Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BIOS topic
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaflaty
tag
Sziasztok.
Régóta szeretnék kicsit komolyabban foglalkozni az espresso készítéssel és élvezetével. Most lehetőségem is nyílt rá mert kaptam egy ascaso dream kávégépet. Olvastam hogy nem vagytok túl jó véleménnyel róla a gyenge hőstabilitás miatt. Viszont azt is láttam hogy ezek elég régi hozzászólások. Azóta kapott elég sok javítást, köztük termo blokkot is ami ezt a hiányosságot hivatott kiküszöbölni. Az lenne a kérdésem hogy így se számítsak jó eredményre, vagy kezdő gépnek megteszi? A daráló egy Graef cm 702 lesz. Mennyire lesz előre lépés ez a szett egy automata delonghi géphez képest? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest