Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaligula
tag
ez egy príma és vitakész hozzászólás. Nem, nem csinálom meg, ezek után már csakazért sem (
), de nem is teszek ilyen kijelentéseket, hogy ez ennyi, meg ennyi és slussz passz. Én kizárólag a PID-elésre kérdeztem rá, és semmi másra. Csináltam már, tudom, miről beszélek. Hogy aztán mibe teszed bele, milyen minőségben dolgozol, aranyoztatod-e kívánságra, vagy strasszkövekkel rakod ki, már egészen más vita tárgya.
Hogy át is nézed a gépet, takarítod és/vagy felújítod, az meg már egy harmadik kérdés. A Gaggiáknak van piaca, eladható, van ára. Lehet, egy PID-es Delonghi főzőre már többen rákérdeznének, hogy "mi kerül ezen ennyibe"?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de nem is teszek ilyen kijelentéseket, hogy ez ennyi, meg ennyi és slussz passz. Én kizárólag a PID-elésre kérdeztem rá, és semmi másra. Csináltam már, tudom, miről beszélek. Hogy aztán mibe teszed bele, milyen minőségben dolgozol, aranyoztatod-e kívánságra, vagy strasszkövekkel rakod ki, már egészen más vita tárgya.