- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaflaty
tag
Sziasztok.
Régóta szeretnék kicsit komolyabban foglalkozni az espresso készítéssel és élvezetével. Most lehetőségem is nyílt rá mert kaptam egy ascaso dream kávégépet. Olvastam hogy nem vagytok túl jó véleménnyel róla a gyenge hőstabilitás miatt. Viszont azt is láttam hogy ezek elég régi hozzászólások. Azóta kapott elég sok javítást, köztük termo blokkot is ami ezt a hiányosságot hivatott kiküszöbölni. Az lenne a kérdésem hogy így se számítsak jó eredményre, vagy kezdő gépnek megteszi? A daráló egy Graef cm 702 lesz. Mennyire lesz előre lépés ez a szett egy automata delonghi géphez képest? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest