Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Surda-
üzenetére
Azt már korábban néztem, de a szétszedést ismerteti részletesebben. A gyári leírásból az sem világos, hogy a gyűrű és a tartály külön leszerelhető-e, illetve összerakáskor mi a sorrend. A Graef dobozán is olyan kép van, hogy a tartály levehető a gyűrű nélkül is, pedig nem. Azt sem tudtam, hogy előbb a gyűrű megy vissza, vagy sem, de mivel úgy nem ment, gondoltam előbb a tartály. De a tartály meg elforog, milyen pozícióban tartsam, mikor rögzítem? Ezután kerestem rá a Sunbeam leírására, ahol szög egyszerűen le van írva minden, nem is értem, hogy a Graef-nél ezek miért nem szerepelnek.
Azért osztom ezt meg, hátha más is majd ezzel küzd, de akkor már álljon itt az említett leírás is.

(#35171) Agostino: szerencsére már most úgy megy, mert nem egy nagy kaland, de elsőre nem éppen magától értetődő a művelet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- 3D nyomtatás
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest