Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kávé Kálmán

tag

válasz lagoon79 #23317 üzenetére

Az alábbi írás egy MEGA OFF hsz. kiegészítése:

Bocs Ádám (Lagoon), de.....

ha valakit egy médián megtámadnak, kampányolnak ellene, a szavahihetőségét kérdőjelezik meg, akkor alapesetben 2 választása van. Vagy hallgat és bízik a publikum bölcsességében, vagy tételesen megcáfolja a valótlan állításokat.

Találtam egy harmadik utat. Kiegészítem "Blaze" (Balázs) (hosszú szignóját most lehagynám, mert reklámnak minősülne :-)) tényfeltáró szerű publikációját, nem cáfolok és bízom a publikum bölcsességében. A feltételezéseimet (bár vannak számosan) nem írom le, csak a tényeket.

Blaze nagy coming out-ja (http://prohardver.hu/tema/kave_topic/hsz_22930-22930.html) 24-én esett meg. Aznap nem a fórumon (!!!), hanem sms-ben megköszöntem neki ezt az aktust ("Lekötelezel" - usm - ultra short message volt). Válaszként kérdés érkezett tőle: "miért is?" (ez valamiért a oknyomozásból/tényfeltárásból kimaradt). Tehát nem az, hogy "ki is vagy?", hanem "miért is?".

- szünet -

Mindenki mérlegelheti, vajon ismeri-e a számom a kérdést feltevő.

Kifejtettem neki minden pikírtséget mellőzve, hogy miért tartozom neki köszönettel. Ha van hozzá kurázsija, akkor szó szerint fogja itt idézni, mit írtam. Szó szerint.

8 nap szünet következett(!!!). Szabadság, külföld, mobil-mellőzés és az egész röhejes közjáték elfeledése. Minden nem fogadott hívást sms-ben értesítettem, hogy miért vagyok nehezen elérhető. Blaze is hívott. Meg is lepett, így több mint egy hét után. Neki is küldtem egy udvariasat (töredelmesen bevallom, ismerem a számát).

Tehát e hét szerdán (8 nappal az sms-váltás után) Blaze úgy gondolta, itt az ideje "kideríteni", ki érzi úgy, hogy hálás neki / ki zaklatja "névtelen, pikírt stílusú" sms-spam-ekkel. De az is lehet, hog 8 napig tartott neki. Minthogy nem vettem fel (mobil a szálláson, én meg a Hüttében söröztem, szomszédban főztem, tudomisén?), ezért ő úgy gondolta, összecsináltam magam és nem merem felvenni a hívását. Feltételezés.

Fáradságos vagy egy teljes hetet felölelő(?!) oknyomozó munkássának eredménye emitt olvasható:

http://prohardver.hu/tema/kave_topic/hsz_23301-23301.html

Nem állít valótlant (bár az igazságtartalma a telefonszám tulajdonosára korlátozódik csak, a sallang az egy csokor feltételezés).

Ami meg kimaradt, az egy sor fentebb megvilágított, nem lényegtelen részlet, amiket TÉNY-eknek is nevezhetünk.

Ezt vele nekem úgy gondolom, nem egyszerű tisztázni. Lehet, hogy nem is nekem kéne.... Viszont, minthogy állandóan itt ragadja meg az alkalmat a lejáratásomra, azért itt voltam kénytelen tisztába tenni a dolgokat.

Akit ez untatott, felbőszített, attól én kérek elnézést. Ezért tettem off topik-ba.

Sziasztok

Gábor

Új hozzászólás Aktív témák