Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana86
csendes tag
válasz
coxymaxi
üzenetére
Ehhez a Lelit Bianca szálhoz azért hagy fűzzek hozzá néhány gondolatot!
Én személy szerint bő másfél éve használok egy Biancát és nagyon jó gépnek tartom. Tuning GC-m nem volt, és sosem hasonlítottam össze egymás mellett azon meg ezen készült kávékat, így erről nem tudok mit mondani. De azt tudom, hogy ezzel a géppel meg persze egy komoly darálóval az én érzékeim szerint tudom otthon hozni azt a szintet, amit egy számomra jónak gondolt specialty kávézóban - pl. My Little Melbourne, Kontakt, Mantra, Espresso Embassy. Ami azért nem kis dolog.
Szóval lehet szeretni vagy nem szeretni a hazai importőrt, de nem kellene próba és tapasztalatok nélkül lehúzni a márkát illetve a konkrét gépet. Már ha ezen a fórumon a hitelességet fontosnak tartjuk - mint ahogy azt gondolom, hogy ez így van.
Az, hogy ez a gép ár-értékben hogyan viszonyul egy tuning GC-hoz, más kérdés. A kávézásban - mint sok minden másban (hifi, kerékpár, stb.) - egy bizonyos szint fölött egyre kisebb minőségi ugrásokért egyre nagyobb összegeket kell fizetni, legalábbis ami a gépparkot illeti. Én másfél éve bevezető áron vettem annyiért, amennyi most az akciós ára. Azóta a HUF-EUR árfolyam a mi szempontunkból nem javult
, szóval ezt az árat semmiképp nem nevezném röhejesnek. Persze qrva sok pénz, a legtöbb embernek nem fér bele, vagy nem talál rá épeszű magyarázatot, ez sajnos teljesen érthető.Hogy tiszta legyen: nem reklámnak szántam amit leírtam, csak a tényszerűséget szerettem volna helyreállítani ezzel a géppel kapcsolatban a saját tapasztalataimra alapozva.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arc Raiders
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, szóval ezt az árat semmiképp nem nevezném röhejesnek. Persze qrva sok pénz, a legtöbb embernek nem fér bele, vagy nem talál rá épeszű magyarázatot, ez sajnos teljesen érthető.