-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok!
Mindig olvasgatom LáZ logoutos bejegyzéseit, és mindig is tetszettek a Lego-k, de sose vettem rá magam. Mígnem a 4 éves kisfiam kinézett magának egy szettet (#60139) a TV-ből. Gondolkodtam rajta, hogy megvegyem e neki, mert azért ez nem 4 éveseknek való. Majd meglátjuk Duplo-val is ügyes. Aztán ha már elkezdtem Lego-kat nézni, csak eltévedtem a Star Wars-osok felé. Nagy Star Wars láz van nálam. Ezért rendeltem magamnak is egyet (#75102). Ez lesz a főpróba. Nekem is és a fiamnak is, jó lenne együtt szép lassan összetenni. Rávezetni őt is arra, hogy ezeket a bonyolultabbakat, hogy kell, mi is ennek a szépsége. Majdnem a #75105-öt rendeltem meg, de kezdésnek kicsit durva lett volna. Majd ha ez bejön akkor lehet abba is belevágok. Holnap érkezik majd a csomag, ő a kamionját majd csak következő hónapban kapja meg. Akkor lesz a névnapja.
Majd írok ha kész vagyok/vagynuk.
Bármilyen tanácsotok van kezdőknek, ne tartsátok magatokban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Baby design smart sportbabakocsi
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged