Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Gravity1234
üzenetére
Nekünk a klímánk wifis gyárilag. Mindenki azzal jön már vagy 4 éve, hogy juuuuj, a gonosz hekkerbácsik meghekkelik oszt majd nyáron jól befűtenek, télen meg lehűtik a lakást. Egyrészt ha sikerül neki, akkor egészségére, télen 18 fok alá, nyáron meg 30 fölé nem fogja tudni, szóval borzalom..
Ráadásul örülnék, ha a hekkereknek ez lenne a legnagyobb gondjuk, hogy az én klímámat baszkurálják. Igazából a hálózat is viszonylag védett, plusz maga a szolgáltatás is az, vagyis nemcsak a hálót de a klímavezérlés saját rendszerét is fel kell törnie. Én biztos nem szánnék erre időt. (eddig még nem csinálták)
Viszont arra jó volt annakidején, hogy jöttem haza repcsivel, és a Blanes-Barcelona reptér helyközi buszjáraton jutott eszembe hogy ha már úgyis van wifi, ránézzek, és mivel reggel 7-kor már 26 fok volt, hát bekapcsoltam 24-re. Kis repkedés után mire hazaértem kellemes hűvös volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul örülnék, ha a hekkereknek ez lenne a legnagyobb gondjuk, hogy az én klímámat baszkurálják. Igazából a hálózat is viszonylag védett, plusz maga a szolgáltatás is az, vagyis nemcsak a hálót de a klímavezérlés saját rendszerét is fel kell törnie. Én biztos nem szánnék erre időt. (eddig még nem csinálták)