Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Miután levettem, rájöttem, hogy alapvetően kár volt,mert én majd szeretnék egy nyitott szűrős kart,mert az olyan szép,ahogy folyik le a kávé, ott viszont eleve csak egyes lehet,hiszen ha két csészét tennék egymás mellé,akkor folyna a csésze szélére is nem?
Tejhab: Valaki világosítson már fel, hogy a Caffe latte és a Latte Machiato az két különböző dolog ugye?
Hogyan kell tökéletesen felgőzölni a tejet,hogy olyan krémessé váljon az állaga és ne legyen túl habos, buborékos?
Hány fokosnak kell lennie a tejnek,amikor készen van?
Egyszer olvastam,hogy nem szabad felforralni és csak olyan 70-80 dok körülinek kell lennie.
Tegnap viszont néztem egy video-t,ahol a csóka egy hőmérővel készítette és felengedte egészen 130 fokig.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest