Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen TV-t vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casto
csendes tag
Egyre jobban elkeseredem!

Állítottam egyet a kövön és 15-ről indultam. Ekkor 7,5 barig épült fel a nyomás és 7mp előáztatás után összesen 30 mp alatt kicsit több mint 30ml lett az eredmény. Azonban ahogy finomítottam, egyre gyatrább lett az eredmény. Állítottam még egyet a kövön és az előre használt 15-ös beállítással már csak 7 barig épült fel a nyomás és közel 60ml lett az eredmény.

Mivel a mennyiségen nem állítottam, a végén már frankón vizes volt a pogácsa, de nem akartam növelni, mert már így is a 14grammos LM szűrőbe 20 grammot raktam. Fragola féle maroktampert használok, szóval a tamperolásból adódó hibát szerintem kizárhatjuk.
Egy 9 hónapos olasz, sötét pörkölésű kávét használtam a gyakorláshoz, mert tényleg sajnálnám a friss coffét erre, de már tényleg nem tudok másra gondolni, mint hogy a kávé használhatatlan. Az Expolygon által forgalmazott Scoperto jó lehet a gyakorláshoz?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest