-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
smallcurrant #302245 üzenetére
Igen, én utoljára Galaxy S7-et használtam, arról költöztem. Hiányozni nem hiányzik semmi, ez pedig azért van, mert nagyon megváltoztak a felhasználói szokásaim. Korábban sokat használtam custom ROM-okat, témákat, ikon pakkokat stb, ez pár éve teljesen elmúlt (“kinőttem” belőle), teljesen megfelel az új elvárásaimnak az, amit és ahogyan az Apple kínál.
Amúgy mindkét rendszerrel jól megvagyok, sok Android telefon is kerül a kezeim közé (support-ra), egyáltalán nem tartom rossznak őket.
Kíváncsiság miatt váltottam, aztán itt is maradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Linux kezdőknek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Hálózati / IP kamera
- Robot fűnyírók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Google Chrome
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest