Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
dusangield
üzenetére
Nem kevés időt töltöttem a finomhangolásával (pl az őrlőt belül kellett szabályozni először ahhoz, hogy a külső tárcsának jó legyen a "felbontása"). Ezzel végleg sikerült megszüntetni a csatornázást.
A linknek örülök, ha el tudod küldeni, köszönöm!
Illetve a tamp fan-t is át kellett állítanom, hogy a gyári dupla kosárba pont 18grammot tegyen 22 helyett.
Igazából már most nagyon jókat húzok vele, de visszaemlékezvén, hogy a Gaggia Classicon mennyit javított a precíziós kosár+felsőszűrő, nem irreális, hogy ezeket upgrade-eljem.
Persze, ami nekem jó, az biztosan lehetne még ennél is jobb, de az életemnek azon a szakaszán vagyok, amikor a 95% pont jó, és a maradék 5%-ot nem ugrom meg háromszoros energiabefektetés árán, hanem inkább pihenek/szórakozok helyette
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Arany János - Kapcsos könyv
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest