Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- A mesék kalózkapitányai is leokézták az Epomaker analóg klaviatúráját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert az anyám állandóan azt bizonygatja, kávéfüggő vagyok. Amúgy úgy hallottam hogy az intenzív kávézás (természetesen erős, főzőtt és fekete
), hatására még fejfájása is lehet az embernek, legalább is az egyik tanárnőmnek már ilyen elvonási tünetei voltak délre, délutánra. Na mindegy, akkor is ezerszer inkább a kávézás, mint a cigi. Bár sokszor látom, egyesek egyszerre űzik a kettőt
.
Ja hogy köze legyen a dolognak a topikhoz, ilyen 3in1 konstrukciók közül érkezette valami újdonság mostanában kishazánkba, amit megéri kipróbálni, mert finomabb jobb mint az eddigiek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hatására még fejfájása is lehet az embernek, legalább is az egyik tanárnőmnek már ilyen elvonási tünetei voltak délre, délutánra. Na mindegy, akkor is ezerszer inkább a kávézás, mint a cigi. Bár sokszor látom, egyesek egyszerre űzik a kettőt