Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- VR topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbalint
csendes tag
válasz
belab
üzenetére
Hahó!
Én egy hosszabb ideig nem tartózkodom otthon, a Flair58 pedig nem jött velem, így sajnos csak pár hét tapasztalatát tudom leírni.
Csak viszonyításképpen: volt régebben Flair signature-öm, illetve a Flair58 mellett van egy Robot is.
A pozitívumok:
+ Szerintem gyönyörű
.
+ A T kar jó hosszú, elég egyszerű a nyomást kifejteni, számomra sokkal kényelmesebb mint az eredeti Flair vagy a Robot.
+ Kényelmesen elfér az acaia lunar alatta (bár ennek inkább alapnak kéne lenni a Robotnál is)
+ Számomra hatalmas feature az előmelegítés, bekapcsolom, intézem a dolgom, majd 10 perc múlva odamegyek
+ Egy PID-es kannával írtó konzisztens világosabb pörik esetén is, simán tartja a vizet 95-96 fokon percekig
+ Nekem hatalmas workflow kényelem a portafilter, illetve a többi kiegészítő hozzáViszont van számos negatívum is:
- A táp mint egy 20 éves laptopé, borzasztó, és katasztrofális zöld leddel világít
- A hőmérséklet állító kontroller nagyon gagyinak hat
- A kontroller csipogása legalább annyira borzasztó, mint a zöld led
- Sajnos ez is hajlik, mint az eredeti Flair, ezért is látni a promo videókon, hogy nincs középen a lefolyás.
- A portafiltert nehézkes előmelegíteni, bár én simán átpumpálok rajta vizet, nekem ez még mindig kényelmesebb workflow, mint a Robot v Flair előmelegítése.
- Önmagában a megépítettsége nem érződik annyira prémiumnak, mint a RobotéSzóval összességében akit ez az előmelegítős macera annyira nem vonz, vagy hipervilágos kávékból szeret presszót csinálni, annak hoz előnyt egy Robottal szemben. Ha kéziörlővel használom, akkor 2-3 shot húzása hiper kényelmes, nem kell figyelni, hogy visszahűlt-e már, nem kell újra előmelegíteni stb.
Összességében nem tudom megítélni, hogy ez ennyi pénzért sok-e vagy sem. Én nem bántam meg, hogy megvettem, de úgy döntöttem nem adom el melőle a Robotot (legalábbis egyelőre).
Illetve jön (vagy már kijött?) egy frisssítés, amiben a dugattyú egyirányú szelep lesz, az mindenképpen hozzáad majd, azt talán érdemes megvárni.
Ha egy picit csapongós lett az írás, azért elnézést
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok