Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totó07
újonc
Sziasztok Srácok!
Segítségeteket szeretném kérni, ugyanis megvettem életem első kávéfőzőjét, egy Rancilio Nancy "személyében", de sajna elég amatőr vagyok, és nem tudom mik a kezdeti lépések
Az előző gazdája olyan nagyon nem babusgatta, mert eléggé retkesen és büdösen érkezett. Egy flakon kék csoda tescos vízkőoldót átengedtem rajta, de azért ez nem varázsolta patyolat tisztává
Szeretnék egy vakszűrőt is venni, de még azt sem tudom, hogy hány mm-es szűrők valóak hozzá 
A nagytakarításon kívül miket érdemes még megtenni, hogy érdemben rápróbálhassak a kávé készítésre?
Köszönöm a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Amazfit Active okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az előző gazdája olyan nagyon nem babusgatta, mert eléggé retkesen és büdösen érkezett. Egy flakon kék csoda tescos vízkőoldót átengedtem rajta, de azért ez nem varázsolta patyolat tisztává