Hirdetés
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- RAID
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple MacBook
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
A Strietman nyitott tartályába 3,5dl víz fér összesen. Ezért én ezt a kávézás után leeresztem, tehát a gép használaton kívül üres (vízmentes). Nekem RO szűrőm van, ezzel nem gond így használni, Norda vízzel már problémásabb, hacsak a leeresztett vizet, ami persze tiszta, újra fel nem használod.
A kávégép fej kialakítása és szűrőtartója egyedi, mert külső bajonettes. Hogy ez azért van, mert így nincs mély zug a fejben, ezért könnyebb takarítani, vagy azért, mert a gyártó gépparkjába csak ez az egyszerűbben kiforgácsolható megoldás jöhetett szóba, nem tudom. De tény, itt sok kávé nem tud feltapadni, mert nincs hova, és egy ecsettel könnyen takarítharó. Vizet kiereszteni pedig minimálisat kell, ha csak a kávés vizet akarjuk eltávolítani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Steam topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Opel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest