Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
lagoon79
üzenetére
Az alábbi írás egy MEGA OFF hsz. kiegészítése:
Bocs Ádám (Lagoon), de.....
ha valakit egy médián megtámadnak, kampányolnak ellene, a szavahihetőségét kérdőjelezik meg, akkor alapesetben 2 választása van. Vagy hallgat és bízik a publikum bölcsességében, vagy tételesen megcáfolja a valótlan állításokat.
Találtam egy harmadik utat. Kiegészítem "Blaze" (Balázs) (hosszú szignóját most lehagynám, mert reklámnak minősülne :-)) tényfeltáró szerű publikációját, nem cáfolok és bízom a publikum bölcsességében. A feltételezéseimet (bár vannak számosan) nem írom le, csak a tényeket.
Blaze nagy coming out-ja (http://prohardver.hu/tema/kave_topic/hsz_22930-22930.html) 24-én esett meg. Aznap nem a fórumon (!!!), hanem sms-ben megköszöntem neki ezt az aktust ("Lekötelezel" - usm - ultra short message volt). Válaszként kérdés érkezett tőle: "miért is?" (ez valamiért a oknyomozásból/tényfeltárásból kimaradt). Tehát nem az, hogy "ki is vagy?", hanem "miért is?".
- szünet -
Mindenki mérlegelheti, vajon ismeri-e a számom a kérdést feltevő.
Kifejtettem neki minden pikírtséget mellőzve, hogy miért tartozom neki köszönettel. Ha van hozzá kurázsija, akkor szó szerint fogja itt idézni, mit írtam. Szó szerint.
8 nap szünet következett(!!!). Szabadság, külföld, mobil-mellőzés és az egész röhejes közjáték elfeledése. Minden nem fogadott hívást sms-ben értesítettem, hogy miért vagyok nehezen elérhető. Blaze is hívott. Meg is lepett, így több mint egy hét után. Neki is küldtem egy udvariasat (töredelmesen bevallom, ismerem a számát).
Tehát e hét szerdán (8 nappal az sms-váltás után) Blaze úgy gondolta, itt az ideje "kideríteni", ki érzi úgy, hogy hálás neki / ki zaklatja "névtelen, pikírt stílusú" sms-spam-ekkel. De az is lehet, hog 8 napig tartott neki. Minthogy nem vettem fel (mobil a szálláson, én meg a Hüttében söröztem, szomszédban főztem, tudomisén?), ezért ő úgy gondolta, összecsináltam magam és nem merem felvenni a hívását. Feltételezés.
Fáradságos vagy egy teljes hetet felölelő(?!) oknyomozó munkássának eredménye emitt olvasható:
http://prohardver.hu/tema/kave_topic/hsz_23301-23301.html
Nem állít valótlant (bár az igazságtartalma a telefonszám tulajdonosára korlátozódik csak, a sallang az egy csokor feltételezés).
Ami meg kimaradt, az egy sor fentebb megvilágított, nem lényegtelen részlet, amiket TÉNY-eknek is nevezhetünk.
Ezt vele nekem úgy gondolom, nem egyszerű tisztázni. Lehet, hogy nem is nekem kéne.... Viszont, minthogy állandóan itt ragadja meg az alkalmat a lejáratásomra, azért itt voltam kénytelen tisztába tenni a dolgokat.
Akit ez untatott, felbőszített, attól én kérek elnézést. Ezért tettem off topik-ba.
Sziasztok
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Call of Duty: Black Ops 7
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest