Hirdetés
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Sziasztok! Próbáltam keresni, de nem találtam egyértelmű választ a kérdésemre, így megkérdezem Tőletek.
A GC-n a rézcsőtuning a gőzölés során is hasznos? Nagyobb lesz a szállított gőzmennyiség?
Konkrétan ha lefőzök 2 eszpresszót, utána tudok habosítani a 2 kávéhoz elegendő tejet? (Nem sok tejjel isszuk) Vagy ez már macerás egy tuning Gaggián is?
Azt miért írjátok, hogy a sok gőzölés nem tesz jót a single boiler gépeknek hosszú távon?
(Illetve mennyire kell félni az alumínium boilertől gőzölés esetén. Olvastam esetleges káros hatásokról..)
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest