldalon a supportnal ki tudod valasztani a missing bricks menunel, ha valami hianyzik es legtobbszor szo nelkul kuldik. akkor van szivas ha epp nincs raktaron az elembol nekik -
C4mp3r
addikt
en ugy tudom a zacskozas automatikus es tomeg alapjan tortenik, ezert is gyakoribb a hasonlo tomegu, de kicsit mas elem a zacsiban a korrekt helyett, mint hogy flat out hianyozzon valami. valami hiba csuszott most a gepezetbe a cseh gyarban, velem most fordult elo eloszor ilyesmi 30+ keszlet utan.
-
C4mp3r
addikt
elkezdtem az assembly square-t kapasbol 1-es zacskonal mar hianyzik 3 elem, 1 nexo knights pajzs, 1 1x2 es 1 1x3 tile, cserebe a megmaradt plusz elemek kozott van egy feher 2x2 meg egy 1x2 amit nem hiszem, hogy extrakent szantak. eleg rosszul indul, el is ment a kedvem, csekkoltam a bontott zacskokat meg atneztem a tobbit, de sehol semmi. meg nem akarok irni nekik, mert ezek utan ki tudja zacskonkent mennyi lesz meg, de eleg kiabrandito, ha mar egy talicska penzt elkernek egy-egy szettert
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
azert ez eleg gaz, ird mar be legyszi a szamat a problemas elemeknek, most mar en is kivancsi vagyok nalam van-e ilyen problema. en csak abba torodtem mar nagyjabol bele, hogy a transzparens elemek ablak/ajto ossze-vissza karcolva erkezik, de itt mar nemcsak 1-2 elemrol van szo.
-
C4mp3r
addikt
[link] 2020-as szettek exkluziv csak a magyar s@h-ban
offba rakom a tema miatt
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz sodokan #30643 üzenetére
retiringsets.com-on nagyon irjak, es altalaban bejonnek a joslataik. lassan 4. evebe lep a szett.
——
btw vegre elkeszultem vele nagyon komoly volt a process, minden percet elveztem. amilyen felemas tema volt ez a ninjago azert szulettek benne baromi jo szettek.[ Szerkesztve ]
-
-
C4mp3r
addikt
válasz A_ScHuLcZ #30567 üzenetére
a nagy hogwarts kastelyt akkor javaslom ha nagyon szeretitek a harry pottert es ami a legfontosabb van helyetek kiallitani. [link] itt irtam rola bovebben, de a lenyeg, hogy a sok reszlet miatt egyaltalan nem statikus az epitese. en a konyveken nottem fel, ugyhogy nagy elmeny volt az epitese, aki hp fan nem fog benne csalodni
-
C4mp3r
addikt
válasz Freddy76 #30496 üzenetére
en eddig 3x raktam ossze a ucs slave 1-t es valahogy minden osszerakas utan maradt 1-2 szurke 2x4 brick. nem tudom ki hogy van vele, de par ora folyamatos epites utan tiszta amator hibakat kezdek csinalni meg lemaradnak darabok, egyszeruen nem veszem eszre, hogy azt ott mar be kellett volna valahova rakni. amikor raktam ossze a hogwartsot ugy a 30. zavsko utan mar elegge megcsomorlottem szerencsere ugy latszik az a trend, hogy az uj manualokban mar sarga korvonallal kiemelik, hogy eppen mit hova kell rakni, ez eleg pozitiv.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
alzan -30% lego akcio van 10255 Assembly Square 56k-ert, kuponnal 54k es van ingyenes kiszallitas kupon is. szerintem eleg jo ar erte, es nem lepodnek meg ha hamarosan retired lenne a sah-n.
-
C4mp3r
addikt
válasz v!ct0y #30266 üzenetére
en dobnek nekik egy mailt, hogy minden oke-e, a check order statusnal ennyi ido utan mar ott kene lennie az order numbernek meg valami statusznak, hogy in process, shipped stb. bar ha jott confirmacios email, akkor elvileg regisztraltak a vasarlast, de furcsa, hogy ures a check order, nalam mindig max fel oraval kesobb mar megjelent.
