Hirdetés
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- "Aranyos" tápok huppantak le az FSP tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Na, hazaérve gondoltam lefőzőm a kiönteni valót és használatkésszé teszem a Brikka-t. Leírás szerint előszőr vízzel kell (amúgy miért nincs magyar nyelvű rész? ). Lefőtt pikk pakk, de érdekes, hogy maradt benne némi víz és nem annyi jött ki, mint amennyit beletöltöttem.
Lehűlt foghatóra, mondom szétcsavarom, erre leesett a tetején lévő műanyag, amibe az ujjunkat akasztjuk felnyitáskor....
Csavar vissza, meg sem szorul. Minősíthetetlen. Ezért mondjuk rohadtúl nem mászok vissza a boltba... egy kis sziló, oszt mehet vissza. 
Most fő az első kávé, ami szintén kiöntésre vár. Kíváncsi vagyok az első ihatóra.
Amúgy mikor az elején megfogdostam, nézegettem, épp írni akartam ide, hogy nem is annyira vészes a minősége.... hát de....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csavar vissza, meg sem szorul. Minősíthetetlen. Ezért mondjuk rohadtúl nem mászok vissza a boltba... egy kis sziló, oszt mehet vissza.