Hirdetés
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Sanyit én szerintem nem fikáztam - volt egy véleményem neki meg egy másik - nem erre való a fórum?
Amúgy irgalmatlan lángelmével mielőtt láttam volna a postodat ma hazafelé én is ráeszméltem, hogy mint a lisztnél és a porcukornál, lehet, hogy a kávénál is működik az átszitálás - és hazajövet szépen ki is próbáltam, igaz sokkal jobban parasztban mint ahogy a Sanyi videóján látszik- ugyanis én nem szaroztam: izomból annyi ideig szitáltam a kávét a portafilterre amíg az meg nem telt - majd egy bankkártyával ledobtam a szint feletti rész, majd tampereltem.
Az eredmény olyan lett, hogy még mindig áll a cerkám
iszonyú aromagazdag és hibátlan lefolyás. Elégedett vagyok - hála neked a videón látható pohártölcsért el fogom készíteni így vélhetően nem 50 gramm kávéból fogok egy főzést megoldani 
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
iszonyú aromagazdag és hibátlan lefolyás. Elégedett vagyok - hála neked a videón látható pohártölcsért el fogom készíteni így vélhetően nem 50 gramm kávéból fogok egy főzést megoldani