Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Őszintén szólva a Mini Mill-t nem tudom jó szívvel ajánlani. Kb. 100 daráláson vagyok vele túl (200-300 perc forgatás :-) és így néz ki a tengely, ahol a forgatókarral találkozik. Ebből nekem az jön le, hogy még kb. ennyi alkalom és szép karikára csiszolja a tengelyt. Nem csinálom vadállat módjára, de határozottan, hogy ne akadjon meg. Ellenben ha a tekerő nem ugyanolyan vastag lenne végig, hanem elkezdene vastagodni a tengely felőli részen, sokkal kevésbé szedné szét a tengelyt...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Haditechnika, harcászat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
Üzleti előfizetők hirdetései
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest