- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casto
csendes tag
Egyre jobban elkeseredem!

Állítottam egyet a kövön és 15-ről indultam. Ekkor 7,5 barig épült fel a nyomás és 7mp előáztatás után összesen 30 mp alatt kicsit több mint 30ml lett az eredmény. Azonban ahogy finomítottam, egyre gyatrább lett az eredmény. Állítottam még egyet a kövön és az előre használt 15-ös beállítással már csak 7 barig épült fel a nyomás és közel 60ml lett az eredmény.

Mivel a mennyiségen nem állítottam, a végén már frankón vizes volt a pogácsa, de nem akartam növelni, mert már így is a 14grammos LM szűrőbe 20 grammot raktam. Fragola féle maroktampert használok, szóval a tamperolásból adódó hibát szerintem kizárhatjuk.
Egy 9 hónapos olasz, sötét pörkölésű kávét használtam a gyakorláshoz, mert tényleg sajnálnám a friss coffét erre, de már tényleg nem tudok másra gondolni, mint hogy a kávé használhatatlan. Az Expolygon által forgalmazott Scoperto jó lehet a gyakorláshoz?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest