Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
Nem szaglásztad te azt a kávét túlzottan
Nem tudom mi van a kávé "illatanyagában" de anno míg pultoztam nálunk Piazza D'oro kávé volt. A srác aki hordta ő mondta, hogyha akarok jót, akkor a csomagoláson lévő "szelőzőnyílásra" cuppanjak rá, tüdőzzem le, bent tart pár másodpercig és király az érzés.
És tényleg úgy volt.... :
bár ez nem tartott tovább 1 percnél. Onnantól fogva alig vártam a következő szállítmányt
Nem tudom van-e még ilyen szelőző rajta, de ha van és valaki találkozik vele feltétlen próbálja ki 
Kedvencem a Segafredo Intermezzo. Nemrég ittam gyömölcskávét.....hát különleges volt, de a forraltborra jobban hasonlított az íze mint a kávéra.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár ez nem tartott tovább 1 percnél. Onnantól fogva alig vártam a következő szállítmányt
Nem tudom van-e még ilyen szelőző rajta, de ha van és valaki találkozik vele feltétlen próbálja ki