-
C4mp3r
addikt
válasz kbalage2 #30232 üzenetére
nekem megvan a porsche, lehet mondani, hogy porfogo, de ezt barmelyik nagyobb szettre ra tudod fogni, nem beszelve egy ucs falconrol vagy star destroyerrol. nyilvan ezeknek az exkluziv cuccoknak mas is a celkozonsege, gyakorlatilag technic ucs szettek. nekem a porsche epitese, kezdve a csomagolassal a manualon at az egyik legjobb epitesi elmenyeim koze tartozik, mar csak azert megerte a penzt es szerintem nemcsak en vagyok igy ezzel. en egyaltalan nem bantam meg, hogy behuztam ugy emlekszem igen jo aron jutottam hozza 60k korul es barmikor ha jon egy vendeg szinte kivetel nelkul megnezik/kerdeznek rola. aki szereti a ezeket a dolgokat azonak nagyon ajanlott, aki pedig csak egy halom porfogo muanyagot lat az ilyen nagy dogokben annak ott a rally auto.
-
C4mp3r
addikt
-
C4mp3r
addikt
az ajandek batmobilet? ez eleg genyo dolog, nem tudom hogy engedhetik ezt meg maguknak. ha torolni akarod siess, mert az en 30-an rendelt csomagom mar shipped statusban van es ott a tracking number is. (igaz meg nem mutat semmit) a honlapon azt irjak egyebkent, hogy in warehouse statusnal mar nem lehet torolni
-
C4mp3r
addikt
-
C4mp3r
addikt
sajnos a ninjago city es a roxfort express-szel kimaxoltam az idei keretet, pedig nagyon kene az a carousel. az az erzesem, hogy most szorjak ki a maradek keszletet es az osszes idei BF akcios set ev vegen nyugdijba vonul. mindegy szerintem a city 60k-ert kihagyhatatlan volt, a parizsit meg par napja raktam ossze megint miutan az egyik macskam leverte a nyaron es darabokra hullott szerencsetlen ucs slave 1-t harmadszorra raktam ossze, mert egyszer en voltam balfasz aztan a macskak vertek le. a szarnyaknal 1 kerek ilyen takaro elem el is deformalodott irtam a supportnak, hogy mi a helyzet szo nelkul kuldtek ujat.
p.s.: inkabb az aruhitelt vezessek be, lakassal/hazzal fedezetnek
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
nem tudom sajnos a city es a friends vonalat en nem kovetem, de ezekbol volt a legtobb. ezeken kivul kb 3 fajta kisebb hp set meg star warsbol is csak a kicsik. sajnos a tavalyi eleg komoly akcio utan mar elegge downgradeltek a lego szekciot semmi komolyabb set nincs mar, szerintem nem is lesz, biztos nem tudjak eladni csak szuper akciozva.
btw 10257 Carousel mennyire kifuto mar? lattam a ferris wheel mar retired szerencsere tavaly megvettem, de ez is kellene. felek mar nem sok van neki. 49k most kockashopban nem tudom varjak-e akciora de szerintem ennel olcsobban nem nagyon lesz.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
most jovok a siofokibol, minden jatekra -25%, mar tartalmazzak az akciot az arak. sajnos persze a 10k feletti -30% mar nem ervenyes, ugyhogy kb ugyanannyi ha nem kicsit dragabb most minden, mint azzal az akcioval. a valasztek is nagyon gyer. szokasos magyar kamu black friday. nem eri meg lemenni sem
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz #75376384 #26304 üzenetére
pedig megeri, siman elfer egy modular mellett osszecsukva, kinezetre nem vall szegyent. igaz, hogy playset, de rengeteg kis reszlet van benne es az iron spider man meg az ebony maw is exkluziv minifigek. en 16-ert vettem meg a tescos akcioban, annyiert kihagyhatatlan volt.
-
C4mp3r
addikt
raadasul en voltam a hulye, mert tegnap pont arra jartam csak az aldiban es nem mentem be pedig tuti volt minden. nem baj, igy is lett assault walker, sraccal egyszerre hoztuk el az utolso kettot, tie fighter-bol is az utolsot hoztam azert nincs mar a kepen, illetve nem volt szivem otthagyni 76108 sanctum sanctorumot 16k-ert.
igy fizettem 50k-t ezert a 3-ert, szerintem megerte, lego storebol 110k lett volna, arukeresorol kukazva is 88+pk-k. es nem akartam iden karacsonykor legot venni laznak is behuztam meg 2 bb8-et.[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
tavaly komolyabb volt, emlekszem a silent mary meg a fishing store-t kapkodtak az emberek es diotoro is jart mellejuk. most a legtobb kb ugyanannyi mint siman ev kozben egy arukeresos legolcsobb ar. saturn mar megvan, aston nem erdekel, egy brand store kellene de csak azert nem megyek fel videkrol bp-re
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
-
-
C4mp3r
addikt
Irnek par sort a Hogwarts kastelyrol, aki esetleg gondolkozik a megvetelen.
Talan kisebbseg vagyok, aki eloszor a konyveket olvasta es ugy szerette meg ezt a vilagot, a filmekrol nem vagyok tul jo velemennyel, nagyon sok dolgot kihagytak beloluk. Sajnos kicsi gyerek voltam meg az osszes korabbi hp kiadasnal es mivel eleg csorok voltunk anyam csak 1-2 kisebb szettet tudott megvenni. Ugyhogy mikor meglattam, hogy ujra jon egy iteracio nagyon orultem.
A microscale sokakat elriaszthat en sem szeretem tulzottan ezeket a kis mini pockoket amiket nano figurakent adnak, de be kell latni, hogy egy minifig scale tul draga lett volna, es az ar igy is elriaszt mar sokakat. Nagy dobozban erkezik, 37 szamozott zacsko+3 nagyobb elemek. Ugyan kevesebb, mint a falcon de meg igy is rohadt sok. 4 vastag instrukcios konyv, kb 600 oldal osszesen, itt mondjuk jobban orultem volna egy falconos nagy spiralfuzetes megoldasnak, de hat ez van. Tanacsolom mindenkinek, hogy mielott elkezdi tenyleg gondolja ki, hogy hol fog epitkezni, mert az elso par zacsko utan mar problemakba utkozhet. Szerencsere ez ket reszbol all, eloszor a nagy termet es a mozgo lepcsos tornyot epitjuk utana pedig a hidat es a masik epuletet kulon es ugy kell osszetolni a vegen.
Az epites minimalisan repetitiv, illetve a micro scale miatt nagyon sok a kisebb, 1x1-es kocka amiket konnyu elkeverni, benezni. Beharangoztak a szines ablakokat mint egy teljesen uj epitesi technikat, ami szerintem kicsit idegesito, illetve az apro elemek miatt faraszto, de a vegeredmeny nagyon szep. A nagy torony oldalanal visszater a saturn v-nel hasznalt burkolasi technika, aki mar epitette ismeros lesz. Sok helyen van erdekes megoldas, pl. nem direktbe kell rarakni egy elemet a masikra hanem egy tile-ra kell tenni es felul kerul odafogatasra.
Amire viszont nem lehet panasz es tenyleg nagyon eros benne azok a reszletek, amikbol annyit belezsufoltak amennyit csak lehetett. Alapvetoen utalom a matricakat, de itt muszaj volt alkalmazni es van is beloluk boven, osszesen 4 sheet. Cserebe a build hatuljan szinte nincs ures hely, ami csak ugy van, mindenhol van vagy matrica vagy valami beepites. Szamomra kulon erdekes volt, hogy ugyan microscale az egesz, de igy is hogy vissza tudtak adni a hangulatot es azonnal kivehetok a szobak/termek. Tenyleg megprobaltak egy nagyon komoly fan service-t vegrehajtani es belepakolni annyi mindent, amennyit csak lehet, de persze igy sem kerult bele minden.
A main build melle kapunk 5 csonakot, a torony tetejere a sarkanyt, Hagrid kunyhojat a vetemenyes kerttel, es a Whomping Willow-t egy micro Ford angliaval.
Ami negativumot tudok emliteni, rogton az Hagrid kihagyasa, ami rohadt nagy fekete pont. Tudom, hogy valoszinuleg nanofiguraban nehez lett volna megoldani, de akkor is vicc, hogy nincs jelen valamilyen szinten. A 4 alapiton kivul jol jottek volna meg figurak, mondjuk a 4 haz szellemei, ha mar a Death Star szarasig van mindenfele minifiggel ide is rakhattak volna tobbet. Quidditch-re nincs utalas jol jott volna azert valami mellekelve. Azt, hogy draga es sok helyet foglal nem igazan teszem negativba aki ilyen szett vasarlasara adja a fejet, valoszinuleg tisztaban van ezekkel.
Osszegezve ha valaki szereti a HP univerzumot ez az ultimate szett amit be kell szereznie. Visszanezve a korabbi Hogwarts kiadasokat, mindegyik komolytalannak tunik e mellett. Ki kell csengetni nem keves $$$ erte, de cserebe nagyon sok vidam percet tud okozni az epitese, amikor Piton osztalytermet vagy a nagy termet rakjuk ossze. En nem bantam meg, szerintem eleg sokaig ez lesz a top ebben a szeriaban, ha egyaltalan lesz majd meg Harry Potter.
-
C4mp3r
addikt
snowspeeder retiring soon lett, erdekes, mert a slave i-t vartak sokan, de ezek szerint olyan jol fogy, hogy megeri bent tartani
-
C4mp3r
addikt
valaki rendeli early accessben a hp kastelyt? nem tudom, hogy varja-e megjelenesig, hatha itthon olcsobb lesz, 120k mar realisabb lenne erte. falconon is sokan paraztak, hogy nem lesz, aztan dugig vannak a polcok
-
C4mp3r
addikt
válasz Freddy76 #23809 üzenetére
fogadok, hogy ez is megkapja majd a dream toy plecsnit. egy bb 8-et behuztam, ha mar r2-rol lemaradtam anno, de ez vicc. ezek a solo filmes szettek amugy is teljesen hidegen hagynak remelem, hogy a clone wars ujraindulasaval lesznek megint fasza ahhoz kapcsolodo szettek, lehetoleg normalis minifig fejjel es nem az undorito animaciossal
-
C4mp3r
addikt
válasz Janaboy #23714 üzenetére
istenem az a first order at st mennyire gagyi viccesek az ertekelesei is a shopban, tudom, hogy a filmben is ugyanigy van, de azert nem jutott senki eszebe tervezeskor, hogy legalabb akkor mellekeljunk egy "lerobbanthato" fejet kivancsi vagyok mikor lesz retired a hothos ucs-t eleg hamar nyugdijaztak
-
C4mp3r
addikt
-
C4mp3r
addikt
harry potterbol nem lesz vip early access? vicc, hogy itt a gyar es akkor europaban 1 honapot kell pluszban varni az amerikai megjeleneshez kepest
-
C4mp3r
addikt
uj kedvenc szettem van, tenyleg nagyon nagy volt az epitesi elmeny es maga a hajo is eleg nagy szerintem 2k darabszamhoz kepest. eddig nem voltam annyira oda az sw ucs-ekert, mert ar/darabszam aranyban nem a legjobbak, de most elgondolkoztam a snowspeederen. jovo honapban harry potter, utana meglatjuk.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
akinek esetleg meg nincs meg a Slave I most 59k-ert behuzhato, tudom nem egy vilagbajnok ar, de szerintem nem nagyon lesz mar olcsobb mielott kivezetik, talan black friday.
-
C4mp3r
addikt
nem gondoltam volna, hogy egyszer friends szettet fogok magamnak venni, de tegnap a tescoban 13k volt 41317 katamaran nem volt szivem otthagyni az utolso darabot mar korabban is nezegettem, szerintem eleg jol sikerult. azert vettem hozza egy temple of resurrectiont 70643, 15 k-ert 8 minifig nem rossz.
-
-
C4mp3r
addikt
akit erdekel hulkbuster mar viheto 37k-tol nemelyik boltban, remelem marad igy vagy megy lejjebb jovo honapig, elegge faj ra a fogam
-
C4mp3r
addikt
behuztam egy Parisian Restaurant-ot, regota ki akartam probalni egy modulart es ezt tunt a legjobbnak reszletgazdagsag/kinezet teren. jo a ferris wheel, foleg motorizalva, de az epitese eleg meh. a ninjago hajot volt eddig a legelvezetesebb epiteni es mar rajottem, hogy a sok elrejtett reszlet miatt.
-
C4mp3r
addikt
az uj hp szettek dobozai [link]
-
C4mp3r
addikt
válasz turikoczka #22971 üzenetére
nem itelkezem egy ilyen low quality kep alapjan, de az biztos, hogy az eredeti aran nem fogom beszerezni. ha ez is lesz akcioban, mint a porsche 60-70k akkor megfontolom, bar a porsche epitese kozben sem kapott el az a varazslat, hogy mennyire kiraly, lehet csak nem szeretem annyira az autokat
-
C4mp3r
addikt
johet, johet bar en jobban orultem volna legalabb egy nagy faszan kidolgozott hogwartsnak, mint egy ilyen tobb szettbol osszerakot felbevagott valaminek. bar gondolom a jatszhatosag meg az ar miatt dontottek igy
p.s: az hogy a filch caretaker karakterhez nem adjak a macskajat mrs norrist rohadt nagy fekete pont
[ Szerkesztve ]
-
-
C4mp3r
addikt
válasz turikoczka #22419 üzenetére
varhato volt, hogy jonni fog a joker manor miatt. sajnos igy ezt is be kell szereznem a korhinta, oriaskerek mellett, illetve az uj harry potter szettek. nagyon draga lesz ez az ev
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz Retekcloud #22143 üzenetére
nyaron rendeltem az enyemet, makulatlanul erkezett. gondolod cserelhetunk, en dobozom a tied tartalmaert
-
C4mp3r
addikt
-
C4mp3r
addikt
válasz Napfénysüti #20944 üzenetére
en a helyedben egy kisebb star wars szettet vennek, 3-400 darabosak szoktak lenni akcioban es azok jobban vissza adjak a lego/epites elmenyt. ezeknek a figuraknak nem tul jo az ar/ertek aranyuk. nekem egy jyn erso van meg 2k korul szereztem anno, tobbet szerintem sem ernek
-
C4mp3r
addikt
válasz Gerr'y #19628 üzenetére
[link] megjott, igen. egyelore nem raktam ossze, karacsonyig varok vele. a csomagolas nagyon igenyes, latszik rajta, hogy arra is figyeltek. viszont a modell nem tokeletes, sot.
szerintem egy ilyen kaliberu szettnel alap lenne, hogy nincsenek matricak, megis van par, az osszes porsche logo matrica. a valtorendszer lenyugozo megoldas, de alapbol hibasan van az utmutatoban, 1-2-3-4 fokozatok helyett 1-3-2-4. lego kiadott egy eleg bullshit gyanus valaszt, hogy direkt igy csinaltak, mert ha rendesen lennenek a fokozatok akkor tul sok fogaskerek forogna es nem lenne olyan smooth az egesz. ehhez kepest ket lepes felcserelesevel meg lehet csinalni normalisra es semmi gond vele. a felfuggesztesre is panaszkodnak, hogy eleg fapados, legolcsobb technic szettekbe szoktak ilyeneket rakni. vegul engem ugyan nem zavar, de tobb hardcore technic fant igen, hogy az alvaz es valtorendszerbol a vegen nem latszik semmi, mert teljesen befedi a karosszeria es igy nem lehet mutogatni, gyonyorkodni benne. hat kinek mi.
nyilvan amig nem raktam ossze, nem tudok teljes velemenyt mondani, de annyit biztos tudok, hogy 90-100k-t nem er meg, ami az alapara. 60-65k egy realis ar, annal lejjebb nem valoszinu, hogy fog menni, mivel eleg nagy es sok darabos set raadasul "exkluziv" ami kicsit megnyomja az arat. ha szereted a techniket es az autokat akkor mindenkepp megeri, mert tenyleg nagyon jo megoldasok vannak benne, nagy a modell es reszletes. vannak hibai, de egyutt lehet elni veluk siman. kerdes, neked mennyit er meg.
-
C4mp3r
addikt
válasz access_denied #19443 üzenetére
angol amazonektol erkezett, dhl hozta. ez a doboz meg egy masik nagyobb dobozban volt benne, alapbol nem szokta a lego kulon ilyen kartonba rakni, csak ertekesebb szetteknel csinaljak, mert volt panasz, hogy megserult a csomagolas.
Freddy76: azt en is behuztam november vegen, bar ninjago nem a kedvencem, de nekem jobban bejott mint a silent mary es mar mindenkepp akartam egy hajot. kar, hogy a metalbeard sea cow-rol lemaradtam anno
-
C4mp3r
addikt
siofoki tescoban 75172 - 12.5k, 60108 - 5k, 60161 - 15k, 60141 - 18k, technikek elfogytak
-
C4mp3r
addikt
brit amazonon 50 font feletti vasarlas eseten egy 70902 Catwoman™ Catcycle Chase jar ajandekba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest