Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
válasz
Daneeka
üzenetére
Hi!
Én ittam egész sokáig (kb 1év
) kapszulás kávét, Nespresso-t. Azt kell mondjam, nem igazán előrelépés, sőt kimondottam egyirányú haladás egy durván drágább kávéfogyasztási utcába. A kapszulásak közül egyébként a Nespresso és az Illy a legjobb, ha mindenképpen ragaszkodnak - de ezen a fórumon szvsz kb ennyi a max ami kijön a témából. 
Ajánlani fognak talán POD gépet, az tök jó továbblépés lehet, vagy még javaslom a Brikka és egyéb Bialetti kotyogókat. Gondolom egyértelmű, igazából kell külön kávédaráló és espresso képes kávéfőző ahhoz hogy jó kávét tudjanak készíteni.
A tej és cukor szerintem ízlés kérdése, attól még fontos a kávé minősége és készítési módja.
A ledarált kávé meg sajnos elég hamar elveszíti minden előnyét-bedöglik, oxidálódik..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Trollok komolyan
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Fűnyíró topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kapszulás kávét, Nespresso-t. Azt kell mondjam, nem igazán előrelépés, sőt kimondottam egyirányú haladás egy durván drágább kávéfogyasztási utcába. A kapszulásak közül egyébként a Nespresso és az Illy a legjobb, ha mindenképpen ragaszkodnak - de ezen a fórumon szvsz kb ennyi a max ami kijön a témából.