Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Azt hiszem lassan megtalálom az ideális beállítást. A tegnapi förtelmesen csúnya shot után itt egy, ami már kinéz valahogy. Egy nem túl sötét SO-val próbálkozom, szándékosan, mert ezt iszom a pumpás géppel is. Az alap ízjegyek megvannak, de a test még nem az igazi. Szerintem a gázrózsával kell játszanom, plusz mehet egy picit finomabb őrlemény is, hogy hosszabb legyen a kivonatolási idő. Most 2.8.2-n van a Kinu, 18 gramm kell a kosárba. A La Scalanak 2.5.x-2.6.y szokott kelleni, hátha így könnyebb belőni. Az elején azt rontottam el, hogy egy orrán száján spriccelős főzet után az őrlőt kezdtem el piszkálni, pedig a hő volt a sok. Így mentem el a málnásba, nagyon durva irányba. 6. kávé

9Barista
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ashes of Creation (MMO)
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs