Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluesfan
tag
A nagyobb lelitet sem lehet mar rezkigyozni?
Az Annába nem fér el, de a Gilda ugyanúgy rézcsövezhető, mint a Victoria, mivel ugyanaz a bojler van mindkettóben (és ahogy hallottam, a Faema Family-ben is). A Victoria kizárólag a vezérlésében, egy manométerben és a készülék házában tér el a Gildától. Ha valakinek ez megér 40 ezer pluszt, vegye a Victoriát. Én ezt a pénzt inkább a Gilda tuningjára fordítom. Azon kívül a Victoria 20 perc inaktívitás után kikapcsol, ami a felfűtésnél igen kellemetlen lehet. A sok elektronika egy része, amit belepakoltak, kifejezetten bosszantó tud lenni.
Szerintem kategóriájában a Gilda kifejezetten jó vételnek számít, ha valaki ilyenben gondolkodik, addig vegyen, amíg van, mert kifutó típus, utána már csak Victoria lesz.
Csak azért írom, mert fragola hiányolja a lelit tulajok véleményét.
(nem vagyok gerilla marketinges)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest