- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
paljoc
üzenetére
Volt már olyan is, hogy a HG1 "rög-gyár", az ember meg vakarta a fejét, mert garat híján, konstrukcionálisan képtelen rá. Valakinek mégis sikerült (feltehetően verbálisan).
Vannak a HG1-nál sokkal jobb őrlők is (még a tekerősök közt is :-)), ergo nem röhögni (!!!) a következő videóban bemutatott küzdelmemen (az enyém nincs rögzítve, relatíve világos pörkölést, 15g-ot őröltem).
A lényeg nem az őrlő, hanem a mini habverő (aka "rög-gyár"), amit alapvetően őrlemény homogenizálásra használható, ugyanis a rögmentes őrlemény sem feltétlen tökéletes. A finom és durva eloszlása a kosárban ugyanis – őrlője válogatja, de - nem feltétlenül egyenletes. Aki használ nyitott szűrőtartót, megtapasztalhatta a különbséget. A kifolyós szűrőtartók “megbocsátók”, a doser meg valamelyest megkavarja és rögmentesíti az őrleményt. Hogyan tud rosszabb lenni az őrlemény eloszlás (finom/durva) a minihabverőnél, azt egyelőre jótékony homály fedi. Én hústűt soha nem használtam (habverő után plánenem), helyette inkább megrázom tölcsérestől a szűrőtartó/kosár duót (tudjátok, a kezem is azbesztből van).
Ecco:
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest