Hirdetés
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok!
Mindig olvasgatom LáZ logoutos bejegyzéseit, és mindig is tetszettek a Lego-k, de sose vettem rá magam. Mígnem a 4 éves kisfiam kinézett magának egy szettet (#60139) a TV-ből. Gondolkodtam rajta, hogy megvegyem e neki, mert azért ez nem 4 éveseknek való. Majd meglátjuk Duplo-val is ügyes. Aztán ha már elkezdtem Lego-kat nézni, csak eltévedtem a Star Wars-osok felé. Nagy Star Wars láz van nálam. Ezért rendeltem magamnak is egyet (#75102). Ez lesz a főpróba. Nekem is és a fiamnak is, jó lenne együtt szép lassan összetenni. Rávezetni őt is arra, hogy ezeket a bonyolultabbakat, hogy kell, mi is ennek a szépsége. Majdnem a #75105-öt rendeltem meg, de kezdésnek kicsit durva lett volna. Majd ha ez bejön akkor lehet abba is belevágok. Holnap érkezik majd a csomag, ő a kamionját majd csak következő hónapban kapja meg. Akkor lesz a névnapja.
Majd írok ha kész vagyok/vagynuk.
Bármilyen tanácsotok van kezdőknek, ne tartsátok magatokban!
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest