Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Megmondom a frankót!
Ugyebár a héten cseréltem a GB-t Faemara. A kávé íze eddig szinte ugyan olyan, csak a GB árának a duplájába van nekem a faema.
Valszeg jobb lesz majd a kivonatolt kávé minősége ha jobban kiismerem a gépet, de nem várok extra ízorgiát. Vasárnap pörizek sok finom kávét, amivel jövő héten végig nyúzom majd az új jövevényt.
Ma tanzaniait ittam, itt egy kicsit jobban előjöttek a gyümölcsös ízek, de ez lehet attól is, hogy más darálóbeállítást alkalmaztam, mint korábban.
Anno nekem a Lelit bejött, igaz akkor még PID nélkül volt a GB-m, ezért sokkal jobbnak éreztem a vele készült kávét.Aki újat akar, az vegye meg mert ennyiért tényleg jó, még én is majdnem elcsábultam.
Most fele ennyiből összejött egy szinte ugyanolyan gép. Kap majd előáztatást, rézcsőtuningot, programozható csapolásintervallumot... Még nem tudom hogyan lesz kivitelezve, de majd valahogy összehozom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Tőzsde és gazdaság
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- BestBuy topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Külpolitika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest