Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
NomAAd5
üzenetére
Nekem ez így a VST klónnak tűnik, de valamiért fotóról nehezen tudom egyértelműen megmondani. Ha olyan mint egy cilinder, akkor csak az alsó, szűk részébe kell pakolni a kávét, kb 9g-ot. Ezt természetesen egy nagy, 58mm-es tömörítővel nem tudod, kell hozzá egy 41 mm-es (amivel 2-3 tömörítés során tudod beletömni a kávét a közepébe, vagy egy Fragola tampersegéddel megy egyből - ugyanitt találsz tömörítőt is).
Remélem nem néztem el szűrőt, javítsatok ki ha igen.A nedves kávépogácsa sokak szerint jó ha épp eléri a felsőszűrőt (a száraz nem). Mivel én csak duplázok mostanában, leírom, hogy csinálom. Lemérem üresen a szűrőt, telerakom kávéval, tömörítés előtt eloszlatva, tetejét szintbe húzva, fölösleget kidobva újból lemérem. A különbség adja a belepakolt kávé mennyiségét, és onnan kezdve csak annyit darálok. Nincs szemetelés, és eldobált grammok a drága kávéból.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest