-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz
szabonagyur #242517 üzenetére
Itt azzal van a baj, hogy begyüjtik az adataid és eladják más cégeknek, akikről életedben nem hallottál, és kapod az SMS-t hogy vegyél ezt-azt, plusz tudják merre jársz, milyen boltban vásárolsz, bármit, már csak idő kérdése, hogy a Messenger beszélgetéseket is megosszák a reklámcégeknek.
Nem kitalálom, már számos példa volt arra, hogy pl. a FB visszaélt az adatokkal, vagy akár kiszivárogtak user-adatok, szóval nem csak privacy, de security gondok is vannak.
Minden állampolgárnak megvan a joga a privát szférához, így annak eldöntéséhez is, hogy megosztasz-e bármilyen adatot magadról különféle cégek számára. -
Gáben81
senior tag
válasz
szabonagyur #242517 üzenetére
Én inkább fizetek, de had én döntsem el mit szeretnék. Ez az egyik ok amiért Szifont használok. Engem ne bombázzanak, meg kutakodjanak, bár nincs titkolnivalóm
.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4301
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest