-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
Én is most olvastam. Gratulálok nekik, balf@szok. Miért nem működhet valami egyszer rendesen ebben a nyomorult országban?
LÁZ, hogy tartod tisztán az űrladikodat? Nálam rohadt nagy a por sajnos, nem tudok ellene mit tenni. Az X-winget le szoktam porszívózni, de annak viszonylag sík felületei vannak, szóval kicsi az esély, hogy bármi is leessen róla és beszívja a porszívó. De azért ennek nem biztos, hogy nekiállnék porszívóval. Meg valamennyi por rá is tapad, és azt még a porszívó sem viszi le, max a mosás, rosszabb esetben a sikálás.
Amúgy abszolútban is a legtöbb elemből áll a Falcon, nem? Vagy a Taj Mahal megelőzi? 5k darabszám feletti Lego nem nagyon van.
Amúgy értem ezt a NASA nők dolgot, hogy úttörők, meg egyenjogúság meg minden, de ez akkor sem egy normális készlet. Főleg hogy nagyjából bármelyik jobb lett volna ebben a körben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged