Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ofly

csendes tag

válasz RvD #127806 üzenetére

1) https://homebarista.be/en/shop/products/homebarista-g-micron-dlc-maalschijven
    2) Nem szedtem szét (még), de alapvetően elégedett vagyok az eredményével, simán őröl olyan finomra, hogy megfullassza a GC-t. Nullapont jó, ott ciripel kb. Én a 8-18 tartományban használom minden gond nélkül.
    Ami pimpelés kell neki, az az RDT mindig :) illetve mindenfelé megy a kávé, ha nem teszel valamit a műanyag dosing cup és a csőre közé. Nekem az előző jószág egy CM702-es volt, ahhoz adtak két funnel-t, ami pont rámegy a tetejére a dosing cupnak és így nem megy mellé semmi. Pár hét használat után némi fine van a csőrén, amit kb két mozdulattal le lehet törölni (nem úsztatja a konyhát kávéban).
    Veszteség, mint olyan, 0, tizedgramra kijön belőle minden (átlagos használatnál, fémtiszta állapotról nem néztem). Mondjuk nem egy-kettőt nyomok a pumpáján, hanem amíg ellenállás és őrlemény nélkül jön a levegő belőle (tippre 10-et?)... A pumpa és a kis fa kupak elég passzos, és azt nem is szedem szét, könnyebb az egész pumpát leszedni az őrlőről, és úgy beadagolni a kimért lespriccelt szemeket (pl egy másik dosing cupból).
    Én szeretem összességében, még csak 2 hónapja használom kb. és egy kés beállítást valamelyik hétvégén majd megnézek (két imbusz csavar kihajtása ideális esetben).

Új hozzászólás Aktív témák