Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
Szerintem engedd el ezt a forumot ha te mindent ilyen frankon tudsz, sot te meg azt is jobban tudod hogy kinek mennyi penze van kavezasra...
A gunyolodost meg sztem be lehet fejezni. Itt nem divat, ahogy ez a hangnem sem.De hogy szakmai resze is legyen, En most egy la san marco ZM filter keses orlot hasznalok, otthon, filterre lenyegeben egyenlo a mazzer geppel, presszora azert nem ugy finomhangolhato mint az eredeti gep, de nekem igy jo, sot egyenlore sztem otthoni presszozast es filtert kimaxoltam.
Elotte egy graefom volt, es nyugodt szivvel merem ajanlani barkinek, ar ertek aranyban nagyon jo orlo, es lehet vele JO KAVET kesziteni, mint sokaknak sikerult itt, nyilvan ertelmetlen egy roburral vagy egy mythossal hasonlitgatni, de pl kozepes porinel full oke mindkettovel
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest