Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fricc_
tag
válasz
ronin s8 #33822 üzenetére
Köszi.
Azt sejtettem, hogy kell egy kis idő amíg belőjük a megfelelő beállításokat.
Most nézem, hogy hülyén írtam a kérdést, főleg hogy írtad is a két darálót ebből a szempontból nehéz megfeleltetni egymásnak.
Szóval egy jó kiindulási alapot keresek, amivel már el tudok indulni. Pár fórumozónak van Skertonja, és Brikkája, remélem meg tudják osztani a saját tapasztalataikat.
Sokat visszaolvastam illetve rákerestem a neten, és azzal tisztában vagyok, hogy a krém/hab is rendben legyen elég sok a változó.
Vízmennyiség, őrlési finomság, kávé mennyisége, kávé fajtája, stb.
Gondoltam a fentiekből egyet legalább kb, be kéne lőni, aztán utána próbálkozni a többivel :-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3.)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest