Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Surda-
üzenetére
Azt már korábban néztem, de a szétszedést ismerteti részletesebben. A gyári leírásból az sem világos, hogy a gyűrű és a tartály külön leszerelhető-e, illetve összerakáskor mi a sorrend. A Graef dobozán is olyan kép van, hogy a tartály levehető a gyűrű nélkül is, pedig nem. Azt sem tudtam, hogy előbb a gyűrű megy vissza, vagy sem, de mivel úgy nem ment, gondoltam előbb a tartály. De a tartály meg elforog, milyen pozícióban tartsam, mikor rögzítem? Ezután kerestem rá a Sunbeam leírására, ahol szög egyszerűen le van írva minden, nem is értem, hogy a Graef-nél ezek miért nem szerepelnek.
Azért osztom ezt meg, hátha más is majd ezzel küzd, de akkor már álljon itt az említett leírás is.

(#35171) Agostino: szerencsére már most úgy megy, mert nem egy nagy kaland, de elsőre nem éppen magától értetődő a művelet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs