Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• No.01

addikt

Mondtam en, h nem egyszeru eset. V.miert ram hallgat, de csakl azert mert tudja, h en meg egy kavera sem ulok be csak ugy sehova anelkul, h nem neztem volna meg, h mit irnak a helyrol :U :B

Szoval akkor a PID-el es a dual bojlerrel nem lottemlegalabb melle. Ennek orulok.
    Ha ezt a 2-t figyelembevesszuk akkor van egyaltalan olyan gep ami nem kerul eszeveszett sokba, de mar ajanlhato otthoni gepnek?

Nemtudom hany kavet isznak otthon, de azt tippelem, h 2x2-t. Ettol fuggatlenul a melohelyen is betolunk ennyit... ergo hetvegen lehet megisznak tobbet is.

Az orlot meg nem lattam eloben, , de itt kulhonban nem irnak rosszakat rola... sot! Mi lett volna a jobb ajanlas ezert az arert? (199EUR) bar mivel mindennek az alapja a jo orlo biztos vagyok benne, h a 300 esetleg 350EUR-s kategoriara meg siman rabolintana.

Az azert fontos, h mivel tenyleg kezdorol beszelunk igy a gepek legyenek ha nem is profik, de leglabb olyanok, h viszonylag konnyen beallithatoak legyenek es utanna max a useren muljon ha v.mi nem klappol.
    (Ha jol tudom a kijelzos megoldas vegett valasztotta ezt merthogy az asszony is hasznalna :D )

Új hozzászólás Aktív témák