Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
Nertpaelg
üzenetére
Azt tudd, hogy az alap Silvia egy olasz főző, a sötétebb pörikre belőve (szerintem). Alap esetben a világos kávékból ihatót(nem finomat) kihozni eléggé gyötrelmes vele. De ha kibírod, hogy a közepesnél világosabb kávét nem teszel bele, akkor kevesebb kudarc fog érni. Fog így is, de kevesebb. Legyen jó az örlőd és a TAMPERED is!! És válassz keverékeket, lehet enyhén robusztás is, ha kicsit sötétebb sem baj, úgy is ilyeneket ittál eddig (gondolom). Természetesen legyen friss a kávé. Ha már ráéreztél, van kedvenced is a sok blend közül, rájöttél kell ez neked mert szeretnéd kedvencedet kimaxolni, akkor vágj bele a tuningba. A PID legfőbb előnye, hogy próbálja tartani a beállított hőfok értéket (stabilzál). Ha nem fogsz/akarsz majd kísérleteztni, akkor nem is kell, kedvenc kávédhoz minek is, hiszen így is finom. PID-el meg mégfinomabb, de ha nem is, sokkal egyenletesebb lesz a minőség amit csapolsz. Kinek megéri, kinek nem. Ráérsz eldönteni.
Nekem silviám van, mostanában kapott full tuningot és a kedvenc kávém még jobb lett, egy hangyányival alacsonyabb hőfokon. Szóval jó az a PID, de hogy nem létszükséglet, az is biztos.Amennyiben már az újhullámos kávézókat járod és bejönnek világos, sőt extrém világos pörkölések, akkor tekintsd írásom tárgytallanak, mert akkor nagyon kell a pid....de nem biztos, hogy a silviával...főleg ha a pénz (és hely) nem számít...de ha a hely számít, akkor egy fullos Silvia a toppon van.
Én részemről ki nem állhatom az igazi világos pöriket. Járom a divatos kávézókat, erőszakolom magam, de nem őszinte a mosolyom. Egyszerűen full savanyú egytől egyig mind. NEKEM (szerintem vannak itt a fórumon még jópáran, csak hát itt ciki leírni, mert az nem trendi). Valószínűleg az ízlelő receptoraimmal is baj van, de ez van. Így én kerülöm a világosakat otthon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NIOH 3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest