- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz
szabonagyur #242549 üzenetére
szerintem nincs
jelszavakra ott vannak a jelszókezelők, pl. 1password -
szabonagyur
félisten
Van arra valami megoldás, hogy a Safari automatikusan húzza át a kedvenceket/jelszavakat Chrome-ból?
Napom nagy részét céges gépen töltöm, ott Chrome van, de telón/tabon használnám a Safarit.
Ami meglepett, hogy nincs Windowsra Safari.
-
kagzer
aktív tag
Napokban volt szó privacy-ról.
Számomra az a hihetetlen, hogy a körbetapsolt fénykép hozzáférés korlátozást simán meg lehet kerülni, hiába adtam meg egy appnak, hogy csak a kiválasztott képekhez férjen hozzá, ugyanúgy sikerül neki az összeshez.
Olyan mintha a fejlesztőknek kellene implementálnia és nem az Apple szabályozná.
Érdeklődőknek ez a Wombo nevű egyébként is kétes működésű kép manipulátor (valójában vicces volna). -
nOvOp
senior tag
Androidról szeretném átvinni az SMS-ket i8-ra a meglévők mellé, hogyan tudnám? Az i8 már működik egy ideje, tehát nem most kezdeném használni. És az i8-on lévő üzeneteket is szeretném megtartani. Köszi!
-
Rage47
veterán
válasz
szabonagyur #242517 üzenetére
Itt azzal van a baj, hogy begyüjtik az adataid és eladják más cégeknek, akikről életedben nem hallottál, és kapod az SMS-t hogy vegyél ezt-azt, plusz tudják merre jársz, milyen boltban vásárolsz, bármit, már csak idő kérdése, hogy a Messenger beszélgetéseket is megosszák a reklámcégeknek.
Nem kitalálom, már számos példa volt arra, hogy pl. a FB visszaélt az adatokkal, vagy akár kiszivárogtak user-adatok, szóval nem csak privacy, de security gondok is vannak.
Minden állampolgárnak megvan a joga a privát szférához, így annak eldöntéséhez is, hogy megosztasz-e bármilyen adatot magadról különféle cégek számára. -
Nordik
őstag
Milyen üveg fóliát érdemes 12re rakni? Olyat ami a teljes kijelzőt fedi vagy a kamera sziget inkább maradjon szabadon? Face ID és egyéb érzékelők miatt kérdezem, hogy esetleg zavarhatja e a fólia.
-
_ak_
addikt
Van esetleg shortcutokkal foglalkozó topik vagy elfér itt is? Azt szeretném megoldani egy shortcuttal, hogy az első érintésre elinduljon egy podcast, a következőre, hogy állítsa azt le, amennyiben már megy a lejátszás.
Nem tudok rájönni, hogy mit mivel kell ehhez összefűzni.
De pl. van egy automatikusan kreált, hogy amikor a telefon csatlakozik a carplayhez, akkor indítsa el a Wazet és navigáljon haza. Magamtól megint csak nem jövök rá, hogy hogyan lehetne ezt rekreálni.
-
general
addikt
Én is frissítettem 14.5-re, de ez az Adatvédelem/Követés nm igazán akar működni. Hiába van bekapcsolva a követések engedélyezésének kérése, bármilyen appot indítok el, semmi nem történik. iPhone 11 Pro Max. Lehet, hogy tényleg csak az USA-ban működik? Jó nagy kamunak tűnik egyelőre.
-
Gáben81
senior tag
Újra szárnyal az [Apple] .
-
válasz
#40993792 #242526 üzenetére
Igen, tényleg nagyon korrekt, ráadásul úgy, hogy a szekrény szélén volt töltéskor mindig a telefon, tehát a lightning aljzatból kilógó kábel a saját súlyánál fogva lógott le, azaz a csatlakozónál, ahol meg tud törni, semmilyen alátámasztás nem volt.
Gondolom, hogy akiknek egy év alatt megtörik, sokat viszik magukkal, összetekerik, vagy ilyesmi történik velük, tehát nagyobb igénybevételnek van kitéve.
Az enyémnek az anyaga egy kicsit el is öregedett, a színén látom. Amúgy úgy érzem, hogy a 6s Plus kábele érzésre puhább (a burkolata), mint a Xr-é. -
szekra
addikt
Köszi mindenkinek!
-
Olvastam már többször a lightning kábel megtöréséről a fórumon, ezért írom be a saját tapasztalatomat.
Megtört az én lightning kábelem is, ez még az a kábel, amit a 6s Plus mellé kaptam 2015-ben. A telefon azóta azzal volt töltve minden nap, illetve a 2018-ban vásárolt Xr is, továbbá az airpods is. Több mint 5 évet bírt a kábel úgy, hogy az elmúlt években 3 eszköz volt rajta töltve napi szinten, azt hiszem elég jól bírta. Így lassan szegény kábel nyugdíjba kerül, és előveszem a dobozból a Xr-hez kapott kábelt. Igaz, hogy csak a burkolata tört meg a kábelnek, de ha úgyis van másik, nem vacakolok vele. -
Gáben81
senior tag
válasz
szabonagyur #242517 üzenetére
Én inkább fizetek, de had én döntsem el mit szeretnék. Ez az egyik ok amiért Szifont használok. Engem ne bombázzanak, meg kutakodjanak, bár nincs titkolnivalóm
.
-
szabonagyur
félisten
válasz
INGJOKE #242518 üzenetére
Lépés számot bármelyik okos karkötő is méri, elégetett kalória ami egy érdekesebb kérdés, de azt is számolják.
Nézzetek körül, hogy mi a cél ha elég egy ilyen karkötő is (nekem is itthon ilyen van csak) akkor ha megvan mi az ami tetszik van szinte mindnek külön topikja itt és lehet nézni a részleteket, tapasztalatokat.
-
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy a barátnőmnek elromlott a régi telefonja és megtaláltam a fiókban a régi I6-ot ami imád. Jó a mérete és neki bőven elég. Sokat edz és a telefon nincsen nála ilyenkor meg mivel HO-ba van ezért inkább az asztalon tartja. Kellene valami ami méri a lépésszámot és az elégetett kalóriát és be lehet állítani hogy szinkronizáljon az egészség appal (ami össze van kötve a Yazio-val) és akkor még könnyebben tudna kalkulálni a kalóriákkal. Az apple watch lenne nyilván a legjobb, de a watch 3 is elég drága. Valami olyan megoldás kellene amit egész nap tud hordani és nem kell csak kb hetente tölteni és az alvást is monitorozza? Mik a javaslatok I6 mellé? (később valószínűleg I12 mini lesz majd belőle.)
-
válasz
HoppMaster #242509 üzenetére
Reszvenyek appba be tudod tenni.
-
HoppMaster
aktív tag
Pl coin árfolyamot, hogyan tudnék kitenni widgetbe?
-
-
válasz
Gyurike #242496 üzenetére
Nekem ez valami olyasminek tűnik hogy amivel akitválva van/volt a telefon az más fiók mint amivel használva van pár szolgáltatás. És a "másik" fiók kódját is kérné, amit azzal a másik fiókkal szeretnél használni. Pl van céges fiók is hozzáadva akkor? Vagy valahol eltérő fiókok?
-
atala
addikt
Olyan gondom van, hogy az icloud-ban 3560 fénykép van. A telefonon meg csak 800 kép. Az icloud-nél be van kapcsolva a Fotók. Van valakinek ötelete miért nem látha a telefonom is a 3560 képet? Esetleg lehet valahol kézzel elindítani egy szinkronizálást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest