-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok!
Mindig olvasgatom LáZ logoutos bejegyzéseit, és mindig is tetszettek a Lego-k, de sose vettem rá magam. Mígnem a 4 éves kisfiam kinézett magának egy szettet (#60139) a TV-ből. Gondolkodtam rajta, hogy megvegyem e neki, mert azért ez nem 4 éveseknek való. Majd meglátjuk Duplo-val is ügyes. Aztán ha már elkezdtem Lego-kat nézni, csak eltévedtem a Star Wars-osok felé. Nagy Star Wars láz van nálam. Ezért rendeltem magamnak is egyet (#75102). Ez lesz a főpróba. Nekem is és a fiamnak is, jó lenne együtt szép lassan összetenni. Rávezetni őt is arra, hogy ezeket a bonyolultabbakat, hogy kell, mi is ennek a szépsége. Majdnem a #75105-öt rendeltem meg, de kezdésnek kicsit durva lett volna. Majd ha ez bejön akkor lehet abba is belevágok. Holnap érkezik majd a csomag, ő a kamionját majd csak következő hónapban kapja meg. Akkor lesz a névnapja.
Majd írok ha kész vagyok/vagynuk.
Bármilyen tanácsotok van kezdőknek, ne tartsátok magatokban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Futás, futópályák
- Akció-RPG lesz a minap bemutatott The Expanse: Osiris Reborn
- Lexus, Toyota topik
- Sorozatok
- Milyen videókártyát?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Welock Touch 51
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest